Bitenler 4

Bitenler yazısından ne zamandır bahsetmemiştim. 
Bitirdiğim ürünleri 3-5 tane olana kadar birikitip fotograflayıp ondan sonra atıyorum dün akşam fark ettim ki bilgisyarda bir sürü çöp fotografı var ve hiç birini yayınlamamışım...
1. Schwarzkopf Gliss Shea Cashmere Şampuan: Bu şampuana ve saç kremlerine apayrı bir yazı lazım gerçekten çok güzel ama eğer hemen yazısını okumak isterseniz Marjo'nun yazısına yönelebilirsiniz... Çok çok memnun kaldığım bir şampuan oldu.

2. Flormar Orchid Complex Aseton: Sıradan bildiğimiz aseton işte...

3. Isana Intensive Repair Saç Maskesi: Çok daha youn bir kür gibi bakım yapacağını düşünmüştüm (sanırım çok yüksek bir beklentim vardı üründen) ama normal bir saç kreminden farkı yok. 2.49TL sına almıştım Rossmann'den. Şuradaki yazımdan Rossmann ürünlerini inceleyebilirsiniz... 

4. Şelale Aseton Oje Temizleyici: Sıradan bir aseton ama yinede en iyilerinden...

5.Garnier Skin Naturals Esas Bakım Göz Makyaj Temizleyicisi: Garnier ürünleri normalde kötü değildir ama bu ürün nasıl da beni mutsuz etti anlatamam. Sırf kullanmış olmak için bile bitiremedim. Göz makyajımı çıkarması için ürünü pamuğa döküm göz kapağımda bekletmeme rağmen istediğim sonucu alamadım. Ben Bim'den almıştım. Bi ara uygun fiyata gelmişti bu ürün ve bu ürünün serisi.






5 yorum:

  1. BAYILIYORUM BİTENLER POSTLARINA...
    DAHA ISK NÜTFEN NÜTFEN:))

    İYİ HAFTALAR OLSUN.SEVGİLER..

    YanıtlaSil
  2. canım glissin siyah serisi cashmirden kat kat daha güzel.ben hepsini denemiş biri olarak siyah seriyi daha çok beğendim.

    YanıtlaSil
  3. göz temizleyicideki sorun şu: hiç çıkarmıyordu ben de kullanıyordum. ardından dur arkasını okuyum dedim. orada biraz bekletin gibi birşeyler yaşıyordu.. nazikçe gözümde tutup bir süre yumuşamasını bekledim o zaman işe yaradı. ama ben rimelimi su ile çıkartıyorum önce. ardından kalanı göz m. temizleyicisiyle..
    ben de glissin pemmbe olanını çok seviyorum ama bu sefer siyah olanını alayım o zaman.. sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. gliss süper bi marka bence :) şelale asetondan bende memnun kalmaıştım, garnieri merak ediyordum iyki almamışım, bimde görüp ucuzluğuna kapılıyordum az daha :) ama garnier 3 in 1 ürününü tavsiye derim, hem peeling hem maske hemde günlük temizleme için kullanılıyor, ben de bi tek o ürününü tutuyorum :).

    bloğumada beklerim sevgiler :)
    http://betirella.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Aynı şampuan bende de var 1er hafta arayla kullanmaya başladım çünkü 2.haftadan sonra etkisini kaybetmeye başladı gibi geldi bana .)
    WwW.Nzlsyn.ßlogspot.com

    YanıtlaSil