LuxyBox Şubat 2012 Kutusu

LuxyBox her ay kapınıza kadar gelen ve içeriğinde her ay farklı ve yeni çeşitli ürünler bulunduran, bunları kozmetik meraklısı kadınlar ile buluşturan bir sistem. Bu sisteme şu adresten dahil oluyorsunuz http://www.luxybox.com/ . Kutu sistemine aylık 19TL 'lik ödeme ile dahil olduğunuz zaman tek yapmanız gereken sadecec her ay başı kutunuzu beklemek ve içinden çıkabilecek ürünleri bir bir denemek. 19TL için kutunun içinden çıkan ürün miktarını şimdilik az bulmayın çünkü kutu içeriği her geçen ay çok çok daha güzelleşiyor.

Bu ay Şubat Kutusu elime geçtiğinde gerçekten çok beğendim ve özellikle Şubat ayına özel olarak içinde kırmızı kalpler kırmızı kurdeleler çıkması ayrıca hoşuma gitti. 

İlk kutu karton koli kutusu 

Sonra o karton koli kutusunun içinde pembe orjinal kutusu. Tabiki pembe kutuyu atmadım daha sonra kendim kaplamak üzere saklıyorum.

 Özenli kurdelesi, süsleri ve kalp çikolatası...

İçerisindeki ürünler zarar görmesin diye iyice sarmalanmış...
  
ve ta daaa işte kırmızı gül yapraklar arasında deneme boyu ya da orjinal boyda ürünler...

Hep merak ettiğim bir oje idi Nail Trick hiç fırsat olmamıştı almaya sonunda deneme şansım oldu. Hem de rengi de kırmızı, tam da yine temaya uygun (:

Ne yalan söyleyeyim Natural Aromatic Bath Salts yani bu banyo tuzunu koklayana kadar benim için sadece pedikür suyuna katılacak bir esanstı. Ancak koklayınca bayıldım. Şimdi bu banyo tuzunu evde açık bir yere koymak istiyorum ki her an kokusunu alabileyim. Jasmine kokusu aynı English Home mağzalarından içeri girmişiniz gibi kokuyor. Çok çok hafif, temiz ve güzel bir koku.

NATURAL AROMATIC LAVENDER BATH SALTS


Banyo tuzunun sinir sistemi üzerinde pozitif etkisi vardır ve aromaterapi etkisi sağlar. Sinirleri sakinleştirir, kas sistemini gevşeterek vücudu dinlendirir. Ayrıca ayak derisi üzerindeki kuru derinin temizlenmesine ve ayakların yumuşamasına yardımcı olur.

ALTERNA HEMP ORGANICS TEXTURIZING GLAZE

Saç şekillendirme losyonu

Hint Kenevir çekirdeği yağı ile formüle edilmiş, saçların direncini artıran şekillendirme losyonudur. İçeriğindeki Avokado yağı ile kabarmaları düzenler. Saç gövdesini pürüzsüzleştirerek üstün parlaklık verir.


Henüz denemedim ama özellikle şurda bahsettiğim Magic Leverag bigudilerle birlikte denemeyi düşünüyorum.

DownUnder Natural's FruitKicks Moisture Boost Body Wash . Nar Özlü Duj jeli. Tek Kelime ile harika kokuyor. 
ROSACTIVE BIOMIXYL GÖZ KREMİ

Susuz ve elastik olmayan göz çevresi için özel gece ve gündüz kremi. Cildin doğal savunma mekanizmasını güçlendirir. Çevresel faktörler tarafından üretilen serbest radikallere karşı savaşmaya yardımcı olarak, aydınlık ve esnek bir görünüm verir.



DR. BAUMANN INTENSIVE LIGHT (YAĞLI CİLT İÇİN)


Yağlar, Seramitler, Vitamin E, Vitamin A, D-panthenol ve üre gibi maddeler içeren yoğun besleyici hafif bir krem. Bu ürün aynı zamanda sorunlu bir cilt için gerekli olan aktif maddeleri içerir ve cildinizi korur, bakımını yapar.



ve bir de 160TL değerinde ücretsiz bakım kürü.

Bence LuxyBox'a şimdi üye olun. yoksa Mart kutusu için çok geç olabilir...

5 yorum:

  1. Kuzum, siteye üye oldum ama davetiye kodum yok. Senin bir kodun varsa ver, sen de kazan, ben de her ay yeni kutu almış olayım :) Yetmedi Vanilya ve Lila... Bir tane daha oluversin.

    Mucuk!
    Begüm
    http://www.pinkbubu.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilemedim ki canım ya alla alla (: Geç cevap yazıyorum bu arada ... yerin dibine geçsem iyi ((:

      Sil
  2. Bende şimdi üye oldummm ve çok hoşuma gitti...Ama benimde davetiyem yok napcam ki? =(

    YanıtlaSil
  3. I would definitely be interested in using something like this, not only for my personal web blog but for my company website, both run on WordPress.


    Hanuman Chalisa Yantra | Body Buildo | Fair Look | Slim Pro | Sandhi Sudha | Hot Shapers | Step Up Height Increaser

    YanıtlaSil