MAC Naturally Koleksiyon MSF Blonde ve Redhead

MAC'in Türkiyede 15 Şubat 2012 Çarşamba günü çıkaracağı koleksiyona doğal renklerde makyajdan hoşlananların mutlaka ama mutlaka göz atması gerekli diye düşünüyorum. 2009 Yılında MAC Blonde Brunette Redhead Koleksiyonunda çıkan Blonde ve Redhead MSFler tekrar satışta. (Hatta yanılmıyorsam bu msfler discontinued olmasına rağmen tekrar satışa çıktılar) O kadar güzeller ki sanırım kimsenin gönlü razı gelmedi onların discontinued  olmasına ve tekrardan bu sene kış mevsiminde MAC Naturally Koleksiyonunda çıktılar. Eğer 2009 yılındaki bu koleksiyondan haberiniz yoksa mutlaka şimdi alın derim. 
Sarışın iseniz Blonde, Kızılşın (: iseniz Redhead alın diyemem çünkü her ikiside oldukça doğal tonlarda ve günlük kullanılabilecek tondalar.
Sadece aydınlatıcı amaçlı değil aynı zamanda allık olarak da kullanılabilecek ürünler.

Özellikle gelin makyajında ne kullansam diyenler için bence kaçırılmaması gereken ürünler.


Bendeki Msf'ler 2009 Yılında çıkan koleksiyona ait. Ancak ürünlerde bir değişiklik olmadığından sizlerle swatchlarını paylaşabiliyorum.












3 yorum:

  1. Yağlı cildime rağmen çok özeniyorum MSFlere, Lightscapade'i de bir tereddüt anında kaçırmıştım,hala yastayım aynı şeye izin vermeyeceğim Blonde'u kapacağım ( umarım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede kap, ten makyajın bittikten sonra (allık ya da msf sürmeden önce) mutlaka bir sabitleme pudrası kullan mutlaka faydasını göreceksin. Translucent beyaz bir pudra... MAC'e bakabilirsin.. Makyaj sabitleme pudrası...

      Sil
    2. Kaptım gitti, hiç pişman değilim :)Teşekkürler tavsiye için,likit fondöten yerine MSFN'i ıslak kullanınca yağlanma sorunu da çözüldü aslında likit fondotönlerle yıldızım barışmıyormuş demek :)

      Sil