Avon Super SHOCK Gel Eyeliner Siyah Göz Kalemi Arıyorum....

Avon Super SHOCK Gel Eyeliner Siyah Göz Kalemi Arıyorum
Bakmadığım yer kalmadı... Gittigidiyor, Sahibinden sitelerinde aradım taradım yok. Siyah renkli olanından arıyorum. Elinde fazla olan varsa (ücreti ile) bana gönderebilir mi acaba?
Oldukça siyah olan bu kalemden istiyorum.



18 yorum:

  1. Selam .) Ben senın yazıyı görunce aklıma takıldı ben avon almam o yuzden tanıdıgım temsılcı yok ama bı arkadasımın bı arkadası avon temsılcısı ona msj attım ögrendım aldıgım bılgıye göre mart ayı katalogunda varmıs .) Umarım dogru bılgıdır sana mahcup olmam .)

    Sevgılerımle..

    YanıtlaSil
  2. İşe yaramayı sevıyorum ya .) Hiç önemlı degıl .)

    YanıtlaSil
  3. selam sihirliguzellik.com adresinde vardı siyahı hatta tam linkini de vereyim
    http://www.sihirliguzellik.com/kozmetik/2235/Makyaj-Malzemeleri/Super-Shock-Gel-Eyeliner-Jel-Goz-Kalemi.html
    ben burdan almıştım.
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Bende de bu kalemden var ama dantel yok benimkinde acaba aynısı mıdır? Bende severek kullanıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aynısıdır sadece bir ara dantelli çıkardılar (:

      Sil
  5. bende var ve nefret ettim..bi tane hiç açılmamış satabilirim hemen size :) bi tanesi kullanılmış ama 2 kere alkolle silip yollarım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bulamazsam katalogda çıkmazsa dönüş yapıcam size (:

      Sil
  6. vespacım bu kalemi 2-3 ay once satıştan kaldırdı avon. o ay bu kalem için resmen bir satış patlaması yaşandı, tüm avoncular aynı şeyi söylediler..ben de almadığıma pişmanım.çoğu blogger ve çevremdeki kullanıcılar inan stok yaptılar 5er 10ar..mart katalogunda var ise süper, yok ise illa ki bulup hediye yollayacağım..avon pek kullanmıyorsunuz,siz de bu kalemi kullandıgınıza göre eepy memnun olmalısınız....sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilmooncum inan hiç kullanmadım bu kalemi sadece çok bahsedildi merak ettim. Avon kullanıyorum ben bazı ürünleri çok çok güzel. Duş jelllerini seviyorum mesela ((: İndirime girince stokluyorum bi de tabi kırk saç serum onarıcı.. (:

      Sil
  7. ben pelşin gençdal. sizi facebooktan takip ediyorum. http://www.facebook.com/pages/VespaGirLMakeUp/179919272056297?ref=ts twitterdan da takip ediyorumhttps://twitter.com/#!/VespaGirLMakeUp. bloğunuzuda izliyorum. mail adresim pelsin.gencdal@gmail.com

    YanıtlaSil
  8. bende arıyorum bu kalemi,umarım mart ayı katalogunda vardır:)

    YanıtlaSil
  9. Bildiğim kadarıyla Mart'ta siyahı yok ama Nisan kataloğunda muhteşem 2 yeni renk geliyor. Blackberry ve Golden Fawn, sipariş ettiğim 1er tane örnek ürüne el kondu Nisan'ı bekliyorum -_-

    YanıtlaSil
  10. çooooook mutsuzummmm ben de sizin gibi bu kalemden arıyorum tarıyorum bulamıyorum. elinde yedek olan arkadaşlar lütfeeeen sesimi duyun :(

    YanıtlaSil