The Brush Guard Makyaj Fırça Koruyucu / Kurutucu

Bu ürün kısaca öyle süper bişi ki, eğer makyaj fırçalarınızı nasıl kurutacağım diyorsanız bu fırça koruyucusundan mutlaka ama mutlaka edinmeniz gerekli. Ben rahat 2 yıl önce aldım kendi sitesinden almıştım. Herhalde şu anda da alsanız gümrüğe takılacağını zannetmiyorum. Zaten sadece makyajla ilgili bir ürün değil, resim yapanlar da fırçalarını temizledikten sonra böyle bir fırça koruyucusu ile muhafaza etmek isteyeceklerdir.

Makyaj fırçalarının sık sık yıkanması gerekiyor. Hatta her kullanımdan sonra mutlaka en azından alkol ile temizlenmesi gerekiyor. Yıkadıktan sonra fırçaları kurutmak ayrı bir dert çünkü yatay kurutsanız olmaz fırça köküne su gider. Fırçaları ters kurutmak ise neredeyse imkansız. Ama bu küçük plastikler gerçekten çok çok işe yarıyor. Becerebilirsem yakında ilk videom bunlar ile iligli olacak ve size normalde makyaj fırçalarımı nasıl yıkadığımı ve kuruttuğumu göstereceğim. Ürünün kendi sitesi şurada... TIK TIK 

Halen Türkiye'ye gönderim yapıyorlar. 
5 Paket ürün aldığınızda kargo $3
10 Paket ürün aldığınızda kargo $6
15 Paket ürün aldığınızda ise kargo $9
Şurada bulunan The Brush Guard Cleaning Kit sanırım bize gelmez çünkü içinde sıvı barındıran bir ürün şu ara gümrükten geçeceğini sanmıyorum.

The Brush Guard sitesi için TIK TIK


Ürünler toplamda kendi sitesinde de önceden hazır oluşturulmuş 5 çeşit. Her paketin içinden çıkan sayı ve ebat farklı zaten aşağıdaki fotograflarda tek tek hangi paketten ne ebatlarda ürün çıktığını gösterdim...

The Brush Guard aslında aynen yeni yeni alışmaya başladığımız Magic Leverag adı ile satışta olan bigudilerin malzemesinden. Onların düz yapılmış olanlarından. Aslında o bigudilerin orjinali Curlformers ancak Türkiyede yok. Onun yerine muadili Magic Leverag denilen bir ürün var. Hatta yeri gelmişken Magic Leverag bigudi yazımı okumak için TIK TIK
Neyse konu bu değildi di mi ((:

Fondöten paketinin içinden 5 adet büyük boy orta kalınlıkta fırça koruyucusu çıkıyor. MAC 187 ya da benzer fırçlar için ideal.

Pudra fırçalarının setinden ise 4 adet fırça koruyucusu çıkıyor. Kalın pudra fırçaları ya da tombik kabuki fırçalar için ideal.

Allık fırçaları için olan setin içerisinden toplam 8 adet fırça koruyucu bulunuyor. 

Variety Pack denilen Karma Pakette ise 1 Pudra/Kabuki fırçası, 2 Allık fırçası, 2 Fondöten fırçası ve 1 adet de küçük göz makyaj fırçaları için fırça koruyucuları çıkıyor. 
(Ben eskiden almış olduğum için benden çıkan paket içeriği daha az, bu sebeple fotografda daha az ürün görüyorsunuz)

Göz Makyajı Fırçalrı için olan pakketten ise 10 adet fırça koruyucusu çıkıyor. Bunlar oldukça minik olanlar.

Bi fikir edinebilmeniz için göz makyajı için olan Shadow / Linner Pack olanı ayrıca elimde fotografladım belki boyutu hakkında bir fikir edinebilirsiniz...

MakeupAlley'den ürün ile ilgili daha fazla yorum okumak isterseniz TIK TIK...

En kısa zamanda nasıl kullandığım ve ne işe yaradıkları ile ilgili bir video çekmeye çalışacağım... 

9 yorum:

  1. Merhaba,post için teşekkürler.Ben de bunlardan almayı düşünüyordum.Yorumunu görünce çok sevindim.Göz fırçaları için olanlar çok ince gibi sanki,nasıl kullanışlı mı?Bir de en çok hangilerinden almamı önerirsin? Benim bayağı bir fırçam var.En kullanışlı olan hangi set acaba? Yanıtlarsan çok sevinirim.Teşekkürler.
    Emel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırçalardan daha dar enliler yani göz makyaj fırçaları için olanlar oldukça dar ve ufak çünkü kılları da topalarlayıp dağıtmasın diye.

      Sil
  2. şu sıralar tam da ihtiyacım olan şeyler ;) paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek gerçekten işe yarayan ürünler ben teşekkür ederim

      Sil
  3. Bu tarz kullanışlı ürünlere bayılırım. Bilgi için teşekkürler. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim ben de seviyorum bu tip ürünleri...

      Sil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Değerli blog kullanıcısı sitenizi çok beğendik başarılarınızın devamını dileriz Halı yıkama firması olarak bu paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz. Size tüm blog hayatınızda başarılar diler teşekkür ederiz...

    YanıtlaSil
  6. Bu yazını okuduğumda hiç makyaj fırçam yoktu. :) Ama bir gün olacaklarından emin olduğum için kaydetmiştim bir yere. :) Sonra benim makyaj fırçalarım oldu. Onlar kirlendi ve ben yıkama ihtiyacı duydum. Bu arada da sensetools.com diye bir sitede bunların satışıyla karşılaştım. :) Yurtdışındaki satışıyla fiyat karşılaştırması nedir bilmiyorum, ama burda paketi 14-16 TL civarı. Sipariş çok kısa bir sürede teslim ediliyor. En azından benim alışverişimde hızlı ve güvenilir bir portre çizdiler yani. :) Benim gibi almak isteyip de yurtdışı alışverişine cesaret edemeyenlere öneririm. ;)

    YanıtlaSil