L'Oreal Lash Architect 4d Black Lacquer Rimel



L'Oreal Lash Architect 4d Black Lacquer Rimel çok büyük olmasa da yine de severek kullanıcam diyip de aldığım bir rimel. Eskiden ilk çıkan Lash Architect rimelleri oldukça severek kullanırdım hatta o kadar severdim (Hatta genel olarak aslında L'Oreal rimellerini severim) ve bende o kadar işe yarayıp güzel dururdu ki rimel artık kuruyup renk vermese bile atmamıştım çöpe o kadar seviyordum. Kendime nostalji olabilir sandım bu rimeli alırken ancak eski formülünü epey değiştirmişler anlaşılan...

Ne vaad ediyor? Nedir bu 4d? Hacim, Uzunluk, Dolgunluk ve Kıvrıklık...

Olumlu Yönleri;
  • Kirpiklerimi uzattı
  • Renk verme konusunda bir sıkıntı yok oldukça siyah bir görünüm verdi.
Olumsuz Yönleri;
  • Öncelikle rimel daha yeni iken bile, ilk defa fırçayı içinden çıkarırken bile ıslak bir his vermiyor. Rimelin kıvamı oldukça kuru (daha önce açılmamış bir ürün aldım ama bana öyle denk gellmiş olabilir?!?) Hatta o kadar kuru ki sanki 3-5 kullanıma bir daha süremem hissi yarattı bende.
  • Uzun zamandır tombik fırçalara alıştığım için mi bilemedim ama fırçası çok zayıf geldi bana.
  • Kıvırma, hacim verme ya da dolgunlaştırma konusunda aradığımı bulamadım
Makeup Alley deki görüşlere bakacak olursak sizi şöyle alabilirim... TIK TIK 

Ürüne kötü diyemem ama benim için pek olmadı ama başka yerli ve yabancı forumlarda oldukça memnun olanlar da vardı. Benim fikirlerim kendi deneyimlerimi yansıtır. Siz kendiniz alıp ya da halihazırda kullanıp da memnun kalanlar da vardır belki... 

Benim notum 5.5 / 10 




Benim kirpiklerim, bi rimelin başına gelebilecek en kötü kirpikdir herhalde... Düz, kısa ve seyrek olduğu için bi rimelin kirpiklerimde işe yaraması için yapması gereken çok iş var. Forograflarda çok açıkça görünmüyor olabilir ama sürdükten sonra minik kuru siyahlıklar dökülme yaptı...





Fotograflarda belli olması açısından rimel 3-4 kat sürdüm. Bir de alt kirpiklerime de uyguladım.


14 yorum:

  1. şu rimel reklamlarında takma kirpikli bol photoshoplu hatunlarda ayrı bir olay. biraz gerçekçi reklamlar yapmalılar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. e yani... rimel reklamlarında olan anca peri masalı... (:

      Sil
  2. Bende Loreal Lash architecht'i çok seviyorum, bu yeni çıkan versiyonun eskisi kadar iyi olmadığını pek çok yerde okudum o nedenle hiç almadım. Eskisi artık üretilmeyecekmiş bu nedenle stok yapmayı düşünüyorum :)

    Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım L'Oreal de şubat sonunda kadar indirim var. Gratis, ykmlerde filan.. Stok da yapma ben bi kere kullanırım diye hiç açmadan sakladım bi rimeli (loreal değildi) kurumuş. ben de zannediyorum ki yedekte rimel var... eheheh (:

      Sil
  3. bu rimeli ben de yeni aldım ve dediğin gibi oldukça kuru aynı şeyi acaba eskimiş bayatlamış olanı mı aldım diye düşündüm. ama seviyorum yine de:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de var bi sempatim aramız iyi olur mu diye uğraşıyorum ama ı-ıh nafile olmuyor ya sadece siyahı baya iyi veriyor onun dışında barışamadık kendisi ile (:

      Sil
  4. benim loreal'in rimelin hakkinda pek bir fikrim yok ama sen o kadarda
    begenmediysen almam tabi ki..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. (: Denemeden alma diyeceğim ama tester rimel de denenmez ki ((:

      Sil
  5. Ben de bu rimelden yeni aldım ama henüz kullanmadım. Pişman oldum şimdi ama son pişmanlık fayda etmez. :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun bi dene bakalım ya senin yorumlarını merak ediyorum benim gibi kuru bulacak mısın acaba? Gerçi senin kirpikler fena yani... kötü durma şansı yok (:

      Sil
  6. bir arkadaşımda gördüm denedim ama hiç beğenmedim. tombik fırça stayla :)

    YanıtlaSil
  7. ben de çok kuru olduğunu düşünüyorum. ve rimeli sürdükten bir kaç saat sonra kirpiklerimin uçlarındaki rimeller yanaklarıma dökülüyor. gür ve uzun kirpiklerim olmasına rağman ne yeterince uzattı ne de dolgunlaştırdı. 2 kere kullandım şimdi bir köşeye kaderine terkettim :)

    YanıtlaSil
  8. merhaba bende rimeli alalı 2 aya yakın oldu..
    gözlerim şiş son iki seferdir 15 gün aralıklarla sürmeme rağmen gözlerim davul gibi...
    rimel kuru 3 seferde anca sürülebiliyor...yazık verdiğim paraya..avon bile daha iyiydi:((

    YanıtlaSil