EcoTools Bamboo 6 Piece Brush Set (6 parça Bambu Fırça Seti) No:1206


Genel olarak makyaj malzemesi ne kullanırsanız kullanın fırçalarınızı iyi seçtiğiniz sürece daha kaliteli daha özenli makyaj yaparsınız. Eğer yeni yeni makyaj için fırça edinmeye başladıysanız bu sete mutlak bakın derim. Bu fırça seti hem pudra hem de kaş ve göz makyajı için birebir. Yine doğal içeriklere sahip materyallerden oluşuyor. Dış plastik naylonu kilitli sistem böylece fırçalarınızı ya da başka eşyalarınızı saklayabilirsiniz. (Bu tür kilitli poşetler sudan korumak istediğiniz zaman ufak fotograf makineleri ya da cep telefonları için ideal özellikle plajda) Setin içierisinde bulunan Pudra fırçası daha önce bahsettiğim EcoTools Bamboo Pudra Fırçası ile birebir boyutta değil çok az daha ufak kalıyor bu setin içinden çıkan Pudra Fırçası, yine de aynı işi görür. Allık fırçası olarak da kullanabilirsiniz ki kendi sitesinde zaten bu fırçadan allık fırçası olarak bahsetmiş.
Setin içerisinden 
Allık fırçası
Göz Far Fırçası
Açılı Eyeliner Fırçası
Kapatıcı Fırçası
Kaş ve Kirpik Tarağı 
çıkıyor. Fırçaların hepsi gerçekten birbirinden güzel. Sadece Göz Farı fırçası biraz zayıf kalıyor benim için. Benim için far fırçası sık ve dolgun olmalı ki farı oturtmak için kullanışlı olsun. Kapatıcı fırçası ise benim için fazla küçük çünkü elim hep daha büyük boydaki fırçalara alışkın ama halbuki kapatıcı fırçalarında genelde olması gereken ölçü budur (: 
Bir de oldukça basit muadilleri olan kaş ve kirpik fırçası gerçekten çok güzel. Hem boyu hem de gerçekten işe yarıyor olması ile bu setin içerisindeki en güzel ve gerçekten en sevdiğim fırçalardan biri.

Bu seti de yine Gratis mağzalarında bulabilirsiniz...

Daha önce yazdığım EcoTools yazılarım için tık tık



Keten fırça çantası



2 yorum:

  1. Bu, diğer bahsettiğin 5 parça set ve ecotools'un bir kaç fırçası daha şu an trendyolda karışık bir grupta satışta. Ben de bu seti aldım. :) İlk fırçalarım olacaklar inş. Bakalım kullanabilecek miyim. :):)
    Aslında diğer 5 parçayı mı bunu mu almalıyım diye çok tereddütte kaldım ama tekrar buna karar verdim. Sence doğru karar mı? ;) (sıkıştırılmış pudra ve fardan başlicam fırça kullanmaya)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben gerçekten severek kullanıyorum güzel bir set umarım sen de memnun kalırsın. Zaten fırçalrın yumuşaklığını hissedince bence sen de seversin (: Şimdiden güle güle kullan (:

      Sil