Dermalogica Special Cleansing Gel (Yüz Temizleme Jeli)

Dermalogica Special Cleansing Gel (Yüz Temizleme Jeli) epeydir kullandığım bir ürün, yaklaşık 1,5 - 2 ay kadar. Her gün 2 kez olmasa bile mutlaka her sabah kullandığım bir yüz temizleyicisi. Her akşam banyo yaptığım için yüz temizleyicileri de banyoda (aklıma gelmez ise) pek kullanmadığım için akşamları yüz temizleme jellerini pek kullanmıyorum. 

Kullandıktan sonra cildimde bıraktığı hissi seviyorum. Aşırı kurumuş acayip gerilmiş bir cilt yerine tam kararında bir temizleyici. 

Ne vaad ediyor? Özellikleri?

Tüm cilt durumları.

Konsantre, sabun içermeyen köpük jel, cildin doğal nem bariyerine zarar vermeden birikimlerin giderilmesi için geliştirilmiştir. Suni koku ve renklendirici içermez.


Sabun içermeyen formül, birikimleri cildi soymadan ve kurutmadan giderir.Sabunotu, birikimleri ve aşırı yağı nazikçe gideren doğal olarak köpüren bir özdür. Oğul Otu ve Lavanta cildi ferahlatır, serinletir ve sakinleştirir. 

Aynen denildiği gibi tüm cilt tiplerine uygun bir temizleme jeli. Cildimden tüm siyah noktaları çıkarsın gibi bir beklenti yanlış olur bu ürün için zaten görevi de bu değil bunun için daha uygun olan Dermalogica Microfoliant gibi bir ürün kullanmanız daha yerinde olur. Ayrıca bu ürün bir cilt temizleyicisi makyaj çıkarıcı değil. Makyaj çıkarma vaadi olmadığı gibi, sadece cildinizi nazikçe temizlemeye yönelik bir ürün.

Ben çok memnun kaldım, bitirdiğimde kesinlikle tekrardan almak isteyeceğim bir ürün. Bana alerji yapmadı. Oldukça rahat kullanıyorum. Benim için tam puan!




Ürünler firma tarafından deneme amaçlı gönderilmiştir. Ürün fotografları ve yorumlarım bana aittir.

4 yorum:

  1. neostrata'dan once kullanmıstım ben de, her cılt tıpıne uygun olması cok guzel :)

    YanıtlaSil
  2. nemlendirici ve peeling olarak neler kullanıyorsun canım

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,ben de Dermalogica'nın daily microfoliant'ını kullanıyorum,çok memnunum, Dermalogica çok iyi bir marka,ah keşke fiyatları azıcık daha makul olsa...

    YanıtlaSil
  4. Gamze ben de sevdim evet bence de çok güzel (:

    İlknur: yakında yazarım blogda güzel konu canım. Ama genel olarak peeling için elimdeki ürünleri bitirmeye çalışıyorum karışık yani

    Glow Twist: bence de biraz daha makul olsa daha iyi olur... (:

    YanıtlaSil