Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream - Limon Yağı İçeren Tırnak Eti Bakım Kremi


Yeni yeni çok severek kullanmaya başladığım bir ürün. Aslında Lush Lemony Flutter almak istiyordum ama daha önceki deneyimlerimden pek de memnun kalmadığımdan bu seferde bunu denemek istedim. Tırnaklarım benim için güzllikten öte gerçekten de sorun. Uzun olmasa bile kuruluktan, ince ve zayıf olmasından ötürü hep ummadık bir yerde çok kökünden kırılıyor. Hatta elimi çantama atıp bişey ararken bile tırnaklarım kırılıyor. Kırılması da sorun değil (zaten çok iyi bakımlı olmadığı zamanlarda uzun tırnak çok çok sevmem) canım acıyor, kanıyor günlerce acısı geçmiyor. Bu sebeple tırnaklara özel bir ürün kullanmak şart. Sally Hansen Diamond serisinin bir kremi vardı çok önceleri ve çok da memnundum (O dönemde tırnaklarımın hali için tık tık ) (Düzenli kullandığımda gerçekten tırnaklarım kırılmadan uzamıştı) ancak şu anda elimin altında olması için Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream - Limon Yağı İçeren Tırnak Eti Bakım Kremi'ni seçtim.

Oldukça katı kıvamlı mis gibi limon kokulu bir krem. Şimdilik aramız çok iyi, sevdim bu ürünü olur da bitirebilirsem tekrar almak isterim.


Neler yapabiliyormuş bu küçük krem?

SARARMIŞ TIRNAKLARA SON!
%100 Doğal Burt’s Bees Limon Yağı İçeren Tırnak Eti Bakım Kremi tırnaklarınızı doğal rengine kavuşturuyor…

Sevgililer günü yaklaşırken her kadın cilt bakımına hiç olmadığı kadar özen göstermeye başlar; buna siz de dahilsiniz! Sevgilinizin gözlerini alamayacağı kadar bakımlı ve sağlıklı görünen tırnaklar için %100 Doğal Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream - Limon Yağı İçeren Tırnak Eti Bakım Kremi kullanırsanız;
Limon_Yagi_Iceren_Tirnak_Eti_Bakim_Kremi 34 TL
  • hem sararmış tırnak probleminizi ortadan kaldırabilir,
  • hem tırnak etlerinizi çok iyi nemlendirerek manikür sürenizi uzatabilir,
  • hem de zararlı içeriklerden uzak durmuş olursunuz!















Fotografta elimden dikkat ederseniz, ürün teneke kutuda ve çok küçük (ki kutu delisi olmama rağmen teneke kutuları hiç sevmem çünkü tenekeyi birbirine sürttüğünüzde çıkan ses dişlerimi kamaştırır, cins miyim? EVET)
Ürün 15gr, oldukça azmış gibi görünüyor ancak unutmayın bu ürün sadece tırnaklara uygulanıyor. Bu sebeple oldukça uzun bir süre gidecektir. Ayrıca balm ya da krem yumuşaklığında bir yapıda değil, vazelinden bile oldukça sert kıvamda bir ürün.
12 ay kullanım süresi var. Ancak doğal ürünleren oluşan bir içeriğe sahip olduğundan özellikle yazın serin yerde tutmak lazım.

11 yorum:

  1. Canım bu kremin yanında birde menekşe yağını kullanmanı tavsiye ederim. tırnakları güçlendirme sertleştirme ve uzatma konusunda oldukça başarılı.Soyuk soyuk olma durumunuda ortadan kaldırıyor. Bugüne kadar kime tavsiye ettiysem hepside memnun kaldılar. Bende son derece memnunum. Mutlaka sende denemelisin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deneyeceğim çok teşekkür ederim hiç duymamıştım. Sadece aktarlara güvenmiyorum ama iyi birine gidip alıcam çok teşekkür ederim.. (:

      Sil
  2. Kutudan nasıl çıkartıyorsun ürünü peki canım? Lip balm gibi parmağını yuvarlak yapıp sürerek, sonra tırnağına sürerek mi? Katı kıvamda ya, merak ettim nasıl kullandığını... :)

    Sevgiler,
    Begüm
    http://www.pinkbubu.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen dediğin gibi tatlım. O şekilde sürünce zaten hiç bitecek gibi durmuyor...

      Sil
  3. bende lemony flutterda var ama onu bu kadar sevmedim kullanmayı unutuyorum bile o kadar yani ama buna kıyasla devasa boyda
    ya bende mi sorun var ben göçerttim bile kremi fazla uzun gidecek gibi görünmüyor bana:) güle güle kullan
    @begüm öyle de alabilirsin ya da biraz ısıtarak eritebiliyosun o zaman parmağının ucuna bir parça almak yetiyor zaten kullandıkça yumuşuyor bu katı halinden kurtuluyor biraz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lemony Flutter son kullanma tarihinden evvel bozulunca çok tiksindim o üründen ): ama eskiden severdim halbuki...

      Sil
  4. Ya çok enteresan benim bundan 6 ay önce yurtdışından aldığım aynı kremin arkasında 95 % naturel yazıyor :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben 2 hafta önce İstanbul Kozyatağı Carrefour Boynerden aldım canım ya alla alla ilginç valla...

      Sil
  5. bu krem bayadır %100 doğal, acaba eski ürün veya korsan ürün mü aldın? burt's bees sürekli ürünlerini %100 yapmaya uğraşıyor o yüzden yüzdeler habire yükseliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben 2 hafta önce İstanbul Kozyatağı Carrefour Boynerden aldım. Acaba her üründe oranlar farklılık mı gösteriyor. Bilemedim ki... Ama ilginç yani bunu bi araştıracağım...

      Sil
  6. I am so thankful to open this kind of site of yours because you really helped me so much to know how and what to do when there are things that will happen like this because honestly I really don’t know what to do in terms of same topic.


    Step Up Height Increaser | Dhanlaxmi Yantra | Shakti Prash | Hair Growth Liquid | Slim 24 Pro | Fair Look

    YanıtlaSil