The Body Shop Nutriganics Drops of Youth YENİ!

The Body Shop Nutriganics Drops of Youth yeni yeni yaklaşık 1 aydır deneme fırsatı bulduğum bir ürün. Her ne kadar bu tarz ürünlere kendimi alıştırmasam da ... Artık yaşım 30a doğru yakşlaştığından her ne kadar hoşlanmasam küçük küçük bu tarz ürünleri kullanmaya başladım. 
Ben daha çok geceleri kullanıyorum, sürdüğüm kullandığım zaman cildim daha pürüzsüz ve nemlendiğini hissediyorum. Hassas bir cildim olmasına rağmen herhangi bir şekilde bir iritasyon olması. Oldukça sevdim bu ürünü. Gece yatmadan önce ya da akşam banyo yaptıktan sonra sürüyorum belli bir miktar zaman geçtikten sonra da gece kremi sürmek istersem üzerine de onu uyguluyorum. Ama sadece bu ürünü sürüp de yattığım oldu.

The Body Shop Türkiye sayfasından Nutriganics ürünlerini inceleyebilirsiniz...



Henüz bildiğim kadarı ile satışa sunulmadı ancak Mart Ayının ortası gibi satışa çıkması bekleniyor. 
The Body Shop Nutriganics Drops of Youth 30ml ve Fiyat: 54.90TL

Kimler Kullanabilir?
Yaşlanma etkileri ile baş etmek isteyen ve 30lu yaşların başlarında olan herkes için ideal.
Yaşlanmanın ilk etkilerinin ortaya çıktığı 30lu yaşlar itibariyle kullanılmak üzere üretilen bu onaylı organik cilt bakım serisi sahip olduğu esansiyel yağ ve doğal kokusuyla cilde nüfuz ederek duyularınızı harekete geçirir, cildi yumuşatır ve gençleştirir.


Nutriganicsserisin bir ürünü olan Drops of Youth minimum %98 doğal içeriklerden oluşmaktadır. Silikon ve Paraben bulunmayan ypısı ile doğanın güzelliğini size getiren Nutriganics serisinde de %20 oranında organik içerik mevcuttur.


Fotografdaki gibi içinden çıkan dropper ile ürünü elinize alıp uygulamak çok kolay. Oldukça yoğun kıvamlı jelimsi yapıda diyebilirim. 


The Body Shop, bilim ve teknolojiyi bir araya getirerek, cilt bakımında yepyeni bir ürün geliştirdi. Bitki kök hücre teknolojisi kullanılarak geliştirilen Nutriganics™ Drops of Youth, sertifikalı organik içerikleriyle yaşlanmanın ilk işaretleriyle savaşıyor.
Nutriganics™ Drops of Youth’un damlaları cildinizin en üst tabakasındaki ölü hücrelerin atılıp, cildin alt katmanındaki taze ve yeni hücrelerle yenilenme hızını arttırmaya yardımıcı olur. Gençlik iksiri ile günden güne daha yumuşak, daha taze ve daha sağlıklı görünen bir cilde sahip olun. Nutriganics™ Drops of Youth ile cildiniz yenilenmeye hazır!
Bu ürünü, günlük nemlendiricinizin yanısıra serum kullanımı ile desteklerseniz, hücre yenilenme sürecini hızlandırmış, gitgide nemini koruyan sağlıklı bir cilde sahip olmuş olursunuz. Nemlendiricinizi veya serumunuzu kullanmadan önce iki veya üç damla Drops of Youth’u masaj yaparak uygulayın ve birkaç dakika bekleyerek cildinizin damlaları emmesini bekleyin.

NUTRIGANICS İLE ÜÇ ADIMDA DAHA PÜRÜZSÜZ BİR CİLT
1. TEMİZLEYİN Cildinizdeki kirlerden arınmak için sabah ve akşam, günde iki defa olmak yüzünüzü Nutriganics Yüz Temizleme Köpüğü ile temizleyin.
2. NEMLENDİRİN Cilt bakımınız devamı olarak Nutriganics gündüz ve gece nemlendiricisini uygulayın.
3. BAKIM UYGULAYIN Günlük nemlendiricinizden önce Drops of Youth ürününü tamamlayıcı olarak kullanın. Cildiniz ekstra neme ihtiyaç duyduğu anlarda Nutriganics serum kullanmanız tavsiye edilmektedir.


6 yorum:

  1. bobbi brown elf seviyorsan çekilişime beklerim;)
    http://www.yildizlimakyaj.blogspot.com/2012/02/hediyem.html

    YanıtlaSil
  2. Ilk deneyenlerin yorumlarini nasil olacak bakalim, güzel bir ürüne benziyor : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde olumlu yorumlar var bakalım nasıl olucak sonuçlar?

      Sil
  3. Bende de var bu üründen ama benzer bir ürün olarak Yves Rocher Elixir, bu üründen daha başarılı bence...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yves Rocher daha önce denemedim ama denk gelirsem bakarım...

      Sil