Bitenler 5

Şelale Aseton Oje Temizleyici: Şişenin içindeki süngere ojeli parmağınızı sokup sağ sola çeviriyorsunuz parmağınızı. Açık renk ojeleri parmaktan güzel temizliyor ancak koyu renk ve 3 kat ojeyi temizlemekte biraz zayıf. Bir de bir 2-3 ojeden sonra içindeki sünger kirlenince sanki elimin her yerine daha önceki ojeler bulaşıyor gibi hissediyorum.

Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Facial Wash: Neutrogena Pembe Greyfurt Yüz Temizleme Jeli oldukça güzel bir ürün. Özellikle kokusu harika. Neutrogena'nın benim çok sevdiğim ancak yüzü çok kurutan klasik temizleyicisi kadar cildi kurutmuyor. Ayrıca göz makyajımı temizledikten sonra yüzümü bununla yıkayınca cildim gerçekten güzelce temizleniyor. Memnunum, indirimlerden yakalarsam yine alırım.



Şelale Aseton 3-4 kullanımdan sonra sünger oldukça koyulaşmış.

Neutrogena Deep Clean Makyaj Temizleme Mendili: Kısa ve net süper bir ürün. Başka makyaj mendili denemenize gerek yok kesinlikle çok çok başarılı. Ben evde isem makyaj temizleme mendili kullanmıyorum. Sadece dışarda kalıcaksam yanıma alıyorum. 

Eyeko Face Off Makyaj Temizleme Mendilleri: Yurtdışından posta yolu ile kozmetik yasağından önce almıştım. Evde 9-10 tane vardı. Kurumalarına fırsat vermeden bitirdim neyseki. Çok süper değil. Zaten yaptığım alışverişlerde hediye gelmişti. Bunun yerine kesinlikle Neutrogenayı tercih ederim.




2 yorum:

  1. şelale aseten oje temizleyiciyi almak istiyordum bende denesem mi acaba ne dersin?

    YanıtlaSil
  2. Denenmeyecek kadar kötü değil bence deneyebilirsin (:

    YanıtlaSil