Flormar Remover Wipes (Asetonlu Mendil)

Flormar'ın sessiz sedasız çıkan yeni bir ürünü sanırım. Flormar standında ojelere bakarken dikkatimi çekti. Flormar Asetonlu Mendil Çek al tarazı mendiller gibi oje çıkarmak için içinden ufak ufak mendiller çıkıyor. Özellikle vurgulanan özellik pamuk ve aseton gibi ojenin rengini tırnaklardan çıkarırken parmaklara bulaştırmadan yaymadan ve 1-2 hamlede ojeyi pürüzsüz bir şekilde çıkarmak.

 Flormar Asetonlu Mendil Gerçekten de ojeyi elime bulaştırmadan güzel ve pürüzsüz çıkarıyor ancak 10 parmak ojeyi çıkarmak için neredeyse  en az 7-8 mendil harcamanız gerekiyor. En azından benim tırnaklarımda yine Flormar'dan 2 kat sürdüğüm 128 Nolu oje için 7-8 mendil harcadım. Kutu içeriğinden 160 parça mendil çıktığını göz önüne alırsak bu demek oluyor ki 18 ya da maximum 20 kez oje çıkarabilirsiniz. E bu hesap zaten 1 şişe aseton ile çıkrabileceğiniz oje sayısı. 
Fiyat sanırım 7TL.

Ürünü daha detaylı incelemek için Flormar Asetonlu Mendil 

Mendil formunda olduğundan sırdan pamuklar gibi tırnaklarınızda pamukçuklar bırakmıyor...

Flormar ürünlerini incelemek için http://www.flormar.com
Flormar ürünlerini satın almak için http://www.e-flormar.com

4 yorum:

  1. çok mutlu oldum buna! benim gibi oje çıkarma özürlüsü için süper bi ürün, hemen flormar kioskuna uğrayıp edinicem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemeni tavsiye ederim ama dediğim gibi bi sürü mendil harcanıyor oje çıkarırken....

      Sil
  2. Bence çok başarılı bir ürün, okuduğum kadarıyla. Tatile falan giderken aseton götürmek tam bir stres oluyor, akar mı kokar mı, insan güvenemiyor. O tarz koşullar için pratik bir çözüm olabilir bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tam yanında taşımalık güzel bir ürün (:

      Sil