Bosphorus Kaş ve Kirpik Bakım Yağı


Bosphorus Kaş ve Kirpik Bakım Yağını alalı bi haylı zaman oluyor. İlk gördüğümde çok pratik geldi kullanımı çünkü aplikatörleri çok güzel hazırlanmış. İçerik olarak da baktığımda normalde hepsini tek tek alıp sürmek zahmetli olacağından bu şekilde hazır hali bana daha çok pratik geldi. Özellikle şimdi kış ayında kullanmak daha daha iyi çünkü ne de olsa yağ bu yüzden yazın sıcakta vıcık vıcık olabilirsiniz. Gece yatarken kullanıyorum, sabah kalkınca yine normal günlük cilt bakımı yapıyorum böylece kaşımdaki kirpiğimdeki yağ beni rahatsız etmiyor.

İçerik;

BOSPHORUS KİRPİK BAKIM YAĞI; içeriğinde bulunan bitkisel yağlar ve özellikleri şöyledir. HİNT YAĞI; Hint Yağı yüzyıllardır saç ve kirpik bakımında kullanılan etkili bir bakım ürünüdür. Hint Yağının kirpikler üzerinde gürleştirici ve uzatıcı etkisi vardır. FINDIK YAĞI; Fındık yağı yıpranmış şeklini kaybetmiş kirpikleri onarır. Kirpiklerin düzgün ve kıvrık görünmesini sağlar. BUĞDAY YAĞI; Buğday yağı güçlü antioksidan içeriği sayesinde kirpiklerin dış etkenlere karşı direncini arttırır. Ayrıca Buğday yağının sahip olduğu UV ışınlarını filtreleme özelliği sayesinde kirpikleri güneşin zararlı etkilerinden korur. TATLI BADEM YAĞI; Tatlı Badem Yağı zengin mineral içeriği sayesinde kirpikleri besler ve parlamasını sağlar.


BOSPHORUS KAŞ BAKIM YAĞI; içeriğinde bulunan bitkisel yağlar ve özellikleri şöyledir. FINDIK YAĞI; Yıpranmış şeklini kaybetmiş kaşları onarır, kaşların dağınık ve şekilsiz durmasını önler. KAYISI ÇEKİRDEK YAĞI; Kayısı çekirdek yağı göz çevresi tarafından kolaylıkla emilen etkili bir bakım ürünüdür. Özellikle göz altı morlukları için kullanılan kayısı çekirdek yağı, kaşları nemlendirip beslerken aynı zamanda göz çevresi bakımınıda yapar. BUĞDAY YAĞI; Buğday yağı güçlü antioksidan içerği sayesinde kaşların dış etkenlere karşı direncini arttırır. Ayrıca buğday yağının sahip olduğu UV ışınlarının filtreleme özelliği sayesinde kaşları güneşin zararlı etkilerinden korur. SUSAM YAĞI; Yüz yıllardır ağrı giderme amaçlı masaj yağı olarak kullanılmaktadır. Kaşlara uygulanması bu bölgede oluşan baş ağrılarını azaltmaya yardımcı olur. Ayrıca etkili bir nemlendirici olduğundan kaşların yumuşamasını ve kolay şekil almasını sağlar. ÇÖREKOTU YAĞI; Antiseptik özelliği sayesinde kaşları korur. Derideki kan dolaşımını arttıracağından kaşları besler ve daha canlı görünmesini sağlar. JOJOBA YAĞI; Kaş üzerinde ince bir tabaka oluşturarak kaşları dış etkenlerden korur canlı ve parlak görünmelerini sağlar. ISIRGAN OTU YAĞI; Hücre yenileyici özelliği sayesinde kaşları yeniler ve daha güçlü hale getirir. E VİTAMİNİ; E vitamini antioksidan özelliği sayesinde kaşlarınızı dış etkenlerden korur ve yıpranmalarını önler. Kaşların ençok ihtiyaç duyduğu vitamin olduğundan kaşların beslenmesinde etkilidir.


21 yorum:

  1. aylardır bu ürünü merak ediyordum, memnun kaldın madem hemen bulunup alınıyor :) yazdıgın çok tesekkurler vespacım

    YanıtlaSil
  2. dedimmmmm...ve bu oğlen gıdıp aldım :)

    denemek ıcın sabırsızlanıyorumm

    YanıtlaSil
  3. Kullanımı çok kolay en çok o yönden rahat. Ellerin filan, her yer vıcık vıcık olmuyor. İnşallah memnun kalırsın (=

    YanıtlaSil
  4. bunu bende kullanıyorum faydasını gordum daha bır sık oldu kırpıklarım.herkeze tvsıye ederım.15 tl almıstım

    YanıtlaSil
  5. bu yagi nerden zemin edebiliriz acaba ben almanyada kaliyorum bu konuda bir bilgi verebilirmisiniz acaba ?

    YanıtlaSil
  6. slm sitelerde cok güzel ürünler var ama yurt disinda yasayanlarin bunlari bulma imkanlari olmuyor malesef mesela kas ve kirpikler icin yagi nerden temin edebiliriz acaba bir bilgi verebilirseniz cok sevinirim tsk...

    YanıtlaSil
  7. süper bişeymiş bu ama ben daha yeni badem yağı aldım. keşke daha önce keşfetseymişim seni. :/
    nerden aldın acaba bulabilir miyim ben de.
    bi de kirpiklerinin gürleşmesine, kalınlaşmasına ya da uzamasına sebep oldu mu? nolur evet de. (((:

    YanıtlaSil
  8. nereden bulabiliriz? cvp veririseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  9. Bu ürünü aktarlardan temin edebilirsiniz. Artık baya bi yerde satılmaya başlandı. Ufak kozmetik mağzalarında ya da dediğim gibi aktarlarda bulma şansınız daha yüksek. Ben evime yakın herhangi bir aktardan 15 TL fiyata almıştım.
    Şimdi görüyorum Bosphorus markası dışında da kaş ve kirpik yağları var onlar hakkında bi bilgim yok ancak bu markayı kendim denedim ve faydasını gördüm. Umarım yadımcı olmuşumdur...

    YanıtlaSil
  10. bu üründe de hint yağı bulunduğu için biraz endişeliyim çünkü hint yağı süren bazı kızların yorumlarını okudum göze değdiği zaman geçici görme bozukluğu ve yanma yaratmış göz etrafına değdiğinde yağ bezeleri oluşmuş böle bişi yaşadın mı acaba?

    YanıtlaSil
  11. cevap verirsniz sevinirm

    YanıtlaSil
  12. Böyle bir sorunla karşılaşmadım ancak doğal yağlar bazen hassas ciltlere ağır gelebiliyor.
    Şöyle ki zaten bahsettiğimiz ürünün kullanımında özellikle kirpiklere sürerken rimel gibi sürüldüğünden ten ile fazla teması olmuyor tabi kirpik diplerine nüfuz eder sadece.
    Bazen yararı vardır nasılsa diyip badem yağı ile makyajımı çıkarıyorum. Badem yağını pamuğa döküyorum. direk gözümü silince haliyle gözüme yağ kaçıyor, gözüm yanıyor ve geçici olarak bulanık görüyorum (:

    O sorunların, yağın kullanım şekli ile ilgili olduğunu düşünüyorum.

    Demek istediğim şu ben hint yağının cilt için böyle bir etkisi olduğunu duymadım (yağlar hakkında araştırmam yok ) bu yüzden size kesin bir bilgi vermem yanlış olur.

    Sadece bu tarz bir ürünün kullanım kolaylığından dolayı ciltde herhangi bir tahriş, görme bozukluğu, ya da yağ bezesi yapacağını sanmıyorum çünkü rimel gibi uygulanıyor.

    Ben kirpik uçlarıma hafif bir şekilde sürüyorum çünkü nasıl olsa o kadarcığı bile kirpik dibine nüfuz edecektir kısacası bu şekilde kullandığımdan dolayı dediğiniz şeyler başıma gelmedi ama siz mutlaka daha kapsamlı araştırın. Bana faydası olanın size zararı olsun istemem ... (:

    YanıtlaSil
  13. peki ne kadar bir uzama söz konusu?

    YanıtlaSil
  14. Açıkçası ben kirpiklerime de kaşlarımada düzenli kullandım. Özellikle kaşlarımdan şikayetçi idim. çok boşluk vardı dolması gereken faydasını gördüm. Kirpiklerimde ise bariz bir uzama değil ama güçlenme oldu gibi hissettim açıkçası...
    Siz sanırım biraz endişelisiniz bu konuda... Elinizde var ise önce badem yağını bi süre kullanın kulak çubuğu ile kirpik diplerine çok az ve kaşlarınızza sürün hergün (ama düzenli) biraz sonuç alırsanız ve baktınız her akşam sürmekten üşenmiyorsunuz o zaman böyle içinde çeşitli yağlar bulunan bir karışım kullanabilirsiniz (:

    YanıtlaSil
  15. Merhaba,
    Bende dün kirpik bakım yağından aldım. Eskiden ikisi bir arada satılıyordu şimdi ayrı ayrı satılıyor dedi baharatçı.Almak isterseniz Mecidiyeköy'de Sena Baharat'tan aldım.http://www.senaaktar.com/
    Henüz yeni aldığım içinde ürün hakkında yorum yapamıyorum :) Ama umarım etkisi olur. Fiyatı: 9 TL

    YanıtlaSil
  16. walla bende bitkisel yaglarin gucune inaniyorum fakat 3 ayri markada bu urunu gordum acaba aralarinda fark warmi??? effect ve blue ocean die 2 marka daha war internette okudugum kadarıyla blue ocean için ''dierleri yanma yaparken bu yapmadı'' denmiş ne kadar dogru bilemiyorum. acaba hangisine güvenmeliyiz 3ünün de icerigi aynı yazio ustunde.. buarada ben blue ocean ve effect goruyorum genelde kadikoy veya uskudar civarinda bosphorus satan neresi war?

    YanıtlaSil
  17. Merhaba,
    Kesinlikle emin olmamakla birlikte sanırım bu ürünü ilk çıkaran Bosphorus firması. Açıkçası diğerlerini denemedim ama Bosphorusunkinden oldukça memnunum. Ben gözümün içine kaçıracak kadar sürmediğimden yanma olmadı bende ama bence bu ya da diğerleri çok sürülürse göze kaçıracak kadar bence hepsi yanma yapacaktır diye düşünüyorum...

    YanıtlaSil
  18. benimde kaslarim hic kalin olmuyor.o kadar pismanim ki kendi basima oydukca oydum,o kadar ince ki, kalem ile cizmesem belli bile degil..simdi altta tek tuk cikanlari kendim aliyorum ama yinede modeli icin birsey yapmiyorum.bu urunu iyiki okudum yaa.insallah bu yaz Turkiye'ye gittigimde bulabilirim.denemedigim urun kalmadi.en buyuk takintim kas valla.kas inceldikce yuze cok sert ifade veriyor.koyu boyayincada kezban gibi oluyorum.neyse insallah bulabilirim.hemen not alcam

    YanıtlaSil
  19. Merhaba NAturpy firmasında var bu ürün ben görmüştüm burdan kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim.

    https://www.naturpystore.com/dermosoft-kas-kirpik-bakim-yagi-urun411.html

    YanıtlaSil
  20. Istanbul avcılardayım bu ürünü nerden alabilirim

    YanıtlaSil
  21. size firmamızdan parfüm göndersek linkli tanıtım makalesi yazar mısınız
    albertosego markamız

    0553 394 71 71 whatsapp..

    whatsaptan yazınca sitenizin adresini bize belirterek iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil