Rossmann

Rossmann malesef şu an için İstanbulda yok.  Rossmann Türkiye sayfasından mağzaların nerelerde olduğu hakkında fikir edinebilirsiniz.
Şu an aklıma gelmeyen bir sürü blogdan ve en çok da Takhisis namı diğer Bilgen den duydum Rossmanni.
Rossmann için ilk söylenilen şey fiyatların çok uygun oluşuydu. Bir de ürün çeşitliliği çok çok fazla. Bu sebeple ben de bir kaç ürününü denemek istedim...

En çok İsana adında bir marka dikkatimi çekti bu sebeple o markanın yoğun bakım kremlerinden aldım...


ve fiyatlar.....
Isana saç kremi...
 Şelale gül syu ve takma kirpikler...
 Gliss Şampuan ve Saç Kremi (Daha 2 kere kullandım ama sonuç harika... Glissin bu şampunını öven Marjo ise şurada... )
Facelle 5li paket yaprak ped. Yaprak pedleri yanınızda çantanızda taşımak için süper bir kutu. Zaten ben de kurusu için aldım.
Rival De Loop bu da yağsız formüllü göz makyaj temizleyicisi.
 Göz Kalemleri harika. Özellikle 2 renk vardı ki sanki Urban Decay naked paletindeki renklerin kalemleri gibiydiler...

Gönül isterdi ki ben size Rossmann mağzasının içini de fotograflayıp burada paylaşayım ancak içerde fotograf çekmeme izin vermediler. Ben bu izin olayını anlamıyorum. MAC Cosmetics mağzasında dilediğiniz gibi fotograf çekebiliyorsunuz. İkea mağzalarında istediğiniz gibi fotograf çekebiliyorsunuz...Bazı mağzalarda neden fotograf çekmek yasak? Hani anlarım tabi ki el emeği olan mağzalar haklılar bi noktada fotograf çektirmemek için. Ancak gerçekten anlamıyorum bazı mağza içlerinde neden fotograf çekmek yasak. 

Müzelerde flaşlı  fotograf yasaktır. Çünkü müzeyi gezerken günde 2000 kişi footgraf çekse ve bu fotograflar flaşlı olsa eserlere zarar verebilir. Ya da dediğim gibi el emeği olan ürünlerin kopyalanmaması için fotograf yasak olabilir. Ancak böyle bir mağzada ben neden fotograf çekemiyorum işte bunu bilmiyorum. Belkide mağza içersindeki diğer müşteriler rahatsız olmasın diye mi? Ya da aynı müzelerdeki gibi ürünlerin ambalajlarının fotograf makinesi flaşından zarar görebileceğini düşündüklerinden mi?

Ben gerçekten bu konuyu bilmiyorum bilen beri gelsin anlatsın lütfen... Belkide benim bilmediğim özel bi noktayı gaçırıyorum o yüzden böyle düşünüyorum. Ama şayet biliyor iseniz benimlede burdan paylaşın...

Sorumuz ise: neden mağza içlerinde fotograf çekmek yasak?
Rossmann mağzalarında reyon çok fazla. Yiyecekten - kozmetiğe, Temizlik ürünlerinden - Bebek ürünlerine kadar herşey ama herşey var.
Rossmann'den çıkarken gözüme takılan ve benim bayıldığım mısır patlaklarından da aldık. Fiyat 1.49TL. Gerçekten de çok güzeldi. Rossmann mağzalarına giderseniz denemenizi tavsiye ederim.

13 yorum:

  1. Glissin 3 çeşidini kullandım üçü de harika çıktı.Hatta birini blogumda tanıttım.vazgeçilmezim oldu kendileri.başka şampuan kullanmam artık.

    YanıtlaSil
  2. Kalabalık bi mağazaysa insanlar rahatsız olmasınlar diye fotoğraf çekmek yasaktır herhalde. Açıkçası beni de düşündüren bir durum :)

    Aldıklarını güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  3. ya bu rossman neden hala ıstanbula gelmıyor gelsede bızde tanıssak bu guzel urunlerıyle :/

    YanıtlaSil
  4. O takma kirpikleri ben de istiyorum :'(
    Kullanınca yorum yazar mısın onunla ilgili?

    YanıtlaSil
  5. İstanbul'a da gelsin artık rossman :( aldıklarını güle güle kullan :) iyi bayramlar =)

    YanıtlaSil
  6. Rossman mağazaları gerçekten her şehirde olmalı. Hem uygun fiyatları hem de fiyatlarına göre iyi olan kaliteleriyle ürünler gerçekten çok cazip. Aldıklanırını güle güle kullanman dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  7. Yasak çünkü satın almacılar sürekli aynı sektörlerdeki rakip firmaların mağazalarını ziyaret ederek ürün, tasarım ve fiyat araştırması yapıyor, bunu da yapmalarının en basit yolu fotoğraf çekmek. Mağazalar bunun önüne geçmek için kimsenin fotoğraf çekmesine izin vermiyorlar ama satın almacılar bir şekilde çaktırmadan çekiyor yine de.

    YanıtlaSil
  8. merhaba bende bir rossmann delisiyim istanbulda oturuyorum ama 2 saat yol tepip gebzeye gidiyorum ara sıra sende gebzeye gitmişsin sanırım:))

    ilk gittiğimde herşey o kadar ucuz geldi ki çok şaşırmıştım
    kendi markaları çok güzel makyaj ürünleri de fiyatına göre çok güzel bence

    bende blogumda pekçok ürününü tanıttım belki bakmak istersin sevgiler...

    http://kozmetikdosyasi.blogspot.com/search/label/rossmann

    YanıtlaSil
  9. Makyaj Güncem: Glissin şampuanları gerçekten harika... Takipteyim zaten seni (:

    justuntitled.: İnsanları ben rahatsız etmem zaten ortalık boşken fotograflamak zaten benim de tercihimdir. ama tabi mağza sahibi bunu nerden bilecek di mi?
    Teşekkür ederim canım (:

    Bigudicimbizayna: Ah bi bilsem neden gelmiyor çok çok da güzel bi mağza...

    Aylak Kadın: Takma Kirpikleri kullanınca fotograflar ve yorum yazarım (:

    Outlet makeup: Evet gelse istanbula işkence çekmesek taaa gebzelere...

    Ece's Diary : çok teşekkür ederim 4 gözle istanbul mağzasını bekliyorum...

    alis : hmmm ama yinede kendinden tasarım için emin olan mağzalar buna izin verebilir. Fotograf çekmeyi yasaklamak resmen biraz diğer rakiplerden korkmak oluyor ... heheh ben fotograf çekmek istiyorum ya herşeye karşıyım (:

    Ezgi: seni takip ediyorum canım. Aldıklarını da inceliyorum hep. Rossmannden far bazı alıcaktım seninkinden ama unuttum ):

    YanıtlaSil
  10. canım personel arayışına geçmişler istanbul için açıyorlar yani yakında :) ben markalara baktım pek bildiğim markalar değil bu gliss gibi her markette satılan ürünler de oluyor mu??

    YanıtlaSil
  11. Bugüne kadar yüzüme en pahalısına kadar biçok nemlendirici kullandım hiçbirinden Rossmandan 3 tl ye aman bi deniyim diye aldığım kadar memnun kalmamıştım şimdi sürekli onu kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  12. Rossmann almanyada en cok tutulan iki marketden biri, bu kozmetik bakim vs ürünleri satanlardan yani, digeride "dm" isimli market, ama o türkiyeye hic acilmamis daha. Rossmann gercekten harika bencede, her iki haftada bir tavaf yapip geliyorum ; )

    YanıtlaSil
  13. bende gebzede oturuyorum ve bırsey almasam ıle her carsıya cıktıgımda oarayı zıyaret edıyorum sırf gozum gonlum eglensın dıye ^^ ama tam emın olamadım urunlerı kalıtelımıdır cılde zarar verırmı dıye?

    YanıtlaSil