Keratinology by Elidor Saç Bakım Şampuan Krem ve Yeniden Yapılandırıcı Seti






Keratinology by Elidor serisi nanonun binde biri, metrenin trilyonda biri olan Pico teknolojiyle üretildi. Devrim yaratan teknolojiyle saçlarınızın kuaför sonrası bakımı şimdi çok daha kalıcı!

Elidor’dan devrim yaratan teknoloji

Muhteşem saçlar için uzman bakım sunan Elidor, dünya çapında bir ilke imza atarak, Keratinology by Elidor ürünleriyle saç bakımına Pico teknolojiyi getiriyor. Pico tanecikleri sayesinde zenginleştirilmiş keratin moleküllerinin  saçın özüne çok daha kolayca inebildiği yeni Keratinology serisi, saçların kuaför sonrası güzelliğinin şimdi çok daha kalıcı olmasını sağlıyor.

Geniş ürün yelpazesiyle uzman bakım deneyimini tüketicilere  ulaştıran Elidor, saç bakımı konusunda tüm dünyada bir ilke daha imza atıyor. Röfle, boya, kalıcı düzleştirme, perma ve fön gibi işlemler sonrasında gücünü ve canlılığını kaybeden saçlar, Pico teknolojiyle geliştirilen Keratinology by Elidor ürünleriyle hayata dönüyor. Yalnızca 200 özel parfümeride bulunabilen Keratinology by Elidor ürünleri,  nano teknolojiden bin kat daha küçük moleküler yapısı sayesinde içerdiği Pico besleyicilerin ve keratin komplekslerinin saça çok daha iyi nüfuz etmesini sağlıyor.

Kuaför sonrası güzellik artık daha kalıcı
Elidor laboratuvarlarında Pico TeknolojiTM ile geliştirilen yenilikçi bakım sistemi, zenginleştirilmiş keratin molekülleriyle saçı yoğun olarak besliyor ve saçı kalbinden başlayarak  yeniden yapılandırıyor. Keratinology by Elidor, tüketicinin ihtiyaçlarına Yeniden Yapılandırma Sistemi, Renk Koruyucu ve Canlandırıcı Sistem, Gelişmiş Düzleştirici Sistem adı altında 3 farklı ürün gamıyla cevap veriyor.

Yeniden Yapılandırma Sistemi sayesinde, kuaför işlemleri nedeniyle saçınızda bir yılda oluşan yıpranmayı 5 kullanımda onarabiliyorsunuz. Bu serinin altında şampuan (200 ml), saç bakım kremi (200 ml), yoğun bakım maskesi (200 ml), gece serumu (100 ml), UV filtreli ısıya karşı koruyucu sprey (180 ml) ve ikili yoğun bakım kürleri (80 ml) bulunuyor.

Renk Koruyucu ve Canlandırıcı Sistem, daha uzun süre parlak ve göz alıcı saçlar için, kuaförde uygulanan röfle ve boya gibi renk uygulamalarından sonra saça uygulanması gereken özel bakım programıyla saç tellerini kökten uca besliyor. Saç renginizin parlaklığını ve göz alıcı ışıltısını daha uzun süre korumak için saç kütikülünü bir film gibi saran ve rengi içeri hapseden renk koruyucu ve canlandırıcı sistem ürünleri, şampuan (200 ml), saç bakım kremi (200 ml) ve yoğun bakım maskesinden (200 ml) oluşuyor.

Gelişmiş Düzleştirici Sistem ise, daha uzun süre düz kalan, ipeksi ve pürüzsüz saçlar için tasarlanan yapısıyla düzleştirme işlemi (Brezilya fönü, günlük fön, vb.) uygulanmış, hassaslaşan ve yıpranan saçların sağlıklı görünümünü ve mükemmel düzlüğünü koruması için kadınlara profesyonel bir bakım sunuyor. Pico TeknolojiTM ile geliştirilmiş Keratinology Düzleştirici Seri, saçınızın düz şeklini daha uzun süre koruması için ihtiyaç duyduğu bakımı yaparken saçlarınıza ipeksi ve pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor. Gelişmiş düzleştirici sistem ürünleri, şampuan (200 ml), saç kremi (200 ml), yoğun maske (100 ml) ve gece serumundan (100 ml) oluşuyor.

Keratinology by Elidor, tavsiye edilen tüketici satış fiyatları:
Şampuan, Saç Kremi: 15 TL
Yoğun Bakım Maskesi, Gece Serumu, UV Filtreli Isıya Karşı Koruyucu Sprey: 20 TL
2’li Bakım Kürü: 25 TL


Bu güzel tanıtıcı kitabın içinden size bu yazımın başında yayınladığım video var. Süper bişey oldu... Oldukça güzel bir tanıtım. 


Bu seti Watsons ve Gratis Mağzalarında görmeye başlamıştım tam da denemek istediğim zaman elime ulaştı paket. Çok güzel denk geldi bana. Geldiği gün kullanmaya başladım desem yalan olmaz. Özellikle yoğun bakım kremine hayran kaldım. Ki beni takip edenler bilir, geçtiğimiz sene saçlarımı sarı yapmamla birlikte aşırı yanmıştı. Hatta kuaförde bile yapılan kreatin bakımından sonra bile düzelmemişti. Bir de sarı çok kötü olunca bakıra boyamıştım. Son çare olarak kesitebildiğim kadar kestirdim ama hala lastikleşen 3-4 cmlik yer var uçlarında ve bu maske gerçekten harika geldi saçlarıma. Banyodan sonra sanki hiç boya yokmuş sanki yıpranıklık yokmuş gibi taranabiliyor saçlarım. Keşke geçen sene geçmiş olsaydı elime bu set belkide hiç kestirmezdim.

Bahsettiğim mucizevi bakım kürü - maskesi. Kesinlikle bittikçe alacağım tek ürün olacak. Şimdiye kadar denediğim maskeler arasında gerçkten en iyisi. Bu maskeye muadil olarak sadece Loreal Professional Intense Repair Maskeyi belki kıyaslayabilirm.

Şampuanın itiraf etmek gerekirse kendi balına süper bir artısı yok. Ancak çok hoş kokulu güzel bir şampuan. Zaten bir seriyi kullanırken mutlaka tam set kullanmak lazım ki sonuçları anlaşılabilsin. O yüzden kremsiz şampuan ardından mutlaka tamamlayıcı bakım setini de kullanmak lazım (:

Şimdilik çok çok memnun kaldığım ve tekrar alamayı kesinlikle istiyeceğim bir set oldu özellikle bakım maskesi harika. Sadece ikili youn bakım kürünü denemedim. Onlarıda başka bir posta deneyince fikirlerimi yazacağım.


Ürünler firma tarafından deneme amaçlı gönderilmiştir. Ürün fotografları ve yorumlarım bana aittir.

5 yorum:

  1. güle güle kullanın.. çok isterdim bu ürün setini elidorun bana da yollamasını..zira watsons bana uzak, başka da bir yeede henuz yok ve saçlarım hc complexi kullanmadıgım tüm zamanlarda tek kelimeyle röfleden ve sarıdan berbat !!!!.. denemenize çok sevindim,cosmopolitanda da uzunca bir tanıtımı vardı, şimdi siz kullanınca emin olabildim en azından iyi olduğuna..sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denk gelirsen en azından krem kutusunda görünen saç bakım maskesini mutlaka alın. Kendi başına bile harika...

      Sil
  2. bu serinin şampulanını kullanıdım gayet güzel diğer ürünleride kısa zamanda denicem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Set çok güzel ama yinede Saç Bakım Maskesini tek geçerim...

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil