Japan Daiso Charcoal Mask Face Masque Blackhead Remover (Siyah Nokta Çıkarıcı Maske)

Japon Charcoal Black Head Remover Maske / Peeling

Bu ürünü ebayden almıştım. Pek çok muadili mevcut. Bu postdaki başlık ile arama yaparsanız ebayde pek çok satıcıda mevcut. Türkiyede henüz benzerine rastlamadım. Japon ürünlerine çok ilgim var. Ivır zıvır her türlü şeylerini denemeye bayılıyorum. Bu ürünü de 2 senedir bittikçe alırım. Bundan daha iyi siyah nokta temizleyici yok şu anda benim için. 


Bu şekilde yüzünüzde istediğiniz bölgelere (siyah nokta için yoğunluk nerede ise) sürüyorsunuz. Sürdüğünüz tabaka ne çok kalın ne de çok ince olmalı. Çünkü yüzünüzden çıkartırken bir köşesinden tutup soyularak cildinizden çıkıyor.

Maskeyi yüzünüze sürdükten sonra, maske yüzünüzde iyice alçı gibi gerilip kuruyunca (rahat konuşup, gülemiyorsunuz tabi bu esnada) bir ucundan tutup soyup çıkarıyorsunuz. (Hızlı kurusun isterseniz düşük ayarda fön makinesini yüzünüze tutabilirsiniz) Böylelikle siyah noktalar hatta azıcık da ayva tüyleriniz temizlenmiş oluyor.


Maske ne çok katı ne de sıvı kıvamda. Akışkan denilebilecek dişmacunundan biraz daha yumuşak sürülebilecek bir kıvamda. Yapış yapış bir maske bu. O yüzden yüzünüze bu maskeyi sürerken 5/10 parmak batırmadan sadece 1 parmağınızla sürün maskeyi yüzünüze. Yüzünüze sürdükten sonra sabun ve suyla biraz zor çıkıyor elden. Ama tabi maske olarak yüzde kuruyunca bi sorun yok çünkü kuruyunca ciltden kalıp gibi çıkıyor.



Sonuçlar ise şu şekilde;

Fazla bişey demeye gerek yok fotograflar herşeyi gösteriyor...



Tüm Maske bittikten sonra tekrardan kendi yüz temizleme ürününüz ile cildinizi yıkadıktan sonra toniklemeyi unutmayın...


Edit; Hangi ebay satıcısından aldığımı paylaşmıyorum çünkü benim şansıma, satıcı iyi bir profile sahip bile olsa ya ürünü satmaktan vazgeçiyor ya da ebayden çıkıyor. Bu sebeple kemikleşmiş ebay satıcıları haricindekilere blogda yer vermiyorum.


Edit2; Yorumlardan biri;

 Melis dedi ki...

Zararlı bir etkisi var mı acaba bir de o gözenekler bu şekilde açıldığında kirler daha çabuk doluyor ve daha çok siyah nokta oluyo diye biliyorum ben?
11 Şubat 2011 18:41
Bu yazmayı unuttuğum bir konu idi. İyi oldu hatırlattığın. Bazı kişilerde bu kadar gözeneklerin açılması daha fazla kirle dolmasına ya da siyah nokta oluşmasına sebebiyet veriyormuş. Bende böyle bir sorun oluşmadı açıkçası. Her uygulamadan sonra yüzümü yıkayıp temizleyip tonikleyip kremliyorum. Nasıl ki sabah ve akşam bu temizleme tonikleme kremleme rutinini yapıyor isem... Ben ekstra bir sivilcelenme ya da siyah noktalarda bir artış yaşamadım.

32 yorum:

  1. harika iş çıkarmış en kısa zamanda sipariş etmem gerek

    YanıtlaSil
  2. süper bişe bu tatlım çok teşekkürler post için(:

    YanıtlaSil
  3. Hımm çok başarılı görünüyor. Bazen ummadık ürünler çok daha başarılı çıkıyor. Güle güle kullanın.
    Peki siz hangi satıcıdan alıyosunuz? Paylaşabilirmisiniz?

    YanıtlaSil
  4. Missy ve Makyja Güncem; Kesinlikle beğenilecek bir ürün...
    Mor Kelebek; Postu editledim. Bu ürün için gerçekten kesin bir ebay satıcı adı veremiyorum ama tabi alırken mutlaka sizde satıcı profiline dikkat edin.

    YanıtlaSil
  5. Harika bi ürünmüş ya bayıldım cidden üşenmeyip böyle güzel bi post yazdığın için ayrıca çok teşekkür ederim. Pasta jelatiniyle süt karışımını deniycem bende :)))

    YanıtlaSil
  6. satış blogun için de getirt bunlardan lütfen:(

    YanıtlaSil
  7. yaa bende japonların ürünlerini merak ediyorum ancak bir türlü almak kısmet olmadı. Bu ürün ne zamandır aklımda ama elimde avondan aldığım bununla benzer bir maske var. Aynen bu şekilde kullanılıyor ve etkileri aynı gibi. O bitince bunu denemeyi düşünüyorum;)

    YanıtlaSil
  8. oha demek istiyorum:))ne güzel çıkarmış!ben de lydia'nın blogunda görüp aldım bi tane,bakalım bi de bundan alırım:)

    YanıtlaSil
  9. Ay müthişmişşşşş!!!! Hemen denemem lazımmm!
    Bu arada elinde kalanları yağ ile çıkartmayı denedin mi? Belki işe yarar...
    Mucuk!
    Begüm
    http://www.pinkbubu.com

    YanıtlaSil
  10. Yok su ve sabun yeterli aslında ama elinden kayıp gitmiyor azıcık ellerini uvalayınca çıkıyor... ama kesinlikle tavsiye edrim...

    YanıtlaSil
  11. Buna benzer başka Japon ürünü ne kullanıyorsun peki? Başka var mı tavsiye edebileceğin? İsimlerini yazsan yeter, ille fotoğraflamana gerek yok. Ama yaparsan da hayır demem :) Hihihihih....
    Begüm
    http://www.pinkbubu.com

    YanıtlaSil
  12. Nah a Perfect Day; Pasta jelatini ve süt kesinlikle denenmeli...
    çokoprenses; tavsiye ederim al bence.

    YanıtlaSil
  13. Japon tenis topu şeklinde bigudiler vardı. rimel bulaşması engelleyici. Bir de rimel var bir tane onun postunu daha sonra hazırlarım ama...

    YanıtlaSil
  14. Peki sen jelatini nasıl hazırlıyosun? Ben hazırlıyorum ama hemen kalıplaşıyo yüzüme süremiyorum bile maske gibi. Bize de anlatır mısın yöntemini? Yanlız bide bende mikrodalga yok.

    YanıtlaSil
  15. Bide bu ürünü getittirip satmayı düşünür müsün?

    YanıtlaSil
  16. Pasta jelatini ve sütü denemedim. ama denemeye değer bulduğumdan kesinlikle denenmeli...

    YanıtlaSil
  17. Zararlı bir etkisi var mı acaba bir de o gözenekler bu şekilde açıldığında kirler daha çabuk doluyor ve daha çok siyah nokta oluyo diye biliyorum ben?

    YanıtlaSil
  18. Çok kullanışlı gözüküyor süt ve jelatin karışı maskenin nasıl hazırlandığını izlemek için şu postumu inceleyebilirsiniz =>http://bendenbisylr.blogspot.com/2011/02/siyah-noktalardan-kurtulmak-icin-2.html

    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  19. Benden Bişeyler; o videoları izlemiştim canım ama kendim hiç denemedim...

    YanıtlaSil
  20. istersek getittirebilirmisinbizede, çünkü ben internetten hele de ebay danalmıyorum lütfen yardımcı olur musun cevabını bekliyorum 2-3 katını vermeye razıyım alırsan satışa çıkar lütfen...

    YanıtlaSil
  21. bende merak ettim ve denemek istyorum acaba getirtebilir misin bizde alsak senden? olur mu?

    YanıtlaSil
  22. ben aldım, inşallah çabuk gelir :)

    YanıtlaSil
  23. Ben de denedim bu ürünü sonunda ve ÇOOOOOOK beğendim!!! Eğer almak isteyen olursa fazladan almıştım ben. Bana ulaşabilirler :) Buradan söylememe kızmazsın umarım tatlım. İsteyen olduğunu duymuştum... Öpüyorum Vespacım.
    Begüm
    http://www.pinkbubu.com

    YanıtlaSil
  24. bizeler için getirtirsen bende alırım bu üründen çok merak ettim denemek isterim

    YanıtlaSil
  25. görür görmez ebay'den aldım gitti :) umarım memnun kalırım 8dolara aldım shipping dahil sen nekdara almıştın .. ay biran önce gelsin :D

    YanıtlaSil
  26. bende japonların ıvır zıvır ürünlerine hasatyım, madem seninde özel bi ilgin var daha çok paylaşsan olur mu onların ürünlerini:) bb creamdir, yüzdeki v çizgisini belirginleştirme bandıdır falan:D

    YanıtlaSil
  27. canım bu harika bi ürünmüş, şaşıp kaldım vala :)) e bay den kimden alalım bu ürünü nası alalım kaça alalım, şöyle açıklayıcı bi post yayınlarmısın e-bay den alışveriş için

    YanıtlaSil
  28. vespacim ne iyi oldu paylastigin tam da boyle bir seye ihtiyacim vardi ben de hemen siparis verdim bakalim nasil olacak:)

    YanıtlaSil
  29. şu anda yüzümde bu maskeden var ve postun bana çok yardımcı oldu, teşekkür ederim =)

    YanıtlaSil
  30. canım ben de istemiştim bu maskeden ve elime ulaştı bugün itibariyle.ben de hemen bir post hazırlıcam bu maskeyle ilgili blogumda.teşekkürler..

    YanıtlaSil
  31. merhaba canım bu post çok dikkatimi çekti bende böyle bir ürün istiyorum fakat şu kozmetik yasağından dolayı alamıycam sanırım.

    Nasıl olur yapabilir miyim alışveriş?
    Bi limiti var mı bi de kargo ücretleri nasıl oluyor ebaydan hiç alışveriş yapmadım bana maille dönebilir misin??

    senemsefa@gmail.com

    teşekkürler :)

    YanıtlaSil