Yu - Be Moisturizing Skin Cream


Krem bu şekilde sarımsı bir renk ama sürüldüğünde renksiz;

Japon harikası bir ürün daha (:

Oldum olası Japonyaya , Japon işi zihni sinir ürünlere, Japon çizgi film karakterlerine ve insanlarına bi sempati duymuşumdur. Bu yüzden de bu kremi çok da sevinerek aldım. Daha önce pek çok yerde bu kremden memnun olanların yazısını okuduktan sonra aklımın bi köşesine yazmıştım bu kremi ve geçtiğimiz aylarda da Sephora mağzasında %50 indirimli görünce aldım.

Nemlendirici krem ya da vücut krem ya da losyonlarını sevmeme rağmen yaz aylarında asla elim onları kullanmaya gitmez çünkü her ne kadar sürdüğümde hoş koku bıraksalarda o yağlı hisse dayanamıyorum. Bu yüzden de bu kremi kış aylarına kullanmaya bırakmıştım.

Ama dönem dönem yaptığım tıpkı 1-2 gün önce ellerimdeki tırnak kenarlarını ısırınca (Allahtan yeme huyum yok sadece kemirgenim) ve bir iki parmağımda şeytan tırnaklarını koparınca, o kopardığım yerler yara oldu ): Aslında bu gibi durumlar için Türk kahvesi telvesini çok öneriyorlar. İyi geliyormuş ama deneme fırsatım olmadı. Neyse ben bu şekilde tırnak kenarlarımı kemirdiğim ve şeytan tınağımı kopardığım için parmaklarım yara oldu. Ve acıdan resmen zonkluyorlardı ):

Sonra birden aklıma bu krem geldi. Her yerde mucizevi krem diye bahsediyorlardı. Gece yatmadan önce tırnak diplerime biraz masaj yaparak sürdüm ve o şekilde yattım. Sabah daha iyi görünüyorlardı ve acısı biraz dinmişti ama yine de çok bi değişim yoktu açıkçası. Yine o sabah tekrar sürdüm masaj yaparak ve işe gittim. Öğlene kadar çok daha iyi görünüyordu ellerim. (:
Ne işe yarar bu krem?
  • Tınak bakımı yapmaya ve katikülleri gidermeye.
  • Sert, pürüzlü deriyi yumuşatıp pürüzsüzleştirmeye.
  • İçerdiği Glycerin, vitamin E ve vitamin B2 ile kuru cildi nemlendirmeye.
  • İstediğiniz bir bölgeye masaj yaparak uygulanabilir. Ağrıyan yerlere masaj yaparken kullanılabilir.
  • Cildi soğuk havanın etkisinden ve güneş etkilerinden korumaya.

Daha detaylı bilgi isterseniz Yu - Be internet adresinden incelemesini yapabilirsiniz. Eğer Amerikada posta adresiniz var ise adresnize free sample da gönderiyorlar.


Benim Yorumlarım ;

  • Cildi nemlendirme konusunda kesinlikle başarılı
  • Tırnak bakımı ve katiküllerin giderilmesinde etkili
  • Kesinlikle yağlı his bırakan bir krem değil. Ben bu ifadeye kesinlikle inanmazdım. Ve çoğu yağlı his bırakmaz yazan ürünlerde bile yağlı his bırakır. Ama bu kremde kesinlikle yağlı his yok.
  • Kokusu biraz tuhaf. Sevmedim. Hiç sevimli bir kokusu yok.
  • Bendeki normal boyu olmasına rağmen miktarı az. 33g sadece. Eğer bitirirsem kesinlikle kavanozda olan boyundan alırım.
  • Fiyatı biraz pahalı açıkçası. İstanbul Palladium Sephoradan %50 indirim ile 27TL fiyata aldım. Fiyat - performans açısından harika ama fiyat - gramaj açısından kötü.




Ürün arakasındaki yazılar;


4 yorum:

  1. tırnak kenarı açısından lush lemony flutter'de süper... biraz yağlı his bırakıyor, zaten adı üstünde "butter" ama sonuçları müthiş...

    YanıtlaSil
  2. Biliyorum o ürünü bi ara tanıtmayı istiyorum (:

    YanıtlaSil
  3. Canım bigiler için teşekkürler.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. off ben tırnak etlerimi yolup kanatıyorum resmen yaa=(

    YanıtlaSil