Tempting Quad ile Göz Makyajı


Tempting Quad geçen sene sonbaharda M.A.C. Cult of Cherry Koleksiyonu ile çıkmıştı. O zaman almadım bu paleti daha sonra aldım. Ancak alalı en az 3-4 ay oluyor belkide daha fazla. Aslında en başta dikkatimi çekmemişti bu palet ama daha sonra gerek ebay ya da diğer koleksiyon ürünlerinin de satıldığı makyaj sitelerinde Temting Quad'ın fiyatı bi acayip olmuştu. $70 civarlarında bile gördüm. Ben o fiyata almadım gayet alınabilir makul bir fiyata edindim. Ancak gerçekten o fiyata alan var mıdır hiç bilmiyorum.

İçindeki renklerden biri (Tempting) zaten her zaman M.A.C de olan bir ürün. E diğer 3 renk de gayet güzel dupe olan renkleri bulunabilecek şekilde. Hala anlamadım bu paleti bu kadar özel kılan nedir ... Neyse çok söylendim. Şimdilik fotograflar konuşsun ... (:



Tempting Quad

Aslında Tempting (L) , yapısından dolayı benim en sevmediğim far türü. Lustre denilen yani renk vermekten çok ışıltısı sürerken bile dökülen bir far. Rengi versin diye uğraştıran bir far. Bu yüzden hem bu dökülmeyi engellemek hem de renk versin diye altına iyi bir far bazı şart.

Bu arada elimde çok foto ve ürün tanıtımı var daha önce sürekli fotograflarını çektiğim makyajlarım, ürünler çok birikmiş durumda o yüzden böyle daha önceden çıkan ama hala satışı bi şekilde var olan ürünlerin yorumlarını koymak istiyorum. En azından elimdeki fotograf arşivini bitirene dek...

5 yorum:

  1. çok güzel bir quad bence ama keşke göz pınarına next to nothingi, göz kapağına da sharpı sürseydin süper olurmuş..ama böyle de çok güzel :)

    YanıtlaSil
  2. Evet canım o şekilde de olurdu(: Ama göze ne adar tuhaf gelsede göz pınarına bitter ya da böyle sharp gibi bi renk çok güzel oluyor bi süre sonra (:

    YanıtlaSil
  3. beğenmedim değil zaten bayıldım..:D:D bitter far da çok güzel bu arada..;)

    YanıtlaSil
  4. ilk bakınca sarı değişik geldi göz pınarında ama şimdi alıştım, çok beğendim zaten bu quad benim favorim, çok opsiyonlu, yaratıcılığını çalıştırıyo insanın ;)

    YanıtlaSil
  5. valla renkleri çok güzel uygulamışsınız,süper olmuş.

    YanıtlaSil