NARS Sonbahar 2011 Koleksiyonu ve David Scheffen Blogger Buluşması

4 Ekim 2011 Salı günü NARS ekibi ve David Scheffen ile gerçekleştirilen blogger partisinde Sonbahar 2011 makyaj trendleri ve öne çıkan renkler hakkında örnekler verildi. David Scheffen kadının kendini iyi hissetmesine ve doğal güzelliğini ön planda tutmasını destekleyen bir makyaj sanatçısı.

Ayrıca yine yeni çıkan Larger Than Life Long - Wear Eyeliner Serisine de oldukça fazla yer veridi.


NARS Koleksiyonun en değerli parçası kabul edilebilecek olan Outremer Fransızca deniz aşırı anlamına gelen, yoğun pigmentlere sahip tekli göz farıdır. Yoğun mavi renge sahip bu far, açık renkten koyu renge istediğiniz efekti yaratabilir.

PAGO PAGO

Güney Pasifik'teki Samoa'nın başkentinden esinlenilen uçuk pembe ışıltılı transparan ruj, dudaklarda yarattığı renkle adaların ışıltısını yansıtır. 


Aslında şöyle de bir gerçek var ki çoğu renklerin benzer renklerini başka markalarda bulabilirsiniz ancak bu far kesinlikle benim gördüğüm en yoğun en pigmentli far. Bu derece hem güzel renk hem de yoğun pigmentasyonu başka markalarda bulamazsınız. 
Bu renk bir farı kullanabilecek kadar cesaretli değilseniz ya da far kullanmayı sevmiyorsanız size Küçük bir not: Göz farı olarak kullanmasanız bile MAC Mixing Medium ya da Inglot Duraline gibi ürünlerini kullanarak bu farı eyeliner olarak kullanabilirsiniz... 





NARS Larger Than Life Long - Wear Eyeliner Serisi


Zengin, kremsi renkler. 12 saat kalıcılık sağlıyor. Nars, eyelinerda bir adım daha öteye giderek süper kremsi ve dağılmayan yapısıyla uzun ömürlü bir kullanım sağlıyor. Nars, Larger Than Life Long-Wear Eyeliner’ı yapısı ve kremsiliği arasındaki müthiş dengeyle sizlere sunuyor.

Larger Than Life Long-Wear Eyeliner, açık badem renginden en koyu siyaha kadar dokuz farklı dramatik tonuyla, pürüzsüz ve kolayca uygulanabilen, süper kremsi ultra konsantre renkleriyle takdim ediliyor.

Gözleri hem belirginleştiren ve şekillendiren Larger Than Life Long-Wear Eyeliner’lar, hem diğer göz ürünleriyle hem de tek başına kullanım için uygundur. Temizleme için ise Nars Eye Makeup Remover kullanılarak pamuk yardımıyla kolayca makyajınızı çıkarabilirsiniz.

Pürüzsüz- yumuşak uçlu mekanik kalem özelliği ve dahili kalemtıraşı ile kolay kullanım sağlar.

Ayrıca NARS Larger Than Life Long-Wear Eyeliner Kalemlerinin hepsi isimelrini değişik yerlerden esinlenerek isimlendirilmiş...

Bourbon Street
Canlı mor tonu ile efsanevi Mardi Gras kutlamalarının ana vatanı olan tarihi New Orleans’dan esinlenilmiştir.

Madison Avenue
Bu gri renk adını bir zamanlar Amerikan reklam endüstrisiyle aynı ismi taşıyan bir New York sokağından alıyor.

Abbey Road
Bu yanardöner turkuaz renginin ilham kaynağı kuzey Londra sokakları ve 1969 Beatles albümüdür.

Via Veneto

Koyu siyah olan bu renk, ismini 1960 klasiklerinden olan Federico Fellini’nin La Dolce Vita eserinin mekanlarından olan Via Veneto’dan almıştır.

Santa Monica Blvd
Bu pak beyaz renk adını, Sunset Boulevard’dan Pasifik Okyanusuna kadar uzanan
ünlü Los Angeles bulvarından alır.

Via Appia
Bakırımsı kahve tonunda olan bu rengin ilham kaynağı tarihi Roma İmparatorluğu’nun en eski sokaklarıdır.



Rue de Rivoli 
Metalik orman yeşili bu rengin ilham kaynağı Louvre’a paralel uzanan atmosferik pasaj sokaklarıdır.
  
Rue Saint-Honoré
Derin mavi rengin ilham kaynağı dünyanın en şık butiklerine ev sahipliği yapan tarihi Paris sokaklarıdır.  




Makyaj malzemleri kadar onları sergilemek için aksesuarlara da bayılıyorum. Bu fırçalığı da çok sevdim...


Makyaj başlamadan önce Polonyalı Manken Anna Maria ve David Scheffen. (Mankenimize makyaj uygulaması yapılacağı için o esnada yüzünde henüz makyaj yok)

Daha sonra David Scheffen bizlere NARS Sonbahar 2011 ile ilgili bilgiler verdi.


Mankenimize uygulanması için seçilen makyaj sol alt köşede olan makyaj.

Bundan sonraki karelerde sizi David Scheffen ve uyguladığı makyajın fotografları ile baş başa bırakıyorum...









Makyözümüz David Scheffen'nın bileğindeki renkli doğal taş ve cam boncuklardan oluşan ve araya katılan nazar boncuklu bilekliği de gözümden kaçmadı değil... ((:

Bu da makyajın tam bitmiş hali ...


David Scheffen Makyaj uygulamasını bitirdikten sonra bizlerle ilgilendi ve bizlerden gelen soruları yanıtladı. Bu noktada Marjo'ya (Marjo On The Blog) için tık tık... Larger Than Life Long - Wear Eyeliner Serisinden Rue Saint-Honoré rengini uyguladı.
Şu Şekilde: 
Alt kirpik diplerinin hepsine renk uygulamaktansa sadece dış V den alt kirpiklerin ortasına kadar rengi uyguladı ve gözlerinin daha büyük olmasını sağladı.


François Nars İLE SORU&CEVAP

Eyeliner, neden bir makyaj çantasında mutlaka bulunmalı?
Çünkü, eyeliner makyajda bir klasiktir. Makyajın küçük siyah elbisesidir. Saf ve grafiktir, zamansız bir görünüm sağlar. Nasıl uygulandığına bağlı olarak son derece çok yönlü sonuçlar sağlar. Sonuç her zaman yumuşak ve doğal ya da cesur ve dramatiktir.

Eyeliner, bir kadının güzelliğini nasıl etkiler?
Liner, göz şeklini vurgular ve büyüklüğünü arttırabilir. İlgiyi hemen gözlere çeker. Aynı zamanda kişiye birçok farklı görünüm/kişilik verir. Tatlı, doğal, sofistike, seksi, sert, katı, zarif gibi…

Her kadının mutlaka sahip olması gereken bir eyeliner tonu var mıdır?
Kahverengi ve siyah tonları her cilt ve göz rengine uyum sağladığından dolayı her zaman çok kullanışlı renklerdir. Bu arada hemen hemen her renk göz farıyla uyumlu olduklarını da atlamamak gerekir. Umarım her kadın Bourbon Street ve Rue de Rivoli gibi cesur renkleri deneme konusunda esnek olmalıdır.

1 yorum: