Vanilya Club...Lüks Markaların Deneme Boyları Her Ay Evinize Gelsin İster Misiniz?... VespaGirLMakeUp Okuyucularına ilk 5 kişiye ilk Ay Üyelik 9TL...



Birisi size her ay kozmetik, güzellik ile ilgili yeni çıkan ürünlerini evinize kadar yollasın ister misiniz?
Size sadece o ürünleri denemek ve memnun kaldıklarınızın orjinal boylarını hiç tereddüt etmeden tekrardan satın almak kalsın.




Yurtdışında çok popüler olan ve birçok kullanıcısını yeni ürünler ile buluşturan bu sistem artık Türkiyede.  Yapmanız gereken şey çok basit ister aylık ister yıllık ödemeler ile her ay dergilerde reklamlarını gördüğünüz ürünlerin deneme boyları elinizde olacak.
Aylık ödeme tercih ederseniz ayda 15 TL ya da yıllık 150TL ödeme karşılığında  bu güzellik kutuları içlerinde en az 4-5 deneme boy ürünler ile kapınıza kadar kargo ücretsiz bir şekilde elinizde olacak.

Ancak eliniz çabuk tutar ve hemen bu adrese tıklayarak vanilyaclub.com  üye olursanız ve en son ödeme sayfasında VespaGirLMakeUp okuyucularına özel Kampanya Kodu olarak CVESPAGIRLJ kodunu son ödeme sayfasına girerseniz süprizlerle dolu süper kozmetik kutunuza ilk ay sadece 9TL ödeyerek üye olabileceksiniz...

Kampanya kodu, kodu kullanacak ilk 5 üye için geçerlidir.

Üye Olmak İçin: http://www.vanilyaclub.com

Kampanya Kodu: CVESPAGIRLJ

Hemen burada kampanya kodunu nereye yazmanız gerektiği konusunda kendim siteye kayıt olurken size bir ekran alıntısı hazırladım.



Pssst bu arada ilk kutular Kasım ayının hemen başında gönderilecek ve içlerinde gerçekten çok özel ve ünlü markalar bulabileceksiniz... Şimdilik bu kadar ipucu fazlada süprizi kaçmasın.

Sizde benim gibi Postacı yolu gözlemeyi sevenlerdenseniz hemen vanilyaclub'a üye olmanızı öneririm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder