IKOS Wet & Dry Professional Make Up Pudra

Monzalime.com sitesinden ilk kez alışveriş yaptım ve oldukça memnun kaldım. Monzalime internet sitesi aslında belki biliyorsunuz Türkiye'ye Beauty Blender ürününü getiren tek distribütör. Monzalime'dan alışveriş yapma isteğim aslında ilk önce Beauty Blender ürününü almaktı ancak uzun zamandır stokta olmayışından dolayı şu anda Beauty Blender almak için stoklara girmesini bekliyorum. Stoklara girmesi de yakın bir zamanda olduğunu belirttiler. Eğer takip edebilirsem Beauty Blender onların stoklarına girdiği zaman burdan size de haber veririm.

İlk bahsetmek istediğim ürün hem kuru hem de ıslak kullanılabilen pudralar.
Çok güzel bir ürün. İsterseniz sadece tüm yüze kapatıcı amaçlı ıslak ve yoğun uygulayabilirsiniz. İsterseniz de kuru olarak hafif bir şekilde de uygulamak mümkün. Hatta büyük bir pudra fırçası ile fondöten üzerine makyaj sabitlemek için bile kullanabilirsiniz...


Ürünlerden gerçekten beklemediğim bir kalite gördüm. Pudra kesinlikle fırçaya alırken tozutmuyor. Tozutmayan bir ürün olduğu için uygularken de çok fazla toz içinde kalmıyorum ki bu benim gibi alerjik/astım olan biri için önemli bir detay. Toz ürünler ne kadar tozutursa onları kullanırken nefes almam normal bir insana göre 2 kat zorlaşıyor.



İçindekiler ise şu Şekilde...

Siz ne kadar dikkat edersiniz bilmiyorum ama bir ürünün kutusu da benim için çok önemli. IKOS ürünlerinin (ki daha size memnun kalıp bahsetmek istediğim IKOS ürünleri var) Kutular bronz renk pleksi malzeme ama oldukça sağlam ve kalınlar gerçekten elinize aldığınızda kaliteli bir kutu olduğunu hissediyorsunuz... Ayrıca içlerinde ayna ve pudra süngerinizi yerleştirebileceğiniz bir bölüm de mevcut.


Pudra fırçasının hava alması için kutunun altı delikli hava alabilir bir şekilde tasarlanmış. Süngeri ıslak kullansanız bile kutu içine ıslak süngeri tekrar yerleştirdiğinizde herhangi bir şekilde ıslak kalma sıkıntısı yaşatmayacak.

Pudraların Light rengi oldukça açık. Light rengi daha çok fondöten sabitlemek için kullanıyorum. Şu anda hala cildim açık renk haline gelmediğinden hala hafif de olsa kendi rengimden daha bronz olduğumdan pudra olarak Medium rengini kullanıyorum. Sanırım kışın ortasına doğru Light rengi de pudra olarak kullanabileceğim...


Flaşlı Çekim


6 yorum:

  1. ürün ilgimi çekti yalnız içeriğinden dolayı emin olamadım, içeriğindeki maddeler hakkında ne düşünüosun, doğal olduğu yazıyor sitede ama fazlasıyla kimyasal dolu gibi sankı.

    YanıtlaSil
  2. Bilmediğim bir marka görünce önce duraksıyorum... Menşei neresidir merak ettim?!

    YanıtlaSil
  3. vespagirl,bn de uzun süredir fırçalarına bakıyorum bana bi yorum yapabilir misibn?

    YanıtlaSil
  4. Limonsuz Diyet Kola; Ürünler gerçekten çok kaliteli bir kere inan ben bile alırken böyle bir kalite beklemiyordum. Özellikle ıslak uygulamada bence çok başarılar. Soruna gelince hiç bir kozmetik ürünü tamamen doğalız dese bile inanmam. Sonuçta içlerinde renk pigmentleri var ki bunlar bile içinde bir sürü kimyasal gerektiren maddeler. IKOS ürünleri %68 doğal olduğunu söylüyorlar. Yani içerisinde 100 madde var ise en azından 68 tanesi doğal yolllardan elde edilmiş içerik.

    @Kitapçı Kız; Ben de tesadüfen denemek istedim. Bilmediğim markaları denemeyi seviyorum. Ürünlerin Menşei: ALMANYA dır ve 1986 da kurulmuş bir marka.

    @Civciv; malesef fırçalar hakkında bir bilgim yok.

    YanıtlaSil
  5. Limonsuz Diyet Kola; Ürünler gerçekten çok kaliteli bir kere inan ben bile alırken böyle bir kalite beklemiyordum. Özellikle ıslak uygulamada bence çok başarılar. Soruna gelince hiç bir kozmetik ürünü tamamen doğalız dese bile inanmam. Sonuçta içlerinde renk pigmentleri var ki bunlar bile içinde bir sürü kimyasal gerektiren maddeler. IKOS ürünleri %68 doğal olduğunu söylüyorlar. Yani içerisinde 100 madde var ise en azından 68 tanesi doğal yolllardan elde edilmiş içerik.

    @Kitapçı Kız; Ben de tesadüfen denemek istedim. Bilmediğim markaları denemeyi seviyorum. Ürünlerin Menşei: ALMANYA dır ve 1986 da kurulmuş bir marka.

    @Civciv; malesef fırçalar hakkında bir bilgim yok.

    YanıtlaSil
  6. Monzalime.com dan aldın sanırım. Bende satın aldım ve çok ama çok beğendim IKOS ları bir de şu anda 109 Tl yerine 34.99 TL ödüyorsun. Bir daha alcam.. Bayağadır da kullanıyorum. Bu arada ben Beautyblender da aldım onlardan- Kampanyadalar- tekli Beautyblender normal fiyatı 85.50 TL iken 37.50 TL KDV dahil satıyorlar. Ama ben ondan değil Combo Paketten aldım 83.77 TL çünkü 50 TL ve üstü ücretsiz Kargo ve 10 TL Üyeler için indirim çeki. Amerika dan daha uygun fiyata satıyorlar ve hemen ertesi gün kapına geliyor. Hizmet anlayışları şaşırtıcı bir şekilde çok iyi. BB zaten manyak birşey. Diyecek söz bulamıyorum. Bağımlısı oldum. :))) Sevgiler.

    YanıtlaSil