Yankee Candle ve Tepe Home %30 İndirim..

Şu sıralar Tepe Home da ithal ürünlerde %30 indirim var. Bunlara Yankee Candlelar da dahil. Yankee Candlelar benim en sevdim ve ev kokusu olarak kullanılabilecek en en güzel, kalıcı ürün. Öyle sıradan kokulu mumlar gibi paketi açılınca 1 gün değil neredeyse aylarca kokuyor. Ufak boy bir mumu (şurdaki) evin kapı girişine hiç yakmadan koydum ve 2 aydır eve yeni girdiğimde ya da kapının önünden geçerken kokusunu duyuyorum.
Kesinlikle denemenizi tavsiye derim. 
Bir de kandil ile birlikte kullanılanlar var ki onlar zaten mumlarından daha yoğun kokulu ve fiyatları da çok çok uygun....


Bu fotograflarda gördüklerinizi tabiki tek seferde almadım. Hep indirimlerden denk getirp almaya gayret ediyorum...


Dediğim gibi bunların sadece kapaklarını açsanız ve hiç yakmasanız bile kokuyorlar. Ya da az önce bahsettiğim boydan (şurdaki) 1 tane alıp denemenizi tavsiye ederim... 



Bir de dediğim gibi kandiller var. Kandillerde mumu yakmıyorsunuz sadece eritiyorsunuz. Aynı föndü gibi. Kandilleri istediğiniz yerden temin edebilirsiniz. Bazen hediyelik seramik eşyalar satan yerde de oluyor. Body Shoplarda da kandil var ya da Yankee Candle'ın kendi kandillerinden de alabilirsiniz... Benimkiler Yankee Candle kandilleri ancak bazen The Body Shopdan aldığım oda kokusu yağlarını kokutmak için de kullanıyorum.


Kandil mumları ufak ufak jelatinli paketlerde satılıyor. Ancak kokuları o kadar yoğun ki almadan önce bile jelatininden kokusunu duyabilirsiniz. Fiyatları da oldukça uygun. İndirimsiz olarak 2.5TL fiyata satılıyorlar Tepe Home mağzalarında.


Daha hepsini denemeye bile fırsat bulamadım. Bu arada kandillerde mum eritirken mumun hepsini bir kerede koymayın. Küçük parçalar eriterek kullanın. He rdefasında kandilin içini temizleyip, yeni bir küçük parça mum atın kandilinize. Çünkü en güzel ve en yoğun koku ilk erimede hissediliyor. 

Kandillik için tüm mumu eritip, işiniz bitince mumu söndürüp, 1-2 gün sonra kandilin içindeki donmuş mumu tekrar erittiğinizde aynı yoğunlukta koku hissetmiyorsunuz. Bu yüzden fotografdaki gibi minik minik parçalar eritin. (Hatta fotografdakinden bile ufak kullanabilirsiniz)

Jelatini açılmış mumları ise kapalı jelatinli olanlar ile birlikte hava almayan bir kapta saklıyorum ki kokularını yitirmesinler. 

Bir de kandilin içine koyduğunuz mumun erimesi için herhangi bir Tea-Light boyunda mum kullanabilirsiniz. İllaki Tea-Light mumunda Yankee Candle olması gerekmez. Ama tabi erittiğiniz koku ile aynı kokuda bir tea-light mum kullanırsanız ev kokunuz çok çok daha yoğun olur.

8 yorum:

  1. ayyy yankee! aşığım ben bu mumlara ve tartlara. vanilla cupcake kokusu için ölünür, o derece lezzetli. o koca mumlardan almak istiyordum ben de ama yandığında kokusunu verir mi bilmediğimden cesaret edemiyordum. ben de tart alıp eritiyorum bol bol. strawberry buttercream ve vanilla cupcake favorim. ne güzel bir yazı olmuş bu, hepsini tek tek koklayasım geldi. :D

    YanıtlaSil
  2. Tepe Home'da bu aralar gerçekten çok indirim var :) Bizde baya faydalandık ama aksesuar kısmına henüz bakamadım :) Bu mumların olduğu yere gidip dakikalarca inceledim, vanilyalı kokuları bir harika!! Forum Marmara'daki çeşitler daha, aksesuar için orayada bakılabilir ;)

    YanıtlaSil
  3. @Takhisis; Ben de ben de bayılıyorum ya harika kokuyorar... Sürekli bunları eritmek/yakmak istiyorum. Çok çok seviyorum.

    @CrescentQueen; Aksesuarlar çok güzel Tepe Homeda ya. İndirimde hep takip etmek gerekli (:

    YanıtlaSil
  4. Ayy inanmıyorum yankee'lerde indirim mi var! Hemen bizim ordaki tepe home outlete gitmeliyim :P ben devasa kavanozdakilere bayılıyorum :D favorim olan ocean breeze ile meditasyon yapmaya bayılıyorum, hafif ve ferah bi kokusu var :D ya bir de bizim evde kedi var, güvenemiyorum ortalıkta yakmaya. kandili zaten hiç kurmuyorum. mumu da yakınca kitaplığın üst rafına koyuyorum. yüksekte olmasına rağmen mis gibi kokusu geliyor :)

    YanıtlaSil
  5. tepe home outlet var İzmitte gidip gelip birşeyler alırdık ablamla.ama ilk sefer çok yoğun kokma sonradan kokusunu kaybetme olayından dolayı bir daha almamıştık evdeki son tartları senin dediğin gibi parça parça yapıyım bakalım işe yarayacak mı

    YanıtlaSil
  6. Sakin en kucuk boyunu alip denemeye kalkmayin,kesinlikle hepsini koklamak icin bir saatinizi ayirin ve begendiginizn en buyuk boyunu alin inanin ki buyuk almaniz konusunda israr ettigim icin bana tesekkur edeceksiniz.hem cok daha ucuza geliyor hemde her anindan keyif alacaksiniz. kesinlikle evimde hic eksik olmayacak bir urun

    YanıtlaSil
  7. Türkiye pazarına henüz girmekte olan benzer bir ürün var. şiddetle tavsiye ederim ki tamamen dogal ve ürün bitmediği sürece kokusuda kaybolmuyor.

    YanıtlaSil
  8. merhaba baya bir zaman gecmis insallah yardimci olan biri cikar yankee candle kucuk kavanoz mumlari hic mi koku yaymiyor yoksa az da olsa bir koku yayiyormu

    YanıtlaSil