Syoss Profesyonel Performans Onarıcı Terapi Şampuan ve Yoğun Saç Bakım Maskesi Schwarzkopf & Henkel

Şu anda tatildeyim ve tatile gelirken de bavulda ekstradan ağırlık olacağı için şampuan, saç kremi vs. getirmedim. Geldiğimin ertesi günü Kipadan Syoss Profesyonel Performans Onarıcı Terapi Şampuan ve Yoğun Saç Bakım Maskesi aldım. Bu siyah siyah şişeler zaten bi kaç haftadır dikkatimi çekiyordu denemek için fırsatım oldu. Tabi Schwarzkopf & Henkel ürünü olduğundan daha çok güvendim.
Epeydir yazıyorum bu saçlarım şu sıra berbat durumda 5 ay önce (oof 5 ay geçmiş saçalrım hala kendinde değil) röfle yapırdım. Sadece yıpranmakla kalmadı renginden de memnun değilim. Olabildiğince çok defa da kestirdim ama saçlarım hala bitmiş durumda. İstanbula dönünce yine kestireceğim. Tabi kestirmemek için kendimi tuttuğum şu dönemde hep saçıma iyi gelecek bakım yapabilecek şampuanları deniyorum.


Şampuan 750ml'lik kocaman şişede. Yoğun saç bakım kremi ise 200ml. 
İlk denediğimde gerçekten hiç memnun kalmadım. Çok da mucizevi bir sonuç mu bekledim nedir bilmem ama bana sıradan bir şampuan ve saç kremi gibi hissettirdi. Ancak yanımda başka şampuan olmadığından ve koca şişeyide heba edemeyecğimden kullanmaya devam ettim.

Şu anda 2 hafta oldu kullanalı ve saç kremi bitmek üzere şampuan ise yarıdan biraz daha az dolu. İki haftadır hergün kullandım. Keçe gibi olan ve üstüne üstlük denize girince iyice mahvolan saçları bile 2 haftda yumuşattı. Tabiki saçlarım hiç işlem görmemiş gibi olmadı. Bunu hiç bir ürün gerçekleştiremez ancak gerçekten de güzel bir yumuşaklık verdi.
Yinede saç kreminin çok daha etkili ve yoğun olacağını düşünmüştüm. O konuda beni biraz yanılttı.


Şampuan ve saç kreminin vaad ettiği pürüzsüz saç telleri ve parlak saçlar için bişey diyemiyorum. Pürüzsüzlük konusunda yardımcı. Ancak öyle parlak saçlar yarattığını söyleyemem.

Dibinde 1-2 kullanımlık rün kaldı ve beni 2 hafta anca götürdü 200ml'lik bu krem.

Yoğun bakım maskesi. 1 dakika bekletin ve durulayın diyor ama ben her saç kremi ya da maskesinde yaptığım gibi 5 dakika bekletiyorum saçımda bana böylesi daha iyi geliyor.



Bundan sonra yorumunu yaptığım ürünlere 10 üzerinden notlandırma yapacağım. İlk ürünümüz Syoss şampuan ve yoğun saç kremi olsun bakalım...


Notlarım
Ürün Puanı: 6
Ürünün kutusu / ambalajı: 7
Kalite: 6
Fiyat: Şampuan ve Saç kremi tanesi 6 ile 9 TL aralığında
Genel puan: 6
Bir daha satın alır mıyım?: Yoğun saç kremini belki bir daha almam ancak şampuna tekrardan şans verebilirim.

9 yorum:

  1. Bende Syoss´un sampuanini kullaniyorum 2-3 aydir.
    Aslinda hemen sampuanini degistiren biriyimdir, ama bundan memnun kaldim!

    laladycosmetics.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Gliss in şampuanı ve saç kremini öneririm.boyadan yıpranan saçlara ilaç gibi geliyor...

    YanıtlaSil
  3. bu markayı çok sık görüp merak ediyordum ama elimdeki şampuanlar bitsin diye bekliyordum fikir edinmek iyi oldu:)

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. ben de marketlerde gorup gorup merak ediyordum, guzel oldu yazidigin. vespacim sacin icin dogal yaglar denedin mi benim sacim ezelden cok kurudur, banyo oncesi birkac saat hindistancevizi yagi surup oyle yikamak iyi geliyor. zeytinyagi badem yagi jojoba yagi sursen toparlar bence kisa surede.

    YanıtlaSil
  6. Benim de dün elim gidip gidip geldi bu şampuana. Bir sürü şey deneyip memnun kalmayınca güvenemedim. Ambalajı dev, üstelik Realde 750ml şampuan+750ml saç kremi olarak promosyondaydı. Ben de 1 şans vermeye karar verdim senin postundan sonra :)

    YanıtlaSil
  7. Hi Hun! Thanks for visiting my blog and for your sweet comments!

    I am following you now :)

    I love pastel nail colors! So cute!

    xoxo Denise

    http://allthingsnew-denise.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. çok çabuk yağlanan, hergün yıkamam gereken ve çok ince telli saçlara sahibim. 2 haftadır syoss'un ince telli ve güçsüz saçlar için olan şampuanını kullanıyorum. ilk yıkamadan şu güne kadar saçımda gerçekten değişik bi hacim hissi var :)) 2-3 farklı markanın (elseve, gliss, bonacure) ince telli saçlar için olan hacim şampuanlarını yarıda bırakıp syoss'a devam etmeyi düşünüyorum. evet parlaklık konusunda pek umulan sonuca ulaşamasamda, hacim konusunda umduğumdan fazlasına ulaştım.

    YanıtlaSil
  9. Syoss ürünleri genelde güzel olurlar ama şampuanları pek farklı değil diğer markalardan.saç boyaları bir başka güzel oluyo :)

    kirmizilikiz.blogspot.com

    YanıtlaSil