Kiehl's Rare Earth Deep Pore Cleansing Maske

Kiehl's ürünlerini hiç denememiştim taa ki yaz başına kadar. Kiehl's ürünleri ile de öyle çok da bir araştırma yapmamıştım. Hani hangi ürünü en çok tutuluyor ve tükeniyor diye. Öncelikli olarak verdiği sonucu çabuk alabileceğim bir ürünle başlamak istedim. Bu sebeple de zaten maske çok seven biri olarak öncelikli olarak beyaz kil maskesini denedim.

(Ürün fotograflarını kullanmadan önce çekmiştim, yoksa çoktan yarıladım bile)

Kil maskesi için normal büyüklükte bir kavanoz. Koku konusunda çok hassasım. Hafif bir kokusu var ama beni rahatsız etmedi. Cildimde hafif sivilcelenme olduğu bir dönemde kullandım ve gerçekten sonucu güzeldi. Sivilceleri kuruttu. Özellikle regl dönemlerinde çıkan sivilceler ile baş etmek için birebir. Sivilcelerin daha hızlı kızarıklığını alıp söndürüyor. 

Cildim normalden yağlıya dönük bir cilt. Çoğu maske ya da cilt temzileme jelleri  böyle yağlı ciltleri kullandığınız anda gergef gibi gerer. Sonra bir anda fazlaca kuruyan cilt 1-2 saat sonra daha çok yağlanma yapar. En azından benim hep öyle oluyor. 
Bu maskede öyle bir sorun olmadı. Nem verme konusunda bişey vaad etmiyor ancak yine de kullandıktan sonraki his çok iyi. Gerçekten derinlemesine bir temizlik hissediyorsunuz... Sonuçta ciltdeki yağı emiyor ve cildin parlamamasını sağlıyor.
Sonuç olarak yine oldukça memnun kaldığım ürünlerden biri oldu bunun haricinde yüz nemlendiricisini ve toniklerini de denemek istiyorum.
Daha detaylı bilgiler için kendi sitesinden şurdan da ürünü inceleyebilirsiniz...

3 yorum:

  1. Bu markayı ben de denemek istiyorum. Bu arada Vespacım cilt bakım rutinini anlatan bir post yaparsan çok sevinirim (: Cilt tiplerimiz aynı ve dediğin gibi yıkadıktan sonra fazla kuruyor birkaç saat sonra da çok yağlanıyor benim de.

    YanıtlaSil
  2. yorumlarına güvenerekten bu ürüne bakmakta fayda var diyorum hatta bakmışken göz kremi filanda bakayım :) post icin ellerine saglık!

    YanıtlaSil
  3. tam aradığım şey bu. nereden bulabiliriz ki kiehl's ürünlerini????

    YanıtlaSil