MAC Holiday 2009 Face Kits Hocus Focus & Fab-racadabra !!!







MAC'in Holiday 2009 Koleksiyonu ile çıkardığı Face Kitleri çok sevdim. Çünkü içlerinde Beauty Powder, Bronzing Powder ve Blush bulunduruyorlar. Oldukça güzel bir set olmuş her ikiside. Yine her ikiside bence her cilt tipine uyabilecek nitelikte. Sadece Hocus Focus Setindeki Beauty Powder Pretty Baby rengini belki esmerler sevmeyebilirler. Ancak benim cildimde gayet iyi duruyor.  NC15 ve NC25 arası gidip geliyorum. Bazen NC 15 cildime çok açık gelirken bazen de tam oluyor. Keza NC 25 için de aynı durum söz konusu.


MAC Fab-racadabra Face Kit


MAC Hocus Focus Face Kit

Beauty Powder "Pretty Baby" daha önce Hello Kitty koleksiyonunda çıkmıştı. 




MAC Holiday Koleksiyonundan bir diğer beğendiğim set ise Mineralize Kitler oldu onları da yarın paylaşmayı düşünüyorum.


MAC'in yılbaşında çıkardığı diğer koleksiyonu Magic, Mirth and Mischief Koleksiyonu ise benim için tamamen hayal kırıklığı oldu.  Bu Koleksiyonla ilgli Yorumlarım...


Mineralize Eyeshadow Duo: çok pul pul dökülüyor. Zaten sadece renkli kısımları biraz daha işe yarar. Diğer altın, bronz ve gümüş renkli kısımlarından bahsetmek dahi istemiyorum. 


Softsparkle Eye Pencil: olduçka glitterlı. Göz içine asla kullanılamaz çok fazla sim / glitter var. Nightsky rengi oldukça güzel renk versede asla alınmasını tavsiye etmeyeceğim ürünlerden.


Lipsticks; Sadece Utter fun beğendim ama almadım içlerinde yılbaşına en yakın renk oydu zaten. Total Waw ise fazla soğuk bir pembe benim için.


Cremesheen Glass: zaten yapılarını hiç sevmediğim için es geçtim. Çünkü benim için NYX Round Lip Glosslar ile aynı kalitedeler.  NYX Round Lipgloss yazısı için tık tık ...


DazzleGlass: Renkler güzel ancak bende var olan renklere benzediğinden almak istemedim. Gayet güzeller bakılabilir.


Mineralize Blush: Çok incelemedim ancak çok da süper değişik olmadıklarından fazla ilgimi çekmediler.


Nail Lacquer: $$$$$ Yes ve Lucky Number. $$$$$$ Yes gayet rahatlıkla diğer markalarda bulabileceğiniz gümüş gri oje. Lucky Number ise sedefli lila mor. Güzel ancak benim için fazla soğuk bir renk.

5 yorum:

  1. Bu iki face kit'i bende almıştım.İki mineral allıkta aklımda aslında.Ama mağazalarda kaldımı bir fikrim yok.Lipstickler hakkında ne düşünüyorsun ?

    YanıtlaSil
  2. Yazıyı editledim. Ordan okuyabilirsiniz (:

    YanıtlaSil
  3. fiyatı nedir acaba?

    YanıtlaSil
  4. Mineralize Kitler hakkındaki düşüncelerini ve hangisini aldığını çok merak ediyorum yazısı gelcek demiştin ama henüz bişi göremedik canım :))

    YanıtlaSil