Cherry Culture Siparişi....

Sonunda geldi CherryCulture Siparişim. Blogda da daha önce bahsettiğim gibi Cherry Culture indirime girmişti ve ben de bu güzellikleri bu indirimden yararlanarak aldım... Hep merak ettiğim hatta bazı makyaj bloglarında Mac Creamsheen benzerleri olarak ilan edilen NYX Girls Round Lip Gloss 'lardan aldım. Normalde tanesi $2.00 olan gloss böylelikle $1.60a gelmiş oldu (:

Bazılarının yapısı gerçekten MAC Creamsheenleri andırırken bazı renklerin yapısı Creamsheen Glosslarla hiç ilgisi yok... Özellikle ışıltılı olanların...








Bunlarda yine Nyx Jumbo Lip Pencil... Gerçekten renk vermesi ve yapıları çok çok hoş özellikle Plush Red çok güzel... Rose Brown ise çok kahve yapısı ve sürümü çok güzel ama rengini beğenmedim, belki farklı bi gloss ile güzelleştirilebilir..... (İsminden ötürü daha gül kurusu gibi bi renk bekliyordum açıkçası)


Nyx Blush "Peach" renginde... Tam olarak kıyaslamadım ama aklımda kaldığı kadarı ile MAC Pinch o Peach rengi allığa benziyor renk açısından... Mat bi renk hiç ışıltı yok. Renk güzel özellikle hafif bir allık sürmek istiyorsanız ideal ama fırçayı allığa değdirdiğiniz anda çok tozutuyor bu yüzden sevmedim... Tozutan allıklardan hoşlanmıyorum sanki yüzümde de aynı şekilde uçup gidecek kalıcı olmayacak gibi geliyor...



Bu cici de siparişimle birlikte gelen hediye gloss ... Rengine tezat mis gibi kahve kokuyor (:



17 yorum:

  1. Vespaaaaa!!! İşte merakla beklediğim NYXlerin!! O gloss havuzuna atlamak istiyorum, iznin var mı?? :)) Off renklere bakk hemen swatch istiyorum, hatta aslında kendilerini istiyorum. Ekran karşısında "bana da bana da" diye debeleniyorum lol :))

    YanıtlaSil
  2. Aman Allahim ne guzeller ve ne kadar ucuzlar, iyi gunlerde kullan bayildim.

    YanıtlaSil
  3. Shopaholic, Tuguna teşekkür ederim (:
    Hepsini karıştırabilirsiniz ehehe... Swatchlarını da yapmak istiyorum en kısa zamanda...

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan hepsini:) Ne kadar zamanda geldi siparişlerin? itsbeuty.com forumunda bazı olumsuz yorumlar okumuştum kargosu ve ilgi-alakalarıyla ilgili. Sen memnun kaldın mı?

    YanıtlaSil
  5. Vespacım,güzel günlerde kullan,harika görünüyo glosslar rengarenk bayıldım hepsine :*

    YanıtlaSil
  6. bende istiyorum bunlardan yaa ozelliklede kahve kokulu olandan

    YanıtlaSil
  7. Kahve kokulu olan hediye etmişler canım ama normalde de satışta baktım $1 dan satılıyor (:

    YanıtlaSil
  8. Kahve kokulu olan hediye etmişler canım ama normalde de satışta baktım $1 dan satılıyor (:

    Bu yorum bana ait. Yanlışlıkla sevgilin hesabından girmişim bloga(:

    YanıtlaSil
  9. kokuları çok güzel bunların

    YanıtlaSil
  10. merhabalar,blounu ilk günden beri takip ediyorum:)çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsun ve bunlar biz kızların işlerine çok yarıyor:)seninde alışveriş yaptığın bu siteden sipariş vermek istiyorum fakat 1.kargo ücreti nedir? 2.kaç günde gelir? bana yardımcı olursan çok mutlu olurum:)şimdiden teşekkürler,sevgiler*

    YanıtlaSil
  11. vespacmm koleksiyon yapmissin resmen :) gozlerim yuvalarindan firladi!! super gorunuyorlar!!!.. bayildim hepsine :D darisi basima diyorum :p

    YanıtlaSil
  12. Teşekkür ederim daha daha güzelleri sizin olsun.

    Kargo ücreti paketinin ağırlığına göre değişiyor canım.
    Ben sorunsuzca ulaştım paketime 10 iş gününde geldi siparişim.

    YanıtlaSil
  13. teşekkürler bilgilendirdiğin için.
    birde fikrim olsun diye sorucam.senin paketin ne kadar tuttu?kargo ücreti yani?çünkü en az bu kdar şey alıcam:)
    teşekkür ettim tekrardan,sevgiler*

    YanıtlaSil
  14. Bu siparişe kargom $9.95 tutu canım

    YanıtlaSil
  15. Güle güle kullann Vespa =)) Ben de en çok dudak kalemlerini merak ediyordummm. 18 Love Alert'e mi benziyor ne?? Özellikle açık renkler Cremesheen glosslara benziyor evett ..

    YanıtlaSil
  16. merhabalar :)
    cherry culture ile ilgili yorumları googledan aratırken postunuza rastladım çok da iyi oldu :) kargo ücretinin ağırlıga göre oldugunu yazmışsınız ama sitede 19$ yazıyor türkiye için ,acaba sistem mi değişti? sizinki gibi olsa çok daha memnun olucam da :)

    YanıtlaSil
  17. hangi kargoyla geldi peki ? (:

    YanıtlaSil