Remington Cİ95 Pearl Wand Konik Maşa

Remington CI95 Pearl Wand Konik Maşa şu sıra en çok kullandığım maşa oldu çünkü gerçekten çok sevdim ve yaklaşık 2 aydır da kullanıyorum ara ara. Daha önce şurada Babyliss Maşa'dan bahsetmiştim. Ancak o mandallı bir modeldi Remingtonda ise bu mandaldan bulunmuyor.

Özellikleri ise şu şekilde;

Gerçek inci ile yüksek gelişmiş seramik kaplama
8x daha yumuşak (Standart seramik kaplamaya kıyasla)
5x daha uzun ömürlü (Standart seramik kaplamaya kıyasla)
Muhteşem bukleler için KONİK gövde
Dijital ldc  gösterge 130ºC-210ºC
30 saniyede hızlı ısınma
60 dakika sonra otomatik kapanma
Kazara ısı değişikliğini engelleyen ısı kilidi
Parmakların ısıdan zarar görmesini engelleyen soğuk uçlar
3m salon uzuluğunda kablo
Isı geçirmez saklama çantası

Bir de ısı geçirmez eldiven

Ayrıca 5 yıl garantisi var...

Remingtonun kendi sitesinden de ürünü inceleyebilirsiniz bunun için tık tık...


Maşanın yapısı ve seramik oluşu gerçekten çok güzel üzeri çok kaygan bir seramik ile kaplı. Maşa yaparken saç çoğu zaman daha çok tiftik tiftik olur. Özellikle maşa ince ise (çapı dar ise) saç daha çok tiftiklenir genelde. Remington Pearl Wand Konik bir maşa olduğu için böyle bir sorun olmuyor. Çünkü hem kalından inceye doğru azalıyor hem de maşanın yüzeyi gerçekten çok kaygan ve pürüzsüz bir seramik. Bu özellik tabi demir olanlara göre saçı daha az yıpratıyor.

Bu konik maşa, saçlarını maşa yaparken saç maşasına saçlarını maşanın mandalına sıkıştırmadan saranlar için ideal. 

Eldiven Kullanımı; Maşanın saç tutamlarını sıkıştırmak için mandalı olmadığından, saç tutamlarını kendiniz saç masasına doluyorsunuz. E tabi haliyle ellinizi yakmanız çok mümkün. Bunu engellemek için kutu içeriğinden bir de eldiven çıkıyor. Ancak bu eldiven penyeden ve ısı iletkenliğini kesecek bir ürün değil. Bildiğiniz penyeden bir eldiven. Kalın bir penye bile değil. Bu sebeple eldiven hiç bir işe yaramıyor diyebilirim. Ancak ben yinede eldiveni de kullanıyorum çünkü çok çok az bile olsa çıplak tenin maşaya değmesini önlüyor ama dediğim gibi ısıyı olduğu gibi hissediyorsunuz.

Bunlar da benim denemelerim...


Bu da 4-5 saat sonra... Benim saçım genelde maşa tutmaz. Spreylemem gerekir ama ben sprey kullanmayı sevmediğim için sıkmam. Artık maşa ne kadar kalırsa o kadar kullanırım...

Kutunun içerisinden Saç Maşası, Isı koruyucu eldiven ve Saç Maşasını sıcakken bile kaldırabileceğiniz ısı iletkenliği olmayan bir çanta çıkıyor.

Sıcaklık ayarı 130 - 210 arasında.
130 dereceye 30 saniyede geliyor ancak 210 dereceye gelmesi 1dakikayı buluyor. 
En güzel özelliklerden biri de ısı kilidi olması böylelikle maşayı kullanırken ne ısısını yanlışlıkla değiştiriyorsunuz ne de yanlışlıkla kapanıyor.

10 yorum:

  1. Remington daha önce kullanmadığım bir marka ama kaliteli bir ürüne benziyor. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. merhaba,ben de bu markanın saç düzleştiricisi var sleek&curl ve çok memnunum bu markadan,kullandığınız ürün yeni ürün mü acaba,babyliss in maşası da var bende ama sıcaklık ayar seçeneği çok olmadığından uğraştırıyor ve evet bahsettiğiniz tiftiklenme oluyor,eğer cihaza saçınızı dolamanız zorluk yaratmıyorsa ve mandallı saç maşalarına göre kolay kullanıyorum,daha güzel bukle yapıyorum öneririm diyorsanız ve hala bu üründen mevcutsa piyasada beğeninize güvenerek denemek isterim,koni olması daha avantajlı gibi görünüyor,yorumunuzu bekleyeceğim,bu arada kendi bloguma da beklerim sevgiler,Işıl

    http://icimdekikedi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Aynı dertten çekiyoruz :) benim de öyle oluyor ama benim ki çok uzun ben hep buna bağlıyodum demekki sorun sadece bende değilmiş :))
    My Blog ! click click
    My Giveaway click click

    YanıtlaSil
  4. aaaaaaa aynisi bendede var, cok güzel bencede : )

    YanıtlaSil
  5. Hera; Teşekkürler (: Remingtonun çoğu ürünü iyidir tavsiye ederim.

    içimdeki kedi; Tiftiklenme bu maşa ile çok çok az yaşadım. Yani diğerleri ile kıyaslandığında gerçekten yok denecek kadar az çünkü maşanın yüzeyi çok kaygan ve güzel. Sanırım bundan dolayı. Konik mandalsız maşaya alışmak ise size kalmış. Bence güzel ama siz memnun kalmaz ve alırsanız üzülürüm. İsterseniz media markt gibi bir yerde maşayı deneyin önce.

    NaszL :) tiftiklenme sorunu bende ve herkesde var (:

    Viva di mi di mi (:

    YanıtlaSil
  6. maşayı tavsiyeniz ve merakım nedeniyle denedim ve tek kelimeyle bayıldım, saçım maşa tutmayacak kadar düzdür, yarım saate açılır buklelerim ama bu maşayla daha uzun dayandı, en kısa zamanda alıyorum, rüyalarıma girdi :) bu güzel postunuz için de teşekkür ederim, kimbilir belki de hiç haberim olmayacaktı,sevgilerimle, Işıl

    http://icimdekikedi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. içersinden bir çift eldivenmi çıkıyor yoksa bir tane tekmi?

    YanıtlaSil
  8. içersinden bir çift eldivenmi çıkıyor yoksa bir tane tekmi?

    YanıtlaSil
  9. Acaba saci sarinca uca doğru kayıyor mu?

    YanıtlaSil