MAC Wonder Woman MSF Golden Lariat & LipStick Marquise'd

Henüz bizde satışa çıkmayan bir koleksiyon olan Wonder Woman siparişlerim geldi. Bu koleksiyonda şurda da bahsettiğim gibi en çok MSFler ilgi alanım olmuştu. Pink Power MSF de almak isterdim ancak sold out olmuştu. Onu da artık burdan temin etmeyi planlıyorum.

Kendi sitesinde $35 ancak bizde ne kadar olacak pek bi fikrim yok çünkü bu MSFler normal MSFlerden gramaj olarak oldukça büyük.
MAC Wonder Woman Golden Lariat MSF : Aslında ilk başta swatchlarını gördüğümde rengi beni çok da cezbetmemişti çünkü oldukça klasik bir bronzlaştırıcı olarak görmüştüm. Ama yüzüme uyguladığımda çok beğendim. Orta kısmı kontur / gölgeleme yapmak için benim ten rengimde oldukça ideal. 
Flaşlı Çekim

Flaşsız Çekim
Benimkinde bulunan çatlaklar sanırım postalama sırasında paketin oraya buraya atılmasından dolayı olmuş olduğunu düşünüyorum.

Altın- bronz - şeftali tonlarını sevenler için oldukça güzel bir ürün özellikle sarışınlar için oldukça uyumlu renkler olduğunu düşünüyorum.

Wonder Woman Koleksiyonuna özel olarak bu seride çıkan MSFler oldukça büyük. Fotografda normal MSF ile büyük olan MSF arasındaki farkı görebilrisiniz.



Normalde MSFler 10gr ancak Wonder Woman için çıkan seride MSFler 20 gr.

Daha önce bahsettiğim ve çok severek kullandığım hatta kıyamadığım MAC Lustre yapıda Marquise'd ruj. Gelin makyajım için de bu ruju kullanmıştım. Şurda bu ruj ile ilgili yazımı okuyabilirsiniz...


2 yorum:

  1. gule gule kullan vespacim ben siparis vermemistim acaba hata mi yaptim diye dusunmeye basladim su an msfini gorunce:)

    YanıtlaSil
  2. Tatlım güle güle kullan, hepsi harika! Sen bu ürünleri nereden sipariş veriyorsun?

    Sevgiler,
    Begüm
    http://www.pinkbubu.com

    YanıtlaSil