Bitenler 1



1 - Elidor Gösterişli Hacim : Bir daha alacağımı pek sanmıyorum. Saçlarımda hiç olmadık bir şekilde yağlanma başlanmıştı o yüzden hacim veren (sönük, basık durmaması için) ya da yağlı saçlar için bir sürü şampuan denemelerimden biri ama ı-ıh bana uymadı. (Bu arada saçlarımda bu zamana kadar hiç bi zaman yağlanma yaşamadım. Ama şu sııralar saç diplerimde yağlanma yaşıyorum. Sebebi ise saçlarımı çok fazla yıkamamdan (her gün) yani çok temizlememden kaynaklanıyormuş. Ne kadar çok yıkarsam saç derim de bir o kadar yağ üretmek istiyor gibi bir durum. Saç derimin yağ dengesini bozmuşum!?!) 

2 - Schwarzkopf GlissTotal Repair Onarıcı Bakım Maskesi Kuru ve Yıpranmış Saçlar İçin :  Saçlarımın uçlarındaki kuruluk için kullanıyorum ve oldukça memnunum tekrar alırım. Oldukça güzel nemlendiriyor saç uçlarını.

3 - Body Shop Tea Tree Oil Facial Wash : Ben ürün içerikleri konusunda aşırı bilgili biri değilim. Ama bildiğim bişey var Body Shop'un Çay ağcı yağı özlü ürünleri benim cildime iyi geliyor. Yüz temizleme ürünleri benim oldukça fazla bitirdiğim ürünler bu sebeple çok fazla çeşit deneme fırsatım oluyor. Tekrar tekrar alacağım bir ürün. Kokusu herkese çok hoş gelmeyebilir ama bence çok güzel ve bu koku bende temizlik hissi uyandırıyor. Bu ürünü kullandığımda cildim gerilmiyor. 

4 - Marks & Spencer Aloe Vera Foam Bath : Önce şunu söyleyeyim Marks& Spencer duş jellerini çok kullandım. M&S Foam Bath ve Duş Jelleri arasında hiç bir farkı yok. Foam Bath olanlar daha büyük olduklarından onları tercih ediyorum. Aloe Vera kokusunu çok sevmedim. M&S kokularında en favori kokum şeftali. Aloe Vera tekrar almam ama diğer kokularından alırım.

5 -  Avene Cleanance Gel Yüz Temizleyici : Bu biten 2. şişe ... 4-5 sene önce cilt doktorumun tedavi sürecime eklemesi ile ilk şişeyi o zaman kullanmıştım. Hala cildim çok hassas bir dönemde olduğunda ya da sivilcelenme durumunu gideremediğimde kullandığım bir üründür. Ama genel olark kullandığımda cildimde aşırı bir temizlik hissi uyandırmayan bir yapısı var. Alışmışız, temiz cilt diye düşündüğümüz ilk his cildin gerim gerim gerilmesi. Cildi gerektiği gibi temizliyor ancak nazikçe temizliyor. Makyajı tam anlamıyla yüzden çıkarmıyor ekstradan bir yüz fırçası ile kullanmaz iseniz...Hepsinin yanında içeriğinde sabun içermemeside artı bi özellik. Üründen memnun kaldım ama şu sıralar yüz temizleme jeli olarak öncelikli alacağım ürünler arasında değil. Bu arada Pembe Peluş bu ürün hakkında yorum yapmıştı. 

1 yorum:

  1. bitenler başlıklı yazılar çok bilgilendirici ve zevkli..blogunuzu yeni keşfettim,ilk güne kadar okuyacağım ..bilgiler için teşekkürler..

    YanıtlaSil