Kuaför Malzemeleri ... Asetonluk, Pamukluk, Saç Havlusu ve Saç Tokları...

Arada sırada Kuaför Malzemesi satan bir mağzaya uğruyorum. (Hoş bu 3. gidişim) Mağzanın adı Cosmoplex. İstanbul Yenisahra semtinde. Şuraya tık tık yaparsanız hem nerde olduğunu görebilirsiniz hem de online sitesinden mağzayı ve ürünleri inceleyebilirsiniz. Mağza çok çok büyük ve envayi çeşit ürünlerle dolu. Özellikle çok fazla takma kirpik çeşidi, tarak ve saç fırça çeşitleri  gözüme çarptı...
Benim bugün gitme amacım şu pompalı aseton şişelerinden ve uçları çengelli siyah lastik tokalardan edinmekti.
Ekstradan aldıklarım ise pamukluk ve çok güzel bir saç havlusu. Havlu oldukça dolgun tok ama bi o kadar da yumuşak ve emiciliği çok yüksek. Saçımda denemedim henüz ama memnun kalacağımı düşünüyorum. 
Aseton şişelerinden birine fotografı çekmeden önce aseton koydum o yüzden şişelerden biri pembe görünüyor..
Paketlerde Perge yazanlar ise çengelli siyah lastik tokalar. Saçımı at kuyruğu yaparken bunlarla çok rahat ediyorum istediğim sıkılıkta ya da gevşeklikte saçlarımı toplayabiliyorum..
 Pamukluk akrilik malzemeden. Yazısının olduğu yer çirkin görünüyor. Puantiye desenli kalın bir kurdele geçip yazısını kapatmayı düşünüyorum.
 Pompalı asetonluk ise oldukça kullanışlı oldu. Bi parça pamuk alıp şişenin ucuna bastırınca çok rahat kullanılıyor. İçine Makyaj Temizleme solüsyonu da konulabilir...

Bir de her ne kadar dandik olsa da kuaförlerde kullanılan hindistan cevizli bir şampuan vardır ona bayılırım. Çok güzel kokar. Ne kadar kalitelidir bilinmez ama kokusu müthiştir. Benim gibi o hindistan cevizi kokulu şampuanları seven var mı?  (:

7 yorum:

  1. ayn. o tür şampuanlar insanı cezbedir tropik havalanma'' xD

    YanıtlaSil
  2. Allahım bir de ne kadar kaliteli bir kuaföre gidersen git karşına çıkan yeşil elmalı şampuan vardır. Mafyası mı var bu yeşil elmanın ne anlamadım ki?:)

    YanıtlaSil
  3. ben kuaförlerin tel tokalarına+kancalı lastiklerine bayılıyorum, dışardan aldığım tokalar bu kdr sıkı tutmuyor saçı =D sürekli kaybettiğimden her gittigimde 5-10 tane tel toka istiyorum.güle güle kullan aldıklarını vespa girl =)

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan kuzucum. O asetonluklardan ben de aldım ve çok memnunum. Yüz temizleme toniğimi ve makyaj çıkarma yağımı koyuyorum ben 2 ayrı şişeye. Gayet de güzel oluyor.
    Dediğin şampuana ben de aşığım!!!! Aslında watsons'da hindistan cevizli şampuanlar var, çok benziyor kokuları ve çok daha kaliteli. Deneyebilirsin ;)
    Öptüm!
    Begüm
    http://www.pinkbubu.com

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullan :) o asetonluklar gibi golden rose'un asetonu vardı pompalı, onu almıştım küçük boy, doldurup doldurup onu kullanıyorum. o kuaförlerdeki aromalı sampuanlara bayılıyorum! saçım yıkanırken hep sniff sniff koklayıp duruyorum :))

    YanıtlaSil
  6. aaaaa ben de bayiliyorum o sampuana :) hatta cok ozendim tum bu aldiklarindan ben de istiyorummmmm :)

    YanıtlaSil
  7. bende senın gıbı o kokuya bayılanlardanım:) hatta sırf bunun ıcın watsonstan hind,stan cevizli sampuan bakım kremı dus jelı ne varsa koydn sepete:) dustan bı cıkıyorum,, tum ev kokuyo tatlım sanada tavsiye ederım bence kalotelerı gayet iyi...

    YanıtlaSil