Flormar Top Fluo Elmas Parlaklığında Parlatıcı


Ojelere ilgi duyan herkesin merak ettiği Flormar Top Fluo ürününü bulur bulmaz aldım. Sanırım Flormar'ın bu ürün ile ilgili tanımlarından sebep benim beklentilerim biraz farklıydı. Ben, hangi oje üstüne sürülürse sürülsün gece karanlığında bile parlayarak floresanlı bir etki beklemiştim. Hatta her oje renginin fosforlu bir hal alabileceğini düşünmüştüm. Meğer öyle değilmiş...
Top Fluo, cam parlaklığı veren güzel bir top coat. Bu kadar kısa ve öz. Normal, bir cila yerine kullanılabilecek ojeye cam gibi bir cila görevi görecek bir ürün. 

Ürün Tanıtımı
Flormar Top Fluo ile gecelerin kraliçesi siz olacaksınız! Loş ışıkta aktive olma özelliğine sahip ve floresan efekti yaratan Top Fluo ile ojeleriniz en karanlık gecelerde bile kendini gösterecek.
Siyah ışık altında “floresan” etki elde etmek için ojenizin üzerine tek kat, ojesiz ve cilasız tırnak üzerine ise iki kat uygulayabileceğiniz Top Fluo cila ile, ojeniz daha uzun süre kalıcı, tırnaklarınız ise her zamankinden parlak olacak.

Top Fluo cilayı, ojenizin en üst katmanına sürdüğünüzde, tırnaklarınız loş ışık altında göz alıcı bir etkiye sahip olacak. Top Fluo, ojenizin çatlamasını ve matlaşmasını engellediği gibi tırnaklarınızın daha çarpıcı ve pürüzsüz görünmesini sağlıyor.

Ne Vaad Ediyor?
Parti zamanı, tırnaklarınızı uyandırın!
Loş ışıkta bile floresan cam gibi parlasın tırnaklarınız.

Top Fluo, tırnaklarda floresan etkisi yaratarak, elmas parlaklığı verir ve manikürün daha uzun süre dayanmasını sağlar. Tırnağa sürülen ojenin matlaşmasını ve soyulamsını engeller. Top Fluo uygulandığı an tırnakta ışığın geliş yönüne göre değişen yansımalar ve belirgin bir parlaklık oluşur.

Klasik Flormar Oje Şişesinde...



 Ürün şişesinde renksiz değil. Şişesinde iken ürüne bakıldığında hafif bir mor renk var bu da floresanlı gibi durmasını sağlıyor.
Fotografların büyük halleri için fotografların üzerine tık tık
 Benim denemek istediğim bi kaç renk üzerinde duruşu ise şu şekilde...
 Fotograflara büyüterek bakarsanız şişe içerisindeki mor etkisi ile daha canlı ve parlak görünüyrlar. İlk deneme Pastel 69 nolu renk ile.
 Pastel 61 Açık Gül Kurusu Pembe'nin de üzerine Top Fluo Geçince oldukça parlak oldu.
 Oldukça mat duran Claire's 35 yeşil üzerine Top Fluo geçince oldukça parlak durdu...
Klasik Flormar 321 Kırmızı'nın üzerine de Top Fluo geçince oldukça parlak ve hafif mor yansımalı oldu...

Bir çok ışık ortamında denedim ancak öyle floresan efekti görmedim. Loş ışık, karanlık oda, gündüz, gece... Sadece normal bir cilaya göre daha parlak...

Sadece denemediğim tek yer var o da ojenin ürün tanıtımında tarif edilen "siyah ışık"... o da benim kusurum herhalde (((((: 
Siyah ışık (!) gören beri gelsin anlatsın bana ne olduğunu...

Top Coat olarak kullanılabilecek güzel bir ürün. Herhangi bir renk ojeyi cam parlaklığında olmasını sağlıyor.

Genel Olarak;
Beklentiniz cam parlaklığında güzel bir top coat ise mutlaka deneyin derim.

11 yorum:

  1. güzel görünüyor. harika örneklemişsin,ellerine sağlık. en kısa zamanda edinicem bu parlatıcıdan.

    YanıtlaSil
  2. Canım bende de bunun sally hansen modeli var. Ojenin görüntüsü ve kalıcılığını çok güzel etkiliyor :D süper anlattın cidden,
    öpüyorum...

    YanıtlaSil
  3. uuuu parıl parıl, süpermiş:)

    YanıtlaSil
  4. Hmm gereksiz bir ürün diye düşünüyordum yorumlarını ve resimleri görünce alınabilir olduğunu düşünmeye başladım :D siyah ışık tabii yok ama insan gözünün göremediği dalga boyunda UV alanda ışık yayan lambalar var, tabii yine o lambadan çıkan hiçbir şey görünmez bizim için ama UV dalga boyu eğer bir cisme çarptığında yansıyorsa o yansıyan ışık görünür, sanki karanlıkta fosforlu parlayan renge bakıyormuşsun gibi.. Ahah böyle de güzel anlatırım :P

    YanıtlaSil
  5. Ben de Marjo'nun yorumunun altina caps koyayim :)
    http://hangiojeyakismazkibana.blogspot.com/2010/10/notd-funky-fingers-screamin-fuchsia.html

    YanıtlaSil
  6. ben arıyorum bu ürünü bir türlü bulamadım birde oje kurutucu spreyi.hiçbiyerde bulamadım.nerden aldıgınızı yazarmısınız??teşekkürler..

    YanıtlaSil
  7. Blacklight(siyah ışık) dedikleri zımbırtı barlarda bulunan mor florasanlardır. Mor etkisiyle renklerin içindeki beyazı yükseltir ve parlatırlar.Flormar sadece bar ışığında belli olsun diye oje yapmış anlaşılan. O da parlarsa tabi.

    YanıtlaSil
  8. xesrax;Güzel bir top coat.
    SaR;Sally Hansende görmedim ben bu üründen ilk iş bakıcam bi ara
    Derya;Beğenmene sevindim
    Marjo on makeup frenzy;Eyvah eyvah acaba bu ojeyi yapanlar bu kadar boyuta gittiler mi (: Ama gerçekten merak ettim böyle bir etkisi olabilir mi acaba ?
    Öykü;Acaba bu ojede de böyle bir etki olabilebilir mi?
    legendneverdies ; ikisinide Optimum avm flormar standından aldım
    sincity; o ışığa denk gelirsem bakıcam heheeh (:
    THE DIVINITUS;me too (:

    YanıtlaSil
  9. Bende ojeyi sürdükdükten sonra matlaşmasından nefret edenlerdenim,evet gerçekten çok iyi parlaklık veriyor ama soyulmuyor,uzun süre dayanıyor tam bir saçmalık,hemen soyuluyor:(((ojeyi 2.günü kullanamıyorum okadar kötü

    YanıtlaSil
  10. Nice post and beautiful blog! Happy Valentine's Day!! Kisses from Barcelona - Paris! :)
    Mónica

    YanıtlaSil