Avon Advance Techniques Damage Repair 5 Day Rescue Treatment For Dry or Damaged Hair

Avon Advance Techniques Damage Repair 5 Day Rescue Treatment For Dry or Damaged Hair

Saçlarımı 2.5 - 3 senedir boyamıyorum. Ancak uçlarında eski röfleler balyaj gibi duruyor. Uçlardaki sarılar bazen çok kuru olabiliyor. Ben de bu seti saç uçlarım için almıştım. 5 gün her banyodan sonra numara sırasına göre kullandım. Saçlarımın diplerine getirmeden sadece uçlarına uyguladım. Saçıma sürdükten sonra durlamadım.

Memnun kaldım, kokusu güzel, saçlarımı yumuşak ve parlak yaptı. Denemek isterseniz hayal kırıklığına uğratmayacak bir ürün ancak bundan çok daha kat kat iyi ürünler var. Sadece paket paket olmasını beğendim. Seyahate, tatile çıkarken rahat taşınılabilecek bir ürün. Fiyat hatırlamıyorum ancak %50 indirimli almıştım 5-6TL gibi bir fiyatı olması lazım.

5 gün bounca her paketi numara sırası ile kullanıyorsunuz. 

4 yorum:

  1. avpn'un bademli bir serisi vardı saç için, bana çok iyi gelmişti o zamanında :) hala duruyorsa deneyebilirsin, boyadan mahvolmuş saçlarımı iyi toparlamıştı. bu arada ödüllendin cnm http://guzellikolsun.blogspot.com/2011/02/fotd-purple-star-odullendirilmisim.html :)

    YanıtlaSil
  2. Denemek lazım. Saçlarım sarı boya yüzünden yandı, çok fena dökülüyor, tararken kopuyor. Biraz işe yarasa bari :(
    Mucuk!
    Begüm
    http://www.pinkbubu.com

    YanıtlaSil
  3. Mayka; Denenebilir (:
    Güzellikolsun; Mim için teşekkür ederim bademli seriye denk gelirsem bakarım.
    Bubu; O kopmalara çok bi işe yarayacağını sanmıyorum canım ya... http://vespagirlmakeup.blogspot.com/2009/05/durlanmayan-sac-kremleri.html
    bu postdaki 1 nolu Loreal müthiş birşeydir... Mutlaka dene

    YanıtlaSil