Ünlü Markaların Fake / Contrefait Ürünleri

Özellikle ebay başta olmak üzere bu taklit ürünlere her yerde rastlamak mümkün özellikle bizde de GG de bu sahte makyaj ürünlerine rastlamak oldukça mümkün. 
Hadi sahte satıyorlar buna fazla sözüm yok diyelim... İşin daha ilginç bir kısmı var ki bu tarz internet sitelerinde satıcıların satış rakkamları oldukça yüksek ve alıcıların yorumları da hep olumlu. 
Aşağıdaki fotolarda özellikle MAC ürünlerinin sahte görsellerini topladım, hem belki bundan sonraki alıcıların dikktini çeker ve bi daha almazlar hem de gerçekten şaşkınlık içerisindeyim. Birebir taklit etmenin de ötesine geçip olmayan koleksiyonlar yaratıp, olmayan ambalaj dizaynları yapmışlar bravo!!!


Alışveriş yaparken lütfen dikkat edin, hem sağlığınızı tehlikeye atmayın hem de sahtekarlara böyle satış yapmasına izin vermeyin...


Pigement isimleri yanlış! Bu isimler MAC deki farların isimleri...









Hello Kitty Koleksiyonunda hiç olmayan Rimel ve Eyeliner!
Ayrıca "curly mascara" derken ne ifade etmeye çalıştılar gerçekten merak ediyorum (:





Fafi Koleksiyonu Fondöteniymiş...











Bu allıklar ise yine Hello Kitty Kabartmalı ama sadece 5$









Gerçekten benziyor! En azından orjinalinde de far paletinde 4 tane far vardı!






Koleksiyon MACden Ambalaj Dizaynı Sephoradan...



Wowww fırçalı allıklar...



En ünlü sahte fırçalar...



Narsların da sahteleri oldukça fazla...





10 yorum:

  1. canım sizlerin sahteyle gerçeği ayırt etmesi mümkünde, bizler gibi az kullanıcıların bunları fark etmesi imkansız. iyi ki uyardın, bundan sonra daha dikkatli olacağım yada bişey almadan önce sizlere soracağım:))

    YanıtlaSil
  2. Bence de MAC'i NARS'ı hayatında görmemiş bilmeyen kişiler nasıl anlayacaklar ki sahte olup olmadığını. Satıcıya sorabilir: 100% gerçek (promosyon ürünü) vs diyor, ee yorumları okuyorsun herkes cok memnun!

    YanıtlaSil
  3. ben de bu konuya değinmiştim vespacım, eline sağlık..

    gg'de bir satıcı mac ruj ambalajında concealer diye bir ürün satıyordu.

    bir de bilmeyenler için, GG'den GIVENCHY ve BOURJOIS alırken dikkatli olun, genellikle bu ürünlerin sahtesi satılıyor.

    mac fırça seti diye bir ürün yok, asla olamaz. aldığınız fırçaların sonradan boyası akabilir, gözlerinize sürüyorsunuz lütfen dikkatli olun, ucuz arıyorsanız ELF tercih edin daha iyi :)

    YanıtlaSil
  4. yazı çok güzel olmuş canım. geçen de bi' blog lancome far hediye ediyor ama düpedüz sahte far paleti. tamam ben biliyorum sahte olduğunu ama o markayı kullanmayanın tanıması zor olabilir. düşündüm yazsam mı diye ama şimdi yazsam kötü ben olucam biliyorum, hep benim başıma patlar bu işler :(

    YanıtlaSil
  5. ewet Marjo on makeup frenzy o seti bende gördüm ama ne yalan söyleyim,eğer gerçek olsaydı öyle bir seti hediye etmeye ben olsam kıyamazdım , çok şaşırmıştım ve sahte olabileceği aklıma gelmedi değil...

    YanıtlaSil
  6. Yazın çok güzel olmuş vespa ben kullanmadığım için hayatta anlamazdım sanırım :)

    Bu arada hangi blog bu kızlar ya merak ettim söyleyin :( :p

    YanıtlaSil
  7. canım peki nasıl ayırt edicez sahte olup olmadığını? bilsemde pek ayırt edebileceğimi sanmıyorum ben, bir kaç yöntemi vardır herhalde?

    YanıtlaSil
  8. Kızlar yapabileceğiniz tek şey böyle yerlerden alışveriş yaparken bilen birilerine danışmak olacaktır...

    YanıtlaSil
  9. bunlar ve mac pudraların, hatta max factor maskaraların sahteleri ankara-nişantaşı pazarı'nda bile var ve o sitelerde 5-10 dolar olan far paletlerini 35 tl'ye satıyorlar ben sürme almak için gitmiştim ve hayret ettim gerçekten... insanların sağlığıyla oynuyorlar...

    YanıtlaSil
  10. tatlım hani 5 $ demişsin ya o değilde sahtelerini normalinden daha pahalıya satanlarda var :/ -.-

    YanıtlaSil