All Nail Polishes...

Aklımda olan yapmak istediğim postlardan biride buydu tüm ojeleri yayınlamak.
Ojeleri swatchlamak için Color Chartların gelmesini bekledim. Bundan sonra oje renklerini gösterirken bunları kullanmak istiyorum. Bu chartları ebayden az önce linkini verdiğim satıcıdan aldım Türkiyeye free shipping olması güzeldi ancak gelmeleri neredeyse 1 ayı buldu.







Zaman buldukça Color Chatları tek tek fotograflayıp renkleri tanıtıcam... Bu zaman içerisinde sormak istedikleriniz olursa yanıtlarım...









18 yorum:

  1. Bunların hepsini satın mı aldın?
    Bir kısmı hediye olsa bile israf değil mi sence?
    Rengi hemen hemen aynı olan kaç tane kırmızı-pembe var hiç saydın mı?Tırnak cilalarını söylemiyorum bile.
    Ki oje kozmetik ürünler içinde en çabuk bozulandır.
    Bu konudaki yorumunu gerçekten merak ediyorum...

    YanıtlaSil
  2. Hemen söylim hiçbiri hediye değil. Sanırım sadece 1 tane flormardan deneme amaçlı gelen var. Sayı bilmiyorum. Ne yalan söylim hiç birini dün edinmedim bi şekilde biriktiler. Fotografda belli olmayabilir ama Avonun bile artık üretimde olmayan şişesinde ya da flormarın eski serisinden bir sürü oje var. İsraf konusunda ise yorum yapmak istemiyorum itici olmamak adına (:

    YanıtlaSil
  3. Wooow harika görünüyorlar. Güle güle kullan hepsini canım :))

    YanıtlaSil
  4. görürgörmez gözlerim yuvaların fırlıycak gibi oldu :)) hepsi birbirinden güzel!!

    YanıtlaSil
  5. ben de oje sürmeye bayılırım.yeni temizledim oje sepetimi.kurumuşları falan attım.ama sana yaklaşamam tabii sayı olarak.ben hangisini süreceğime karar veremezdim herhalde bu kadar oje arasında:)

    YanıtlaSil
  6. gece gece gözlerim ışıldadı :) öncelikle yenilerini güle güle kullan,bendekilerde sana yakın sayılır;) dediğin gibi kendiliğinden birikiyorlar farkında olmadan :)

    YanıtlaSil
  7. @Pebbles ; Teşekkürler
    @Zeynep GÜRBÜZ DUMAN; Heheh teşekkürler
    @ebrulikedi; evet o yüzden ben de o color chartlardan edindim
    @L@febesi ; evet birikiyorlar ama şu sıra içlerinde sadece opiler yeni sayılır ki onlarda nerden baksan 3 aaydır varlar.. teşekkürler (:

    YanıtlaSil
  8. Bence super bir goruntu :))) Oje kendini mutlu etmenin en guzel ve ucuz yollarindan biri bence :)
    bende de bir dunya var :) seviyorum seviyorum :)
    gunlerce surmesem bile gozumun onunde rengarenk olmalari yeter :)
    iyi gunlerde sur surustur.Yakin olsak oje gunu yapmayi teklif ederdim :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. görüntü harika insan kayıtsız kalamıyor :))))ikinci fotoda 2 beyazın yanında pembe ve yavruağzı olan ojelerin numara ve markasını soracaktım :)

    YanıtlaSil
  10. Ah keşke valla senden gelen bu teklifi asla reddetmezdim (: çok teşekkürler zamanla fena birikiyor valla.

    @ayse; ikiside OPI ve tam isabet etmişsin tüüm ojelerin arasından en sevdiklerim ama renkleri öyle yakın çıktı ki birbirine (internetden alınca tam renk bilminmiyor tabi eğer swatch görmeden alırsan) neyse çok uzattım.

    Sağdan sola doğru yazıyorum yani iki beyazın hemen yanından başlayarak; OPI Chapel of Love ve Cherry Blossom. Cherry Blossom daha pembemsi bir renk her klasik bembeye daha çok benziyor ama Chapel of Love tam anlamıyla harika... (:

    YanıtlaSil
  11. şekerci dükkanı gibi ne güzel görünüyorlar :) .. nasıl muhafaza ediyorsun..benimkiler hemen bozuluveriyor..

    YanıtlaSil
  12. bende bi tanecik var onunda rengi belli belirsiz. bakınca kendimi oje reyonunda sandım hoşuma gitti, bu kadar çok olmasada bi kaç tanede ben edineyim sürmesemde bakarım:))

    YanıtlaSil
  13. Nilgüncüm, normalde plastik kutuları düzünleme açısından çok sevdiğimden, ojelerimi (tabi boyları kurtaracak büyüklükte) hava almayan plastik kutularda saklıyorum. Daha öncede çekmecede ışık almayacak bir yerde muhafaza ediyordum. Bu kutularınfaydası olmuş mudur bozulmamalarına bilmiyorum ama her kullanışta ağızını çok sıkı kapatırım. Hatta oje şişesini kargaburnu ile açmak zorunda kaldığım zamanlar bile oluyor (:

    Yetenek-Sizin; Bazen diyorum hepsini dağıt gitsiin diye ehhee çünkü çok yer kaplıyorlar ama seviyorum. 2 renk al cıvıl cıvıl insanın çok hoşuna gidiyor inan ki...

    YanıtlaSil
  14. ojeler süper. oje sürmeyi sevmediğim halde bu renk cümbüşüne bayıldıım :) buaradaa ben asıl senin makyaj malzemelerinin tamamını merak ediyoruum :D sende mi bi video çeksen ne :))) yada topluca bir foto :))) çok şey mi istemiş olurum? ((=

    YanıtlaSil
  15. Süper süperler! Ben daha yeni yeni biriktiriyorum ojeleri çok zevkli, hem de ucuz en azından di mi;))

    YanıtlaSil
  16. Anqel; Belki ilerde bi video olabilir. Bir de yayınlasam alacağım tepkiden korkuyorum o yüzden bu şekilde tanıtım şeklinde hoşuma gidenleri paylaşmak daha iyi sanırım.

    JustMakeup; Evet çok zevkli oluyor seviyorum ben de. Bir de hehe diğer ürünleri toplamaya benzemiyor tabi haliyle ucuz oluyor (:

    YanıtlaSil
  17. maşallah benimkide bunun yarısından birazcık fazla sanırım :))

    YanıtlaSil
  18. WOOOWWW..AĞZIM AÇIK KALDI. AMA Bİ DÖKSEM, BENMKİLERDE SENNKİLERİN YARISI KADAR VARDIR :))

    YanıtlaSil