Vichy NORMADERM Problemli Ciltlere Karşı Nemlendirici Bakım

Vichy Normaderm ürününü henüz düzenli kullanmadım. Kullanmaya başlayalı 3 gün oluyor ve şimdilik memnunum. Ürünün tam yorumunu 3 - 4 haftaya sonra yapmak istiyorum bu şekilde daha sağlıklı olur.

Şimdilik benim izlenimlerim şu şekilde;

  • Şu anda tam olarak ihtiyacıma yönelik oldu çünkü anlamadığım daha doğrusu hiç alışmadığım bir şekilde cildimin yağ dengesinin bozulduğunu hissediyorum. Bu yüzden bu açıdan bir faydası olup olmadığı hakkında denk geldi benim için.
  • Ürünün tüpte oluşu güzel, hijenik.
  • Sürüldükten sonra kesinlikle yağlı bir his bırakmıyor. Aksine makyaj bazı gibi hemen emiliyor ve ciltde kadifemsi bir doku bırakıyor. Sank bir yandan da matlaştırıcı jel etkisi veriyor bu yüzden makyaj altına kesinlikle uygun oluyor.
  • Aşağıda elime ürünü sürdüğüm fotoğrafta çok belli olmasa da kremin inci renginde olduğunu ve içinde çok çok az da olsa inci ışıltısı var olduğunu söyleyebilirim.




Daha çok kremsi gibi görünsede aslında jel ve cildi yağlandırmadan nemlendiren bir yapısı var.

Ürün ne vaad ediyor? Özellikleri ve Fiyatı?

NORMADERM

PROBLEMLİ CİLTLERE KARŞI NEMLENDİRİCİ BAKIM

Your browser may not support display of this image.

Sivilceler, Siyah Noktalar ve Genişlemiş Gözenekler... Cildinize özlediğiniz pürüzsüzlüğü geri kazandırın...

Sürekli tekrarlanan cilt problemleri -genişlemiş ve tıkanmış gözenekler, sivilceler, pürüzler, siyah noktalar ve parlamalar- artık kontrolümüz altında!

İlk kullanımdan itibaren cilt yüzeyindeki bozukluklar ve parlaklıklar giderilir, cilt matlaşır ve daha sağlıklı bir görünüm kazanır.

Problem : Sinir uçları tarafından aşırı uyarılan yağ bezlerinin hassaslaşıp, hormonal faktörler, hava kirliliği, stres ve uykusuzluk gibi nedenlerle uyarılarak düzensiz sebum üretimine başlaması.

Your browser may not support display of this image. NORMADERM

GÜNDÜZ BAKIM KREMİ

CİLDE SAĞLIĞINI GERİ KAZANDIRAN AKTİF BİLEŞENLER

ZINCADONE : Sebum dengeleyici + anti bakteriyel

Yüzeydeki cildi arındırır ve cilt problemlerini giderir.

Cilt daha sağlıklı, yumuşak ve pürüzsüz hale gelir.

INTRAPORE TEKNOLOJİSİ: Hücre yenilenmesini düzenler, gözenekleri açar ve yağ bezlerinin korur.



DERMATOLOJİK KONTROL ALTINDA KANITLANMIŞ ETKİNLİK:

Bakıma ara verildiğinde bile 2 hafta boyunca devam eden etkinlik!

  • % 80 daha sağlıklı bir cilt
  • 6 saat kalıcı mat görünüm
  • 1 ayda siyah noktalar ve lezyonların sayısında %28 azalma
  • 2 ayda cilt problemlerinde %55 azalma

Kullananların % 76’sında ilk haftadan itibaren gözeneklerde gözle görülür küçülme ve 4. hafta sonunda kullananların % 96’sında memnuniyet.

ŞİMDİ VICHY’DEN İNANILMAZ FIRSAT!

Your browser may not support display of this image. Cilt problemlerine karşı Normaderm nemlendirici bakım kısa bir süre için sadece 26.90TL

9 yorum:

  1. harika.Çok güzel açıklayıp aydınlatmışsınız.Fiyatınada bayıldım.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Benim de cildim son zman çok bozuldu. Böyle bir ürün kullanmak istiyorum ancak korkmuyor da değilim, bişey mişey olur diye..

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bilgiler vermişsin canım.İnşallah memnun kalırsın.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. bikaç hafta sonra daha detaylı bi yorum bekliyorum senden...malum kremlere fln cilt anca 2 haftadan sonra göstereceği tepkiyi gösteriyor...benim de cildim sorunlu,ok verirsen fiyatı da uygunken deneyebilirim :)

    YanıtlaSil
  5. ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. yağlı cildim için effaclar k ile birlikte en başarılı bakım serisi bence. yağlandırmadan nemlendiriyor ve ciltte kadifemsi bir his bırakıyor. gözenekler için çok birşey değişti diyemem ama kızarıklıklar için gerçekten etkili. yağlı ve karma ciltlere naçizene tavsiyemdir..

    YanıtlaSil
  6. Ben de kampanya başladığı zamanlardan beri kullanıyorum bunu. Dediğin gibi mat ve kadife bir his bırakıyor. Zaten kutuda da makyaj için mükemmel bir baz oluşturur diyor.

    Bende çok bir değişiklik yapmadı ama matlaştırdı biraz. Bir de eczacı alırken önce cilt altındaki problemleri birden ortaya çıkarır, sivilce yaptı gibi düşünüp korkmayın. kullanmaya devam ettiğinizde tamamen kurtulacağınızı göreceksiniz demişti.

    Ben cipsi çikolatayı kessem Vichy'den daha etkili olur bana:))

    YanıtlaSil
  7. Ben bu kremden birkaç kutu kullandım. Her zaman rahatlıkla kullandığım bir nemlendirici. Doğrusu sivilce konusunda mucize yaratmasını bekleyemezsiniz ama en azından sivilceleri azdırma /yağlı his oluşturma gibi sorunlar yok bu üründe. Bir de kokusunu ben çok severdim.
    Tek sorunu eğer yüzünüze dokunuyor veya oğuşturup kaşıyorsunuz- benim nedense bazı günler yaptığım birşeydi- bu kremi cildinizden geri soyabilirsiniz. O yüzden effaclar ın daha iyi olduğunu düşünüyorum çünkü o daha sağlam bir şekilde emiliyor.
    Yine de keyifle kullanmaı dilerim. Ben hep severek kullanmışımdır.
    Son olarak-çok uzattım :)- benim kullandığım zamanlarda ambalaj bu şekilde değil pompalı bir şişe şeklindeydi. Son damlasına kadar kullanılıyordu. Bu hali promosyon için özel üretim mi yoksa artık böyle mi üretiyorlar bilemedim.

    YanıtlaSil
  8. çok guzel uygunda,
    problemli cildıme olurmu acaba.
    çok guzel bılgılerın var

    YanıtlaSil
  9. ben baya uzun süredir normaderm kullanıyorum süper iyi geliyor cildime kesinlikle tavsiye edilir:)

    YanıtlaSil