Eyeko Mascara Big Eyes

Eyeko Mascara Big Eyes



Diğer rimellerin aksine tüpde bir rimel bu...




8ml ve 6 aylık kullanım süresi var...




Helezon şeklinde bir rimel fırçası var


Rimel fırçayı macun gibi kaplamış biraz. Odukça yoğun kıvamlı bir rimel bu yüzden de fırçası pek görünmüyor bu yüzden de rimeli sürerken kirpieri çk iyi taramıyor.




Rimelsiz, makyajsız hali...



Kirpik kıvırıcı ya da mascara bazı kullanmadan;






Nerden Aldım? Eyeko.com sitesinden ücretsiz kargo ile aldım Şurda anlatmştım nasıl alındığını ve diğer aldığım ürünleri göstermiştim.

Bu rimel ile ilgili düşüncelerim; Dış görünüşe önem verenler için rimelin kabı oldukça şirin. Şık ve pahalı bir görünüm beklemeyin gri bir kap üstüne pembe yazıları ile güzel görünüyor. Eskiden annemin vardı böyle bi rimeli bana onu hatırattı açıkçası.
Rimelin kendisine gelirsek: Rimel fotografları da büyütüp bakarsanız oldukça koyu kıvamlı bir rimel bu yüzden de fırçanın kılları rimelle bulanmış durumda bu yüzden de rimelin fırçası kirpiklerinizi çok fazla taramıyor. Tarama yapmadığı ve rimel de koyu kıvamlı olduğundan biraz topaklanma durumu oluyor. Tel tel kirpikler beklemeyin pek fazla. Fotograflarda aslında topaklanmayı biraz düzelttiğimden pek belli olmuyor ama yine de fotografı büyüttüğünüzde kirpiklerin birbirine yapıştığını görebilirsiniz...


1 yorum:

  1. Kabı cidden çok şirin sırf onun için bile alınabilir :)

    YanıtlaSil