M.A.C Style Warrior

M.A.C Style Warrior koleksiyonu biz de hala satışta olan son koleksiyon olduğundan dolayı böyle bir post hazırlamak istedim. Style Warrior (SW) koleksiyonundan aslında aklımda almak istediklerim aşağıda gördüğünüz aldıklarımdan çok daha farklıydı. Bir kere Sensational (Glaze) ruju mutlaka alırım diyordum ama denediğimde ben de hiç de belirgin durmadı. Eversun allık diye dönüp dururken kirli bronz bir renk gibi geldi bana en azından benim tenim için duruşunu beğenmediğimden onu da almadım. Yine aklımdakilerden çok farklı şeyler alarak çıktım.

Bu koleksiyondan aslında 2 ürün almış oldum. Bir tanesi oje, diğeri ise Lustre Drops Aydınlatıcı. Diğer Iridescent Loose Powder ve Tempting Far zaten bende olan ürünlerdi.



M.A.C Nail Lacquer ; Mercenary
Duruşu gerçekten çok çok güzel. M.A.C sitesinde bu ojeyi; Frosted blackened bronze diye tanıtmış. Keşke bakır ışıltılardan da bahsetseymiş. Kahve, Altın rengi ve özellikle bakır renginde ışıltılar var içinde. Ojeyi sürmesi rahat, kurutması ise yine kısa sürede.



Tempting aslında herkesin çok sevdiği bir far. Ben de renginden ötürü çok seviyorum ama benim sevdiğim yoğunlukta renk vermiyor ve bu da yapısından kaynaklanıyor. "Lustre" yapıda bir far olduğundan sürdüğünüzde renk vermekten çok pul pul dökülen bir far bu. Çoğu Lustre yapıdaki farın durumu aslında bu. Ama yine de Lustre yapıdaki diğer farlara nazaran renk vermesi daha iyi.

Lustre yapıdaki farları her zaman ya fırçanızı ıslatarak, Fix + kullanarak ya da Mixing Medium tarzı (yine ıslatma işlemi gibi kullanılabilecek bir sıvı) bir sıvı kullanarak kullanırsanız en azından daha yoğun renk vermesini sağlarken aynı zamanda da pul pul dökülmesini engellemiş olursuuz.



Iridescent Loose Powder Golden Bronze
Bu ürünü geçen sene aldım. Cildinize bronz bir ışıltı vermek için çok güzel bir ürün ama ben pek hakkını vererek kullanamadım çünkü geçen sene yaz sonunda almıştım. Bu yaz daha sık kullanabilirim diye düşünüyorum. Bu ürünü şakaklara ya da bronz bir ışıltı vermek istediğiniz her yere kullanabilirsiniz hatta çok çok az büyük bir pudra fırçası ile dekolte bölgesine bile sürülebilir. Ya da yine az miktarda ürünle allık üstünden geçilebilir.
Çok ışıltılı bir ürün olduğu gerçek ama ışıltıları kesinlikle yapay değil.



Iridescent Loose Powder Golden Bronze Swatch


Iridescent Loose Powder Golden Bronze Swatch

Pek fazla kullanmadığımdan kapağın iç kısmındaki ürün koruma bandı hala duruyor. Ben de kutu ters döndüğünde bütün ürün kapağına toplanmasın diye hala bu bantı çıkarmadım.


Bu koleksiyonun benim için en çok hoşuma gien ürünü Lustre Drops oldu. Biliyorum bu tarz aydınlatıcılara her yerde rastlamak mümkün ama özellikle Sun Rush rengini çok çok beğendim. Bi kere kullanım açısından çeşitliliğiniz çok. Yanaklara aydınlatıcı olarak, şakaklara aydınlatıcı olarak kullanabilirsiniz. Ya da fondöteninizin içine çok çok az bir miktar katarak sağlıklı ve canlı görünen bir cilde sahip olabilirsiniz. En son bu şekilde denedim.
Süreceğim miktardaki fondöteni bir kaba koydum ve içine çk az Sun Rush koydum. Yalnız miktarı iyi ayarlamak gerekiyor yoksa çok parlar fondöteniniz ve yapay durur.

Bir hatırlatma daha eğer çok sivilceli sorunlu pütürlü bir cildiniz var ise bu tarz krem şeklindeki aydınlatıcılar bu tarz izleri ve sivilceleri daha da beligin hale getirir. Temiz, pullandan arınmış ve iyi nemlenmiş bir ciltde ise sonuçlar gerçekten çok güzel.

Lustre Drops "Sun "Rush"



Lustre Drops "Sun "Rush" kutusundan ilk çıktığı hali



Lustre Drops "Sun "Rush" az yayıldığında


Lustre Drops "Sun "Rush" ; İyice yedirilmiş hali

Fotograflarda belirgin olması açısından. Elimde yayacağım alana göre çok fazla ürün kullandım. Bunu çok çok daha azını kullanmak bile yeterli.

Bu da normalde bildiğimiz Face & Body Fondötenin Lustre Drops boyutu ile kıyaslaması. Face&Body Fondötenin yanında kocaman kaldı.

Aslında Lustre Dropslar ufacıklar ama çok aşırı makyaj yapmıyorsanız inanın her gün kullansanız bile çoook uzun süre gider .....

7 yorum:

  1. Niyetimi bozduracak bu lustre dropslar bana:)))
    Hepsi harika görünüyor,güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  2. Guzel gunlerde kullan Vespacim:)

    YanıtlaSil
  3. guzel gunlerde kullan ve lustre drop u dudaginda da dene ;)
    böylelikle sunsational rujunun daha belirginini de elde etmiş olursun vespacıgım. uzerinden de seffaf gloss gecince harika oluyor bronz tende.

    YanıtlaSil
  4. Ayy ne güzel bugün bloglar. Önce Shopun tırnaklarını gördüm,ardından Tubada BNBu görüp mest oldum, şimdi de sana geçtim burda da tonla güzellik var;)

    Nerde görsem aynı yorumu yapıyorum, ojee harika!!!

    YanıtlaSil
  5. Olivia C. ; Thanks... Love it (:

    Ebvata; Daha uygun fiyatlı markaları da denemek lazım aslında. Sun Rush gerçekten çok güzel ama (:

    Tuguna; Teşekkür ederim (:

    Caramel; Teşekkürler (:

    Hello Kitty; Dudağımda denemek aklıma gelmemişti ilk iş onu denemek olacak (:

    JustMakeup; Gerçekten o ojenin rengi harika. Oje sevmeyen arkadaşlarım bile nerden buldun bunu dediler (:

    YanıtlaSil