Dishe Topuklar SoleMates ve İdeal Topuk Koruyucuları ve Sürpriz Hediye Çekilişi

Daha önce şurada bahsettiğim Dishe Topuklar yazımdan sonra firma sahibi benimle jet hızı ile iletişime geçerek bir incelik yaptı ve ürünleri denememi sağladı. Ona buradan çok teşekkür ediyorum. Merak etmeyin sadece beni değil siz VespaGirLMakeUp okuyucularını da düşünerek sizlere de bir sürpriz hazırladık. Sürpriz yazının sonunda önce ürünleri tanıyalım (:

Daha önceki yazımda da bahsettiğim gibi Dishe Topuklar yürümesi zor olan yüzeylerde topuklu ayakkabı giymenizi kolaylaştıran bir ürün. Çimlerde, arnavut kaldırımı yollarda ya da ille bir özellik olması gerekmiyor bizim sıradan kaldırımlarımızda, yollarımızda yürümenizi kolaylaştırıyor ve onca para verip aldığınız ayakkabınızın daha ilk giyişinizde mahvolmamasını sağlıyor.



Ürünler SoleMates ve İdeal Topuklar olarak 2 çeşit. 
Solemates ürünleri şeffaf ve siyah renkli kısa.
İdeal ürünleri ise topuk boyuna göre 2 boy ve tam 13 farklı renk çeşitliliği var.


Benim topuklu ayakkabılarım çok yüksek olmadığı için İdeal Topuk ürününden 7.2cm olan siyah renk seçtim.
SoleMates ürünlerinden ise Şeffaf Normal Boyutlu olanı tercih ettim.


İdeal Topuk ürünlerinde topuğunuzun uzunluğuna dikkat edip alışveriş yapılmalıdır.
SoleMates ürünlerinde ise topuk kalınlığınıza göre dikkat edip alışveriş yapılmalıdır.

Eh fotografda da gördüğünüz gibi benim daha önce bu ürünlerden elimde olsaydı ayakkabımın topuğu bu şekilde yıpranmış olmazdı.



Bu arada benim fotografladığım iki ayakkabımda Nine West. Belki size boyut ve ölçü anlamında fikir verir.

Bu tarz narin saten kaplı ayakkabılar için bence kesinlikle şart bir koruyucu. Hem de ayakkabınızın ömrünü uzatmış oluyorsunuz...


Şimdi sıra gelelim sürpriz haberimize...

VespaGirLMakeUp okuyucularından 3 kişi İdeal Topuk Koruyucularından kazanacak. Hem de kazananlar İdeal Topuk Koruyucularından istediği boy ve rengi seçerek ürünlerine kavuşacaklar. Ürünleri Dishe Topuklar sizlere ulaştıracak.


KATILIM KOŞULLARI
Dishe Topuklar Çekilişine katılmak için yapmanız gereken çok basit. Dishe Topuklar Facebook sayfasının Duvarına neden bu topuklara ihtiyaç duyduğunuzu 
Son aldığınız pahalı ayakkabılarınızı korumak için? Hergün engebeli yollarda yürümek için? Topuklar çok ince olduğunda yürüyemediğiniz için gibi gibi gibi... Bunlar benim aklıma gelenler siz kendiniz neden koruyucu topuk istediğinizi Dishe Topuklar Facebook Sayfasının Duvarına yazmalısınız.
ya da
Topuk Koruyucunuz olmadığı için başınızdan geçen bir durumu yine Dishe Topuklar Facebook sayfasına anlatmanız gerekiyor....

Bu iki seçenekden birini yaptıktan sonra ise, bu yazının altına Dishe Topuklar Facebook Sayfasındaki yorumunuzu (anlattığınız hikaye / neden istediğiniz) kopyala yapıştır yaparak ya da linkini vererek bana yorum bırakmanız gerekiyor. Sadece bu yazının altına bırakılan yorumlar geçeri sayılacaktır.

Bu yazının altına yorum bırakırken, Dishe Topuklar Facebook Duvarına yazdığı yorumu kopyalayıp yapıştırmayanların yorumları malesef çekilişe katılamayacak.

KURALLARI SIRALAYALIM
Dishe Topuklar Facebook Sayfasının Duvarına neden bu topuklara ihtiyaç duyduğunuzu ya da Topuk Koruyucunuz olmadığı için başınızdan geçen bir durumu yine Dishe Topuklar Facebook sayfasına anlatıyorsunuz.

Dishe Topuklar Facebook Sayfasının Duvarına yazıdığınız yazıyı kopyalıyorsunuz ya da linkini kopyalıyorsunuz.


VespaGirLMakeUp sayfasını açıyorsunuz. 

Dishe Topuklar SoleMates ve İdeal Topuk Koruyucuları ve Sürpriz Hediye Çekilişi adlı yazıma, Dishe Topuklar Facebook Sayfasından kopyaladığınız yazınızı yorum olarak bırakıyorsunuz.

Herkes sadece bir kez çekilişe katılabilir.

Yapmanız gerekenler sadece bu kadar.

19 Ekim 2011 - 29 Ekim 2011 tarihleri arasında yorum bırakıp çekilişimize dahil olabilirsiniz.
Dishe Topuklar çekiliş ile ilgili değişiklik yapma hakkına sahiptir.Böyle bir değişiklik hakkında size ilgili konuları bildiririm.


Herkese bol şans, çekilişe hemen katılabilirsiniz...


!!!KESİNLİKLE YAPMAYIN !!!
Çekilişe katılmak için; 
Bana attığınız mailler
VespaGirLMakeUp Facebook Sayfasına attığınız yorumlar
Bu Blogda başka bir yazı altına bırakılmış yorumlar kesinlikle dikkate ALINMAYACAKTIR.


BENİ MUTLU ETMEK İSTERSENİZ

Konu ile ilgili sorularınız için;

vespagirlmakeup@gmail.com



4 yorum:

  1. yorumum :tam bir topuklu ayakkabı hastasıyım aldıkça alıyorum ama malesef ülkemizin yollarında yürünmüyor bu topuk koruyucuları benim için çok iyi olacak

    YanıtlaSil
  2. buarada face hesabım sermin yavaş kurt

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten geçenlerde bir kır düğününde çimler arasında topuklu ayakkabılarım perişan oldu. Kumaştan bir ayakkabı olduğu için ayakkabıyı sildim ama çimin rengi çıkmadı. Baktım vespa hediye ediyor aa dedim işte bu :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba şartlarınızı yerine getirdim.Çok isterim kazanmayı.

    http://www.facebook.com/profile.php?id=100002768164634

    Nazlı naznaz17@gmail.com

    YanıtlaSil