Neutrogena Oil-Free Eye Makeup Remover

Şimdilik benim için karşılaştığım en iyi göz makyaj temizleyicisi. 2 bazlı bir makyaj temizleyicisi bu yani kullanmadan önce çalkalayarak kullanıyorsunuz.
Yağlı bir his bırakmamasına karşı ben yinede göz makyajımı çıkardıktan sonra mutlaka cilt temizliğimi de hemen akabinde yapıyorum. Bu yüzden göz çevremde makyaj çıkarıcı bırakmamış oluyorum.

Benim için Olumlu Yönleri;
  • Yağlı his bırakmıyor
  • Göz Makyajınızı yaparken ufak hatalar yaparsanız kulak çubuğunu makyaj çıkarıcı ile hafif ıslatın ve hatanızı silin. Sildiğiniz yer kuruduktan sonra makyaj yapmaya devam edebilirsiniz çünkü yağlı bir his bırakmayacak.
  • Tuhaf ağır kimyasal bir kokusu yok.
Olumsuz bir yönü yok ama keşke 250ml lik şişelerde olsa (:

Çok memnun kaldığım için daha önce sanırım Carrefour indiriminden yedeğini de almıştım.
Normalde satış fiyatı : 14-16 TL arası 



4 yorum:

  1. Canım bildiğim kadarıyla bununla temizledikten sonra mutlaka yıkamalısın. Kullanım talimatına bak istersen orda da yazması gerekli.

    YanıtlaSil
  2. bir de garnierin göz makyaj temizlecisini dene..neutrogena nivea clinique garnier loreal ve şu anda aklıma gelmeyen bir çok göz makyaj temizleyicisini denedim ve içlerinde en mükemmeli garnieri seçtim süper bir ürün..hem yağlı bi faza sahip değil.o yüzden ardından yıkamak gerekmiyor hem de kolayca çıkarıyor çok srdüğüm rimelleri bile.I love garnier =)

    YanıtlaSil
  3. PGAAOA; Ürünün arkasında kullandıktan sonra ılık su ile durlayın yazıyor. Benim demek istediğim tamamen yüz yıkma jeli ile yıkayıp cildi arındırmak. Su ile durlansa bile cilt üzerinde ahla makyaj çıkarıcı kalacaktır zaten ürününde vaad ettiği bu yönde. Yağlı his bırakmaması kullanıcıyı ekstradan cildini başka temizleyici ile yıkamasını zorunlu kılmamak. Yani mutlaka ille yıkanmalı diye bir kaide yok sanırım ama tabi senin de değiğin gibi yıkanması daha iyi.

    Kübi; Merak ettim mutlaka deneyeceğim Garnier...

    YanıtlaSil
  4. ben oil free nemlendiricisini kullanıyorum.cok memnunum su bazlı oldugu için epey faydasını gördüm. bu ürünü de deneyeceğim ;)

    YanıtlaSil