Tchibo'yu Seviyorum... ♥♥♥

Bu sene içinde Tchibodan bir sürü alışveriş yaptım. Tchibo benim çok sevdiğim bir marka. Aslında marka olarak görmekten de çok, daha çok gerçekten ihtiyaçlarımı karşılayan ya da dekorasyon olarak da benim çok sevdiğim bir yer. A dan Z ye gerçtekn tüm ürünlerini beğeniyorum. Çoğu ürününü kalitelli ve işe yarar buluyorum tabi bunun yanında birçok ürünü de ıvır zıvır nitlelikte buluyorum. Bugüne kadar pek çok şey aldığımız bir yer oldu, üründen memnun kalmadığınızda mağzanın davranışı olumlu bu sebeplede bişeyler alırken rahat alıyorum çünkü biliyorum ki gerekli ve geçerli bir sorunla karşılaştığımda yardımcı olacaklar.

Şu sıralar beğendiğim, aldığım ya da almak istediğim bi kaç parça şeyi göstermek istedim belki sizin de işinize yarar...


Daha önce Instagram hesabımdan paylaşmıştım bu fotoyu. (Instagram hesabım: vespagirlmakeup)Beurer markasına ait ısıtıcı aldım ancak hiç memnun kalmadığım için iade ettim. Çok büyük umutlarla almıştım bu ürünü. Elektrikli battaniye kadar etkili olabilieceğini düşündüğüm bir üründü. Hatırladığım kadarı ile 50x70 ölçülerinde idi. Neredeyse bir yastık boyutunda. Ancak sıcaklık neredeyse hissedimiyordu bile. Sadece ortasındaki bir kısım sadece azıcık ısınıyordu. Ürün hatalı değildi hatta kitapçığında da bu durumdan bahsetmişler ama benim işimi görmediğinden, internetten almış olduğum bu ürünü yine kargo yolu ile iade ettim.




Aslında tamamen Christmas Dekorasyonu için hazırlanmış olan bu gün sayaçlı süs bence yılbaşı süsü olarak da kullanılabilir bişey çok hoşuma gitti ancak almadım. Belki fiyatı düşerse almayı düşünebilirim (:


Kahve kupalarının yanına bisküvi asmak için tasarlanmış kurabiye kalıpları. Hayır bunları almadım. Çünkü sanırım yine bir 1 milyoncudan bunların plastik ve sadece yıldız olan deseninden daha önce almıştım o yüzden bunları es geçtim ama çok güzeller... Evde hiç kahve kupasına asılmalık kurabiye yaptım mı peki? Hayır ama olsun hala çok şirin görünüyorlar...



Yine bir gingerbreadman zaafımdan ötürü alınmış olan devasa kurabiye kalıbı. Henüz kullanmadım ama eminim bi kış kullanıcam bunu. Dua edeyim de durduğu yerde paslanmasın.



Gingerbreadman temalı olan herşeyi çok seviyorum. Bu yüzden bunlara da bayıldım. Mutfak zamanlayıcısını aldım. Evdeki diğer mutfak zamanlayıcısının yanına koydum. Bi evde en fazla kaç tane timer olmalı!?!?! 



Kalın plastik ve üçlü kesme tahtası seti sanırım 16 lira üçü birden. Ben de aldım kesinlikle kullanışlılar ve bulaşık makinesinde rahat yıkanabiliyorlar.


Bence kaçırılmayacak güzel bir set. Bizim şu anda bebek eşya ya da kıyafetlerine uzak olduğumuzdan almadım. Ancak Bebek alışverişi yapanlara duyurulur. (:


Hep kızlar için olan ürünleri yazmayalım....Erkekler için pijama takımı. Kalitesi güzel tavsiye edilir...




Eşim hiç beğenmese de benim bayıldığım beyaz kalpli fener. Oldukça şık olduğunu düşünüyorum...





Nedir bu fener / mum merakı bilmiyorum ama ben bu fenerede bayıldım. Almadım ama alabilirim hem de indirimde...





Geçen seneden bu yana yapılan + %40'lık Doğal Gaz zammına alternatif battaniye ((: hehehe
Aldım çok da memnunum. Üşünmeyecek havada bile üzerime bişey örtmeye, bi battaniye, bi pike, bi yorgan altına girmeyi sevenler için ideal ...





Bu kumaşları ve dikiş setini aldığımı duyan Annem artık sen bi dikiş makinesini hak ettin dedi... Yani ilgimden ötürü dedi tabi bu lafı. Gerçekten bişeyler dikmek isterim ama bakalım henüz bir dikiş makinam yok... Hoş becerebilir miyim onu da bilmiyorum...


Geçen sene ablamın bana aldığı kupalar yine satıştaydı. İnternetde tükendi görünüyor ancak ben birkaç mağzasında hala satıldığını gördüm. Bu arada bu kupalar 500 ml'lik çok büyük kupalar.


Çok beğendim hatta 2.5 yaşındaki yeğenime almak istedim ancak ne kadar ilgisini çeker bilemiyorum. Gerçeklleri varken bunun yüzüne bakar mı bilmem. Fikir güzel ama yersen ((:



Kurabiye kalıpları ya da böyle şirin mutfak ürünlerine bi zaafım var. Yine bunları internetten alışveriş yaparken kargo ücreti ödemeyelim alışveriş tutarı +100 TL olsun diye sepete atmıştım. Güzeller...



Şu sıra eskiyip de dışarda elimde kalmayan çantam yok. Bu hafta tam 4 tane çanta attım çöpe, hepsi rafta (kullanmaya kıyamadığımdan) bekliyordu. Ben onları bekletiyorum, kullanmaya kıyamıyorum zannederen onlar çoktan çürümüş bile. Kendime not hiçbirşeyi bir daha bekletme!! Ben de indirimden bu çantayı aldım. Bence fiyatı gayet makul. Özellikle kendime suni deri çantalar için çok falza para vermeyeceğime dair söz vermişken bu fiyata bu çantaya rastlamak güzel oldu.



Görümcem'in aldığı bir takı dolabı. Mobilyalarınız beyaz ise her tarza uyabilecek gerçekten kullanışlı bir takı dolabı. Ben de çok sevdim.




Bunu da Kayınvalidem almıştı. Gerçek deri çanta ve cüzdanı. Kalitesini ve modelini beğendim.



Bir yüzü siyah bir yüzü beyaz kalpli kolye. 1000 tane şeye olduğu gibi kalpli kolyelere de zaafım var. Çok güzel ancak almadım.


Bi gün köpeğimiz olursa bu kapşnlu üst yine satışa çıksın... Çok güzel görünüyor... ((:



Swarovski taşlı harici bellek ....



Keçeden telefon kılıfları... tam benlik. Keşke alsaydım... Tam çantaya atmalık. 




En güzelini en sona sakladım. Tchibo Cafissimo Noble Pearl Rengi Kahve makinesi. Şu anda satışta olan tüm kahve makineleri yenilendi. Bizim evde yine aynı bu kahve makinasının turuncusu var. Ancak yeni çıkan seride bu rengine de ba-yıl-dım. Fonksiyonel olarak eski makinelerin yenilerden hiç bir farkı yok. Yani durduk yere sırf rengi için kahve makinasını değiştirmenin anlamı da yok. Zaten bu rengi henüz Türkiye'ye gelmedi. Bence ev hediyesi olarak kesinlikle düşünülmeden alınabilecek bir hediye...


Bu arada Eğer ilgilenen olursa Tchibo Cafissimo kahve makinası ile ilgili bir yazı hazırlayabilirim. Detaylı bir anlatım yapabilirm.


Aslında daha yazabileceğim tonlarca ürün var ama şimdilik bu kadar ... Belki bundan sonra her temada neleri sevdim sevmedim yazısı da yazabilirim...  Umarım hoşunuza gitmiştir...

7 yorum:

  1. Tchibo annemle benim favori alışveriş yerlerimizden biri. :) Siteden çok cesaret etmesekte mağazasına her ay gidiyoruz mutlaka

    YanıtlaSil
  2. ben de çok seviyorum hemen gidip yine bakıcam :)

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. süper yazı olmuş. ben de çok seviyorum tchiboyu :)) ''chibo Cafissimo kahve makinası ile ilgili bir yazı hazırlayabilirim. '' demişsin. çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  5. harika bir yazı...devamını beklerim ;) ara ara kampanyalarını internetten ben de takip ediyorum ama henüz birşey almadım :) bu arada beurer in ışıklı makyaj aynasını almayı düşünüyordum, ayaklı olan değil de altı yuvarlak gibi olan var ondan...pille çalışıyor.babyliss biraz pahallı geldi bana...şimdi şu ısıtıcıyla ilgili yorumunu okuyunca tereddür ettim, sen ne dersin ?

    YanıtlaSil
  6. kesinlikle bu kahve makinası hakkında özel bir yazı isterim :)

    YanıtlaSil
  7. her çarşamba muhakkak uğradığım mağaza:)
    blogumuza bekleriz:)
    http://bazenar.blogspot.com

    YanıtlaSil