Lumiere French Bandları (Nail Stickers For French Manicure)


Aslında bir çok markada oldukça sık rastlanabilecek bir ürün. Ben Lumiere markasını kuaför malzemeleri satan bir mağzada gördüm ve ordan aldım. Almamın sebebi tek bir kutudan 200 adet bant çıkması. Hem de böyle bir ürünü denemek istiyordum.

Bir pakette 10 adet kağıt var. Her kağıdın üzerinde 20 tane bant var.

Bu bantlarla ilgili tek tavsiyem şu. Bantları tırnaklarınıza yapıştırmadan önce bantları elinizin üzerine bir kaç kez yapıştırıp çekin yani bantların yapışkanlılık gücünü azaltın. Bu şekilde yapmadan tırnaklarınıza yapıştırırsanız bantları çektiğinizde bantların yapışkanları tırnaklarınızda kalıyor ve üzerine oje sürseniz bile o yapışkanlar tırnağınızın üzerinde kalıyor ve çok kötü görünüyor.


Bantları tırnaklarıma yapıştırıp tırnak eti kısımlarını da iyice sabitledikten sonra  mat beyaz bir oje geçtim tırnak uçlarıma.


20 dakika sonra ise bantları çıkardım ve sonuç aşağıdaki gibi oldu. Çok özenmeden deneme amaçlı yaptım ama gayet de memnun kaldım. Mat beyaz ojeyi tırnaklarımın ucuna bu kadar net ve keskin bir şekilde çekmem gerçekten hoşuma gitti.


Edit; Arkadaşlar ben bu bantları Cosmoplex diye bir kuaför malzemeleri satan bir kuaför marketden aldım. 1 paketi 4.5TL idi.

8 yorum:

  1. çok pratik çok güzel olmuşş :D

    YanıtlaSil
  2. süper olmuş. Fiyatı ne kadar bu ürünün?

    YanıtlaSil
  3. Demek uğraşarak yapsak, kuafördeki gibi güzel olacak... Ben de almak istiyorum. Hangi kuaförden aldın kuzum?

    Begüm
    http://www.pinkbubu.com

    YanıtlaSil
  4. Edit; Arkadaşlar ben bu bantları Cosmoplex diye bir kuaför malzemeleri satan bir kuaför marketden aldım. 1 paketi 4.5TL idi.

    YanıtlaSil
  5. Bu bantları cosmo home larda falan da bulabilirsiniz ama ben çok sağlıksız buluyorum bu ürünleri. Ne kadar beklersen bekle yine bantları çıkarırken oje dağılıyor ve çirkin bir görüntü oluşuyor. Biraz uğraşıp klasik yöntemle ince french isteniyorsa sıyırma yöntemiyle yapılması çok daha güzel ve temiz bi görüntü oluyor bence.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba.Gerçekten Pratik Bir Yöntem.Çok Hoşuma Gitti. Benim Sormak İstediğim Şey Şu: Bu Ürünü Gratis Ve Watsons Mağazalarında Bulabilir Miyiz Veya Onun Gibi Kozmetikçilerde ???

    YanıtlaSil
  7. Ürünün tasarım çalışması tarafımdan yapılmıştı,web sitenizde görünce
    hoş bir süpriz oldu :))

    web sitem : www.sedatgul.com

    YanıtlaSil
  8. http://www.markapon.com/firsat/frenchband/479

    markaponda 20 den 9 a düşmüş diye satıyorlar birde senin görsellerini kullanmışlar.. sabah baktığımda senin fotolar vardı şuan kaldırmışlar. bilmiyorum sen mi iletişime geçtin, işten bloglar açılmadıgı icin yazamadım.

    YanıtlaSil