Konad m57 / m31 / m59

Konad ile tanışmam hiç yeni değil aslında. 2004 yılında ilk defa Ankarada Tunalıda manikür yaptırırken yanışmıştım konad ile. Manikür yapan bayan ojenin üzerine uygulamıştı ve çok sevmiştim. Çok kısa bir süre sonra ise yine Ankarada yine tesadüfen Karanfil Pasajında bir takı - toka mağzasında kenara atılmış 2-3 paket konad set görmüştüm. Aldım birini ama eve gelince hiç de üzerine düşmemiştim. 
Son zamanlarda ise ebayden 1-2 disk sipariş ettim. Taa ki burada Özgürce Pazarlama ile tanışa kadar. Özgürce Pazarlamayı aradığımda bana çok sıcak davrandılar. Ürünleri tanıttılar. Nasıl çalıştıklarını anlattılar. Kesinlikle güvenilecek kişiler. Siparişleri en kısa zamanda teslim ediyorlar. (Tabi benim için böyle bir sıkıntı yok çünkü Özgürce Pazarlama ile komşu sayılabilecek uzaklıktayız)
Özgürce Pazarlamada Konad diskler 10TL
Konad Ojeler ise 15TL
daha detaylı ürünler için ise şurayı inceleyebilirsiniz... tık tık (Konad Ürünler)

Konad almak istiyorsanız kesinlikle Özgürce Pazarlamaya bir bakın derim gerçekten çok ilgililer ve ellerinde her renk ve her numara disk mevcut. Ürünlerin hızlıca elinize ulaşması da en önem gösterdikleri prensipleri.

 Bunlar ise benim Konad ile denemelerim. Kesinlikle uğraştıkça daha güzel ve daha temiz yapılmış işler çıkar. Diske ojeyi sürmek, desenden ojeyi sıyırmak hep belli bir kıvamda yapılması gereken işler. Vaktim olunca bu konuda becerebildiğim kadarı ile bir video çekmek istiyorum aslında.
Baz renk Pastel 75 numara.
Beyaz baskılar ise Konad Beyaz renk oje.

Tüm tırnağı kaplayacak desenlerin tırnak üzerinde bu kadar güzel durabileceğini hiç düşünmemiştim ama gerçekten çok hoş durdular. 

Bu arada sanırım 30.05.2011 son katılım tarihli bir konad yarışması var. Bu konu ile ilgli sanırım yanlış bir anlaşılma var yarışmayı Konad firması düzenliyor. Özgürce Pazarlamada Türkiye distribütörü olduğundan bunu sayfasında duyurmuş. Yani yarışmayı Özgürce Pazarlama düzenlemiyor.

3 yorum: