Avon Sonic Boost Vibrating Mascara

Avon'nun yeni titreşimli maskarası. Dakikada 8000 titreşim yaparak, zig zag hareketi ile sürülen rimel hareketine yardımcı oluyor.

Avon Sonic Boost Vibrating Mascara Avon Titreşimli maskara 
Dakikada 8000 titreşimle her bir kirpiğinizi kavrayarak tek tek ayırır ve özel fırçasındaki titreşim sayesinde profesyonel bir makyajdaki zig zag hareketini yaparak kirpiklerde 6 kata kadar daha hacimli görünüm ve etkileyici bakışlar yaratır.



Rimel sürerken genellikle kat kat sürdüğüm için ve bu rimelide yine aynen böyle uyguladığım için topaklanmalar oldu.


Titreşim özelliği kapanın hemen ucunda. Rimel fırçasını tüpünden daha çıkarmadan zaten titremeye başıyor çünkü ister istemez titreşimi on konumuna getirmiş oluyorsunuz. Titreşim özelliği güzel ama çok çok da bi fayda sağladığını söyleyemem.


Fırçası, kirpikleri tek tek ayıracak cinsten değil. Zaten vaad ettiği özellik kirpiklere dolgunluk vermesi. Bence kıvırma da yapmıyor ya da benim kirpiklerim düz olduğundan beni tatmin etmedi.
 Çünkü fırçayı tüpünden çıkardığınızda fırçanın üzerine bulaşık çok miktarda rimel kalıyor bu sebeplede kirpikleri biraz yapıştırıyor. Hatta fırça üstünde rimel öyle çok kalıyor ki. Rimel'in fırçası kirpiklerinizi tarayamaz durumda oluyor.




Rimelsiz hali ise şu şekilde;


Genel olarak Avonda denediğim rimeller arasından en iyilerinden bir tanesi. Uzun zamandır hem tombul fırçalı maskaralara alışmış durumdayım bu yüzden benim için 10 üzerinden 6 verebileceğim bir rimel.

3 yorum:

  1. Merhaba,

    blogunu cok begeniyorum!
    Cok interessant!
    Benim blogumada ugrasaniz cok sevinirim, maalesef ama almanca.
    Belki ama resimler faydali olur :-)
    http://laladycosmetics.blogspot.com/

    Yasemin :-)

    YanıtlaSil
  2. Bence avonun en iyi rimeli shock. Diğerleri beni pek tatmin etmedi.

    YanıtlaSil
  3. bende denedim pek beğenmedim açıkcası
    avonun rimelleri sağlıklı değilmiş ayrıca..

    YanıtlaSil