Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector

Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector en az 4 hafta günde 2 kez kullanıldığında özellikle cilt tonu görünümünü iyileştirdiği ve hatta sivilce izlerini ve güneş lekelerini bile azalttığı idda edilen bir ürün.

Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector bir nemlendirici değil bir serum.

Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector geçen sen içerisinde kullandığım bir üründü. Cildimde genellikle ara ara sivilceler olur ve bu sivilceler eğer sıkarsam haliyle kötü bir şekilde sivilce lekeleri olur cildimde. Bu ürüne başladığımda da keza yine yüzümde sivilce izlerim bi hayli fazla vardı. Hatta aşağıdaki fotografda hayatımda ilk defa yanağımda çıkan sivilce çok kötüydü ve gerçekten de çok büyük bir iz bırakmıştı cildimde.
Bu ürünü sadece lekeli bölgelere 4 ay boyunca uyguladım. Sabah akşam olmak üzere günde 2 kez bazen de günde 1 kez aklıma geldikçe uyguladım. Bu bir nemlendirici değil o yüzden nerede şikayet varsa o noktada kullanılmalı.





Bu fotograf tam da güneş ışının altında çekilmiş cildimde hiç makyaj yokken çekilmiş bir fotograf.  Zaten bilirsiniz bu taraz sivilce lekeleri tam da güneşin en yoğun bir şekilde olduğunda daha da belirgin hale gelirler.
Lekeler için herhangi bir şekilde ürün kullanmasanız bile her zaman güneş koruyucusu kullanmanız lazım. Hatta bunu adet edinmek lazım. Evet atladığımız bir aşama ama gerçekten güneş koruyucu kremler herşeyden daha öncemli belkide...

Özellikle cildinizde böyle lekeleriniz varsa ve hiç bir güneş kremi kullanmıyorsanız çok büyük bir hata yapıyorsunuz. Özellikle lekelerinizin derinleşmemesi ve iyice yerleşmemesi ayrıca cildinizde oluşacak yeni lekelerin oluşmasını engellemek için güneş koruyucu krem kullanmanız lazım...
Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector kullanırken de mutlaka güneş koruyucu krem kullanmaya özen gösterin.

Öncelikle şunu söyleyeyim bu fotograflar Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector yazısı için çekilmiş fotograf değil tamamen ikisini de arşivden aldım ((: O yüzden alttaki fotograf ablamın bebeğini uyuturken çekilmişti ... ufaklığı cropladım... ((:

Fotogarafta yine makyaj yok ve hiç bir düzeltme de yok. Benim sorunum tamamen sivilce izlerim idi. Hiç güneş leklem ya da çillerim olmadığı için bu ürünün o konuda işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum.
Tabi sivilce izleri de aslında zamanla geçebilen şeyler ancak o koyu görüntüler öyle kısa zamanda yok olmuyor bu yüzden eminim ki Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector'ın cilt tonlarını düzenlemede ve iyileştirmede  faydası var. 


Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector  hakkında daha fazla bilgi edinmek için 








26 yorum:

  1. bayıldım sonuç harika :D
    bir denemediğim bu kalmıştı haydi bakalım zaman gidip bunu alma zamanıdır :D
    teşekkürler canım ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanım süresi uzun lütfen sabırla kullanın ve güneş kremini ihmal etmeyin ((: bişey değil canım ((:

      Sil
  2. kullandığım clinique bir setin içinde bu ürün de çıkmıştı ve ne olduğuna o zamanlar anlam verememiştim :) sonra bir gün yüzüme kaynayan puding sıçradı ve ufak bir yanık izi oldu. yara geçtikten sonra iyileşme aşamasında bu ürünü kullandım. Şu anda iz yok. Kesinlikle herkese tavsiye ederim, mucizevi bir ürün :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanık izi aklıma gelmemişti gerçekten geçmiş olsun bu arada. Bundan sonra aklımda olacak... (:

      Sil
  3. yaaaaaa tatlim sonuc harika ötesi! Bayildim valla, madem bukadar iyi bende mutlaka denemem gerek, en sinir oldugum sey zaten su sivilce lekeleri, cillerim var ama sevdigim icin gitmelerini zaten istemem ; )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sivilce lekeleri çok kötü bir de benim güneşten iyice berbat haldeydi... (:

      Sil
  4. Süpermiş gercekten!! bende de leke olayı fazla bir ara bakayım şu ürüne :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende leke olayı fazla derken? Sanırım aynaya bakmıyosun canım? Ne lekesi yahu maşallahın var (:

      Sil
  5. çok ii sonuç almıssınız size gerçektende.ben bu ürünü, uzun süre ama oldukça düzensiz kullandım.sivilce lekelerimde hafifleme yaptı biraz benim.çilleri geçiremiyor zaten bu arada.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben çok dikkat ettim ama özellikle evleneceğim dönem olduğundan düzenli kullanmak istedim. Bir de güneş kremi her mevsim şart. Yoksa izler daha da belirgin hale geliyor.

      Sil
  6. süper yaa olan lekeleri silmiş resmen
    benimde çenemde çok var nedense koyu koyu oluyor
    bu ürün alınacaklar listesine alınsın;)

    YanıtlaSil
  7. çok iyiymiş ya harika olmuş sonucu :D kesinlikle alınması gereken bir ürün şoklardayım şu anda :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir de tekrar tekrar sivilce izi yaratmasam !!! ):

      Sil
  8. O ZAMAN BU ÜRÜN TAM BENLİK ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi gelirse ne mutlu size ya alırsanız haber verin sonuçları bekliyorum

      Sil
  9. Kesinlikle alınması gereken bir ürün.Listeye eklendi bile:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süper canım. Alıp da kullanırsan mutlaka haber ver (;
      Bir de uzun vaadeli bir kullanım gerektiriyor...

      Sil
  10. Bugün almaya gidiyorum (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süper tam da yaz öncesi en iyi zaman kullanmak için (:

      Sil
  11. Bende de aynı sıkıntı var. Sivilce lekeleri zamanla geçiyor ama 4 ay kadar kısa bir sürede değil maalesef. Sendeki etkisi çok güzel, sanırım en kısa zamanda ben de alıp deneyeceğim ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet benim 2 senedir geçmeyen lekelerim bile vardı... Şimdi daha iyi neyse ki...

      Sil
  12. Tam da bugün cildiyecime bu ürünü sordum. Kullanalım mı ne dersin falan dedim. Şiddetle önerdi!!!! Hemen alıp başlıyorum, yaşasın :) Demek gerçekten de işe yarıyormuş! Sabırsızlanıyorum... Ben de before, after yapayım bakalım neler olacak. Mucuk canım!

    Begüm
    http://www.pinkbubu.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ama uzun bir süre kullanman lazım. Youmlarını merakla bekliyorum canım zatan takipteyim seni ((:

      Sil
  13. mutlaka ben de kullanmak istiyorum bu ürünü sende yarattığı muhteşem etkiyi gördükten sonra.. ama güneş koruyucu kullanmıyorum ve mutlaka onu da almalıyım.senin güneş koruyucun da clinique mi?

    YanıtlaSil
  14. wow, cidden iyiymiş. 4-5 ay önce almıştım ben de ama düzenli kullanmamıştım. acilen kullanmalıyım..

    YanıtlaSil