Kalyon Oje Kurutucu

Oje Kurutmak bi dert özellikle kısıtlı zamanlarda. İlle o oje gider bi yere çarpak kuruyana dek çizik çizik olur. Yatmadan önce sürseniz sabaha çizik çizik olur. Bi türlü tam anlamıyla kurumaz.

Ben bu durumdan çok sıkıldığım için oje kurutucuları çok faydalı buluyorum.
Bazı oje kurutucuları özellikle deodorant gibi sprey olanlar ojenin üzerine sıkıldığında ojenin parlaklığını alıyor gibi geliyor. Sanki matlaştırıyor ojeyi. Oje kurutucularda en iyisi bu tip sıvı olan ürünler ...


Nasıl Kullanıyorum? Ojemi minimum 2 kat sürdükten sonra en az bi 5 dakika bekliyorum. Böylece az da olsa kurumuş oluyor. Daha sonra Kalyon Oje Kurutucudan her parmağıma gelecek şekilde 1-2 fıs fıs sıkıyorum. Daha sonra yine bi 5 dakika kendimi garantiye almak için bekliyorum.

İlk 2 katı sürdükten sonra ilk 5 dakika beklememin nedeni; oje tırnağımda çok ıslak durumda iken üstüne kurutucu bile sıksam şekli bozulur diye önce kendiliğinden birazcık kurumasını bekliyorum. En azından üstüne fıs fıs yapıldığında oje bozulmayacak kadar...





Bu kurutucu fıs fıs aynı zamanda tırnak etlerini de nemlendirmeye yarıyor. Bu ürünü oje sürdükten sonra bile kullansanız tırnak etlerini çok güzel yumuşattığından elleriniz sanki yeni manikür yaptırmış gibi oluyor.

Nerden, ne kadara aldım? Watsonsdan sanırım yanlış hatırlamıyor isem 7 TL gibi bir fiyata aldım.
Bitince tekrar alır mıyım? Kesinlikle Evet...

5 yorum:

  1. Maniküre gittiğim kız da bundan sıkmıştı parmağıma,eve de almayı düşünüyorum gerçekten güzel bir ürün.

    YanıtlaSil
  2. Her bayanı olan eve lazım!
    Sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  3. Ebvata; Tavsiye ederim al (:

    Şanslı; eheh aynen dediğin gibi (:

    YanıtlaSil
  4. hah iste yine bir kosarak alma istegi yaratan yazi daha. :))

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, ben de bu üründen kullanıyorum. 2 kat ojemi sürdürten somra sadece 1 dakika bekliyorum. sonra her tırnağa sadece 1 fıs sıkıyorum. bu işlemden 2 dakika kadar sonra tamamen kurumuş oluyor tırnaklardaki ojeler ve kesinlikle matlaşmıyor. kuaförlerdeki oje kurutucu spreyler matlaştırıyor senin dediğin gibi. ben bu ürünü çok çok beğendim. resmen kurtarıcım oldu. 7,5 TL'ye aldım.

    YanıtlaSil