Eyeko Tinted Cream


Eyeko Tinted Cream



Eyeko Tinted Cream



Eyeko Tinted Cream

Eyeko Tinted Cream diğer pembe kapı olan Eyeko Cream'e göre daha ince yapalı. Hem Stud Fix Fondöten hem de Face & Body Fondöten ile güzel bir şekilde karışıyor.


Fotografarda belirgin oması için biraz faza ürün sürdüm ama herhangi bir fondötene karıştırdığınızda renkli bir nemlendirici gibi kulanılabilir.






Fotografta biraz karanık ve koyu çıkmış ama Face & Body Fondöten ile güzel bir şekilde karışıyor.
Genel olarak düşüncelerim; Eyeko Tinted Cream, bronzlaştırıcı kullanmayı sevenler için çok uygun bir ürün . Hem fiyat kalite açısından hem de kulanışlılığı açısından. İsterseniz nemlendirici kreminize ya da fondöteninize karıştırarak ya da daha hafif bi şekilde allıkdan önce kullanabiirsiniz. Bronzaştırıcı olarak kollara ve bacaklara pek sürmeyi tavsiye etmiyorum çünkü kollarınıza sürdüğünüzde giydiğiniz kıyafetler ya da bacaklarınıza sürdüğünüzde oturduğunuz koltuğun kremlenmesi kaçınılmaz olur. Kremin de rengi branz olduğundan hiç hoş bi görüntü olmayacak oraya buraya süründüğünde. Ancak dekolte ya da sırt bölgesi için az miktarda ışıltı için kullanılabilir.
Her renk ciltte hoş durabilcek bir ürün ama bence halihazırda bronzlaşmış ciltde daha da hoş durabiir. Sadece hafif ışıltısı görünür sürüldüğünde...


2 yorum:

  1. hani kışki fondötenler yazın açık gelir ya,bu üründen karıştırarak kullanmak koyu renk fondöten arama derdine son verebilir gibi:)

    YanıtlaSil
  2. Evet kesinlikle ayrıca renkli nemlendirici de yapılabilir bununla (:

    YanıtlaSil